Přejít na obsah

FABIA RS


anry

Doporučené příspěvky

sedáky sou out protože se bude čalounit do kůže :p

asi bude jiná barva než do Švajcu, což kvituju :)

edit: taky jsou vejš, protože mají přepravní podložky v pružinách a kapoty jsou otevřený kvůli problémům s alarmem během transferu přes Kanál... :)

Editováno: , autor: P2M
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

P2M: aha no zrovna sem ted premejslel jak to asi hraje se symfonama :D a to me zarazilo ze tam je 8repro. My mame ve fabce jenom 2x 45W SONY,jako nic moc ale dostačuje takže to co tam je v té RS verzi musi bejt pecka :) Jak to basuje ? Jsou ty symfony tak dobrý nebo je lepší tam dát něco jinýho za radio .... Vím je tu extra topic pro symfonky ale jsou v rs tak sem sem -_--_-:p:t;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám sice červenou, ale přední kapota, nárazník a zrcátka jsou po třech letech plné oděrek a zásahů od kamínků jak od meteoritů ( jezdím často na Slovensko a tam se posypová sůl moc nenosí, takže posypový štěrk náš přítel ), naštěstí všechno jen na plnič a jeden zásah na základovku, tak to neřeším, na té červené se to relativně ztratí, ale na černé bych si to hodil.

ad. Symphony: Kdybych ho tam neměl od výroby, tak ho dávno rozšlapu a hodím ze skály, jediné co je na něm pozitivní, že tam designově docela pasuje a nemusím vyndávat "tatranku", ale kdajaké low-endové značkové rádio ho zvukem, strčí do kapsy, nehledě na nestabilní a diskutabilní příjem rádia. a to že se kradou jak na běžícím páse ( já mám za 3 roky "naštěstí" jenom druhé ) - prý po odcizení nejdou zprovoznit v jiném autě -ha-ha-ha-ha :o:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no o ty symphony se já nebojim,mam jistý ze me je neukradnou :) jen spis nevim jesi je tam dat nebo spis koupit nejaké jiné radio (zatim jenom teorie jesi do rs symphony bo alpine,ci jine) ...

jinak k tem zrcatkum,ja mam na obyc fabce je uplne v poho,je to asi zacterkama ktere tam jsou :) maska ta je trosku vzata od kaminku ale nic extremniho .. Zajimalo by me jak ta kapota po 5letech vypada u černého rs,tam to asi pude hezky videt...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

-_- MELLO: díky moc za reakci ohledně laku...

jinak s tim audiem máte pravdu, to symphony bych si tam asi nenechával, ani vzhledově se mi moc nelíbí, ale je možný, že je to dáno tím, že jsem odjakživa zvyklej na "externí" autorádia... jinak ty repro no nevim nevim.., je jich tam teda 8, ale nemyslim si, že by byly něco extra, myslim si a to je můj osobní názor, že výměna za DEXONy :D by neuškodila.. + zesík a woofer, ale to jen pro "nás" mladý kluky -_- , chápu, že někdo tohle nepotřebuje, netouží po tom a ani zadarmo by to třeba nechtěl... B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MELLO: nektere symphony uz mají mp3 :) a co vim tak uz se i dodavaj do rs s prehravanim mp3 .. Ale ted si nejsem jistý,jesi to tak neni tak me prosim nekdo opravte .. No hodne lidi ho tu ma,bobik a dalsi .. Bobik ho ma krasne vysperkovany to osvetleni :) no senza,taky ma sub v kufru a zrejme mu to hraje solidne .. Nevím zeptám se ho .. Já bych chtel asi dal jine repro (na doporuceni tady z fora) radio bych chtel bud alpine nebo org symphony na mp3 uz jenom kvuli vzhledu,fakt se tam hodej no .. Proste to tam patri ty symphony ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MELLO:uvidime,uvidime,uvidime :t Ja neřikam že bych je bral ale určite musi bejt dobrej poslech v ty rs jak to ma 8repro :) urco lepsi symphony v rs budou novejsi jak mas ty a mozna by si treba zmenil nazor .. Vzhledove je to pekny radio a jak koukam na videa s rsama tak hraje dobre jenze kamera ci fotak zalezi z ceho to bylo natoceno ten mikrofon skresluje zvuk takze se neda tolik posoudit chce si to vyskouset.. Uvidime,zeptam se na to bobika .. Já bych ty symphony chtel uz jen diky tem 8repro ktere bych asi vymenil za lepsi ale symphony bych nechal .. Vzhledove je fakt pekny,libi se mi ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kodemi: Ten Syfilis , ktery si rika Symphony stoji fakt za velke hovno ;) ;)Vymena repra pomuze jen trosku, resil jsem to s fancarhifi a ten kluk se vyzna, vsem doporucuji.Nebyt toho maxiku, tak Syfilis leti uz davno.Akorat ted mam v merku Rhapsody s mp3, tak uvidime, ale taky to asi nebude zadna slava.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Grygy a MELLO: ano to sem zapomel dodat ze mam v planu dat maxidot takze jsou dve veci proc mit ten syfilis :D 1. maxidot 2. pekny vzhled syfilisu... Ale myslel sem si ze fakt kdyz se vymenej reproduktory vsude tak to snad bude lepší .. No a co navigace ? ta tez stoji za howino ?

