palec Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 supr kluci, dík moc..Beru si z toho všeho, že FRS je prostě držák.., není tak? Originální kola se na ní dávaj 16", že? Dá se na ni dát i 17" ? Hledal jsem tu na fóru infoarmace okolo kol na FRS, ale nenašel jsem.. předpokládám, že tu něco takového ale bude, kdyžtak kdyby ste mi sem hodili odkaz, dík moc.. zeneja mam na frs 18ky 215/35 a kw pruziny a celkom sa to da.tak 17ky tam das v pohode len zalezi aky tam das profil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marceliusis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 miniDOTÁZEK jakej je interval ve výměně rozvodů u FRS - se asi blížim a nerad bych aby mě to někde v CH nechalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 myslím po 90t, ale jistej si nejsem, já je udělal hned po koupi ojetiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marceliusis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 kolik tě stáli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 (editace) u kamoše na servise za 7,5t komplet rozvody + filtry + kapaliny, tatík dal v orig Š servise přes 11,5t Editováno: 16. Červen 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 je to 90 t a pokud je chip tak se to skracuje na +-60t jináč já mám 74ku PD cena rozvodů téměř stejná a komplet rozvody + pumpa + tlumič vybrací řemene nějakých 4500,-tuším....supr ceny má v sekci bazar NEO alias http://www.hamar.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tatík má taky tu 74ku PD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 U moji bejvaly RSy se rozvody delaly ve 120 tis.-modelovy rok 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Jinak moje seriova ORS1 jezdi pohodova jizda od 5,5-6,5 nejmin jsem mel 5l.a kdyz mi ruplo a chtel jsem si zablbnout,tak jsem se zatim pres 10l nedostal tak timto si me vazne rozesmal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tak timto si me vazne rozesmal Jo tak to je nás víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekN70 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Panebože tady si to někdo spletl se spotřebou TDI......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Kdo má chip tak tomu se zkracuje doba na rozvody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 pentadius: v podstatě ano, protože jsou víc namáhaný části motoru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 koukám, že zpomenuté téma FRS-obecně zase obživlo.. :D marku, už máš chip ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 (editace) jj, sem tam je potřeba vytáhnout něco starého z rukávu ...teď mě napadlo vytáhnout zase toho provokatéra (ale už sem zapomněl nick ) Editováno: 18. Červen 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 marku, už máš chip ?? Ještě nee, ale jsem k němu velmi blizoučko Nakonec to asi bude kompromis a zvítězí rozum nad cenou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 4.2.2007 jsem tady tohle téma zakládal a rok na to si ji koupil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marceliusis Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 hmmmm.. dikec to na ty rozvody asi pofrčim protože mám 158.000km a občas to večer z práce tahámmm. CHIP - jsem si nechal udělat asi 3měs. po koupi ale když jsem byl na brzdě tak 154PS deklarovaných firmou tam nebylo a ani krouták takže reklamace a peníze zpět a když mi tam po 10dnesch vrátily sériové nastavení tak jsem hodně zabrečel ten rozdíl je hooodně znát. Nejsem závodník,myškař apod. ale když předjíždim a někdo inteligentní mi do toho zoufale přidá tak ten výkon ocenim. Ted mám načiplo 158PS při 400Nm a je to tak akorát - jo a mám to odbržděný...takže tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 kolikrát ti chip upraví pouze křivky, nezvedne výkon.. záleží kdo to dělá a jestli to dělali na konkértní auto, nebo měli uni mapu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 a já o chipu pořád jen sním... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Kdo má chip tak tomu se zkracuje doba na rozvody? je doporučený měnit rozvody dříve, stejně tak olej a filtry...logicky je to víc namáhaný, jak mechanicky tak především tepelně = rozvody dělám po 60t místo po 90t a filtry s olejem se snažím místo 15t každých 10t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marceliusis Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Ted jsem mluvil s mechanikem ze Škodovky a řikal mi at jsem v pohodoě že by měli být měněny ve 180.000km ale že jsou opřednastaveny pro 120.000km a že mám chip (4měs.) to zas tak neovlivní ale je to dle jízdy a on ví že spíš závodim sám se sebou na spotřebě takže je nechám preventivně před Chorvatskem prohlídnout a je to. S chipem to u první firmy bylo tak že to asi byla uni mapa protože na vývěsce měli 81kW OI a přesné hodnoty jako u mé FRS a hlavně komunikace s nima byla nelehká-nulová a pak jsem jim navrhl aby mi to doladily a to nešlo takže jinam a tam to naladily dokonce tam měli mít (neměli) mapu na Fábii do vrchu 200PS ale co já bych s nima dělal nevim, u Prahy moc kopců neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 ¨ no hele, 200 PS do fabie, to néééééééé..... na ježdění teda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 24. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 ¨no hele, 200 PS do fabie, to néééééééé..... na ježdění teda... proč by to nešlo? úplně s přehledem. Stačí FMIC a turbo z arl a jsi na 200hp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marceliusis Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Těch 200PS mi bylo taky nabídnuto jednou firmou ale za ty prachy::::: to bych radši prodal FRS doplatil co oni chtěj za úpravu a koupil něco silnýho už v základu. --Dodáme a namontujeme vše kvalitní co potřebuješ, ale za kvalitu se platí! Lepší spojka, hybridní turbo, větší IC a k tomu chip...cca 195 PS...cena včetně montáže zhruba 90.000,- Kč. Do cca 200 PS ovšem stačí sériová spojka, pokud už nedodělává tzn. pak mínus 20.000,- od výše uvedené částky. http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?...asc&start=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.