EMAN VRS Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 No povídejte.. také jsem hodně zvědav. Doufám že budu mít RSo do měsíce v garáži tak si rád přečtu i kritiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 (editace) supr chlapi, jsem mrád, že jste se tu našli... říkáš abs na hovno jo? to slyšim poprvé... ty sedačky jsou světlý a asi bude něco na tom, že se špiněj, materiál asi taky nic moc, jasný že kůže je kůže... jinak málo prostoru? s tim bych nesouhlasil..., ale každopádně dík za každej příspěvek.. o tom podvozku jsem taky četl, že je sice sportovní, ale kritiky je na něj dost... to abs si pořádně prubnu v obyčejný fabii... a ta spotřeba, na ofic. stránkách jsou podstatně jiná čísla... 4,4 100km/h a k 7mi město... zajímalo by mě hlavně, jestli ten dieselovej motor moc neřve.. měl jsem auto nanaftu a všechno se klepalo, řinčelo, no hrůza, benzin je benzin.. já jen doufám, že novější dieselovej motor nebude v tomhle tak hroznej, co?? Editováno: 4. Únor 2007, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 No, s tim tvrdsim podvozkem nevim, nevim, snad jen pokud najezdis rocne tak do 10tiskm Celkem me daval zabrat po delsich cestach i tenhle, samozrejme jina vec je vzhled, tam by to chtelo,at to nevypada jak terenkoza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 No, s tim tvrdsim podvozkem nevim, nevim, snad jen pokud najezdis rocne tak do 10tiskm Celkem me daval zabrat po delsich cestach i tenhle, samozrejme jina vec je vzhled, tam by to chtelo,at to nevypada jak terenkoza. Haha, neni pravda, ze co je psano tp je dano Ale ja si na ni nestezuji, mel jsem ropaky , ktere hovno jely a zraly vse kolem cesty.Todle aspon jede a ta spotreba neni zla, pokud neberes TDickare se spotrebou 3,5l Ten proster beru, ze jsem byl zvykly na MPV, vim nemuzu srovnavat, mno je to proste 2+1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Na delsi trasy by ten tvrdsi podvozek asi nebyl super... Jen vychazim z predpokladu, ze je to auto, se kterym se chces i svest.. takze to naklaneni a mirne nedrzeni stopy by se rychle smazali pri dani lepsiho podvozku... Spotrebu moc hodnotit nemuzu.... jsem naco kolem 9.5 a to je noha na podlaze. Ale na delsi cestu to jednou bylo neco kolem 5.5 a jelo se teda pianko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 (editace) Hehe. ted jsem si idiot vsiml, ze si odpovidam na sve prispevky Snad nedostanu varovani Editováno: 5. Únor 2007, autor: Grygy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Taky jsem na to hledel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Panove cim to je ze to abs tak blbne....jednou sem malem sejmul zenskou na prechodu co tam na posledni chvili vletela a co buh nechtel pred prechodem asi cca 10 metru byl kanal do ktereho sem vjel...vysledek...vsecko se sebehlo tak rychle ze sem proste nedokazal znova ten pedal seslpanout...a ta zenska malem tak tak uskocila...dneska uz sem si nacvicil sundat rychle nohu z brzdy a zase fest zatlacit.... Sorry za OT v tomdle tematu do ktereho hovno pozitivniho prinesu ale at se to neprobira znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Podle me, je problem, ze pri nerovnosti a sepnutem ABS kolo mirne skace a nemuze se ustalit na to aby chytlo se vozovky... takovy fletr.. tim ze pustis pedal a pak ho zase zaslapnes, tak se kolo chytne a uz normalne brzdi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Podle me, je problem, ze pri nerovnosti a sepnutem ABS kolo mirne skace a nemuze se ustalit na to aby chytlo se vozovky... takovy fletr.. tim ze pustis pedal a pak ho zase zaslapnes, tak se kolo chytne a uz normalne brzdi... To jo to uz mi doslo , ale nechapu ze s tim geniove ve skodovce neco nedelaji ...stacilo abych misto 40 jel tacho 60 a uz brucim....riznout nekoho na prechodu ...ufff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 (editace) s tim ABS co se tui tak vehementně řeší je to fakt divný.., tohle je přeci špatně, nemůže se stát, aby to brzdilo až při opětovném sešplápnutí, to je přece nebezpečná závada... Myslim, že v rámci záruky s tim musejí ve škodovce něco udělat... a když už jsem u té záruky, jak dlouho je taková záruka na auto za půl mega co RSo stojí...? Jinak kluci, moc by mě zajímalo, jak je to s tim hlukem TDi.. Dieselové motory jsou tím známé, že motor řve, všechno se klepe atd. Je to dost nepříjemný, zkušenost s tím mám..., pořád doufám, že mi někdo napíšete, že u fabie RS je tohle v pohodě... Editováno: 5. Únor 2007, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 a když už jsem u té záruky, jak dlouho je taková záruka na auto za půl mega co RSo stojí...? 2 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Hluk dle meho soudu je uplne v pohode. Kdyz to srovnam s moji Fabulcou 1.4 16V(benzin), tak ze by nejake zvuky a klepani vyyrusovalo, tak to urcite neeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 s tim ABS co se tui tak vehementně řeší je to fakt divný.., tohle je přeci špatně, nemůže se stát, aby to brzdilo až při opětovném sešplápnutí, to je přece nebezpečná závada... Myslim, že v rámci záruky s tim musejí ve škodovce něco udělat... a když už jsem u té záruky, jak dlouho je taková záruka na auto za půl mega co RSo stojí...?Jinak kluci, moc by mě zajímalo, jak je to s tim hlukem TDi.. Dieselové motory jsou tím známé, že motor řve, všechno se klepe atd. Je to dost nepříjemný, zkušenost s tím mám..., pořád doufám, že mi někdo napíšete, že u fabie RS je tohle v pohodě... Modifakace motoru 1.9 TDI nejsou nijak extra hlucne, diky PD koncepci je to jiste o neco hlucnejsi nez common rail , ale je to fakt v pohode.mam moznost jezdit i s trivalcem 1.4 TDI a to je v nekterych spektrech zuzo co to vyluzuje za zvuky..hlavne pruzne zrychleni na 5 tku z 80 km/h, vibruje jak svina. -) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 (editace) děkujeme za Vaše dotazy a sdělujeme Vám, že výroba vozu Škoda Fabia RS končí v březnu 2007. Vzhledem k tomu, že se tento model v barevném provedení „Modrá Race metalíza“ zatím nevyráběl, nemáme k dispozici ani fotografii. to je dalsi mail od skodovky Editováno: 5. Únor 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Díky za odpovědi.., tak už aspoň vim, že se tohohle bát nemusim.., říkal jsem si, že to asi nebude tak hrozný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 JOJo, s hlukem celkem v poho, cim jedes rychleji, tim mene slysis motor,ale diky tomu, ze si pripadas jak na motorce, vsude profukuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 jj, foukej foukej vetricku, profoukni mi tu moji fabcicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 pre maximalny zazitok otvorit spolujazdcove okno pri 200kmh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Lepsi je otevrit jedno ze zadnich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 zadne nemam v elektrike. este som neskusal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 jen kdyz uz tak se bavime o nicem... nemate pocit, ze tim jak je Fabia velka, tak ze tak nad 160 ma vetsi odpor vzduchu a uz to neni tak super zrychleni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Ani nie, 1.4 16V 100k je este pri 160 celkom ziva, ani RS na tom neni najhorsie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 To jako ono to je zive, ale kdyz vezmu prubeh zaberu jako by od nuly tak ta krivka v tech 160 ( muj nazor nebo pocit ) najednou upada....jede to dal, ale uz ne s takovou razanci jak treb od 140-160 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 to určitě ne Mě maj všude radi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.