Editováno: , autor: kodemi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já teda nevim, ale symphony asi nebrat..., ale záleží jak komu se líbí.., ale obávám se potom co jsem si tu přečetl, že kvalita asi nic moc.., to už bych tam fouknul třeba: http://www.autoradio-prodejce.cz/autoradia...-mex-bt5000.htm

-to se mi fakt líbí... :)

chtěl bych se zeptat na sedačky FRS..., jsou dost světlý, asi se snadno zaserou, že??? lze to pak nějak jednoduše čistit, nebo jsou s tím problémy??

Editováno: , autor: jvees69
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jvees69:symphony no nevim asi teda budu volit jiný radio a maxidot jesi bude v rse tak se dá pryč a nasadí se normalni budiky .. Jesi ne symphony tak ani maxidot!

jinak ty sedacky jak jsou svetly tak je jasny ze se zaserou ale pokud nejsi prase a davas si troch bacha tak budou cisty.. Cistej se jako normalni sedacky je to proste sedacka jako kazda v kazdym aute :o) Ale pokud vemes tou penou nebo cim to cistis jenom ten flicek tak ti to moc nepomuze a udela se ti veci flek :D aspon takovy zkusenosit mam ze sedackama ve fabii comfort .. taky svetly a kdyz sem vycistil jenom kus tak to bylo furt videt.. Proste se musi vzit celý kus..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj, to sem si myslel, není to jednoduchý čistit sedačky :( ... holt se nesměj zašpinit...

mohl by jsi mi prosím vysvětlit co je to ten maxidot?? :unsure: to je display autorádia (symphony) mezi budíkama??? :unsure::unsure: - takže to by se při výměně autorádia musely dávat i jiný budíky?? :(:unsure: ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak k tem symphonum. Jak to hraje kdyz to ma 8x repro?Mají to už každé rs s radiem (symphonama) nebo je to za připlatek ... Škoda no že je to takovej syfilis jak řikaj kluci :-) Vzhledově jsou pěkný a hlavně komunikujou s maxidotem coz jiny radio než orginalni ne :-( bohužel .. Je to velká škoda,ani se to asi neda nejak udelat aby ten horní displej byl funkční aspon k nečemu .. To je pak naprd kdyz sviti jen čast .. No nic a jak je to stou navigaci ? Ta asi bude uplně to samé jak symphony jen s vetším displejem co ? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

aha, díky..., ale nějak jsem nepochopil, proč by neměly fungovat ty repro s jinym než symphony radiem...??

No a jinak, jaké lepší symphony radio se dá pořídit a za kolik?? hledal jsem podle toho, co jste tu rozebírali, ale nenašel... mohl by mi třeba někdo hodit nějakej odkaz na takový symphony s MP3... (snad to lepší umí oproti ibyč víc věcí než jen MP3 navíc...) no nevim.. :unsure:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...