Romariooo Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 MELLO: ten čelní panel není odnímatelný ??Romariooo: v technických parametrech je udáno 206 tuším.. ale na youtube jsem viděl video a tam s ní letěl 230 pokud si to správně pamatuju.., byla určitě chiplá.. Jasně.Děkuju za reakci.Kámoš se chlubi že s ní letěl 240 ale to se mi právě nezdálo.Já mám dvojkovou octávii chip ze 77 na 115kW a vic jak 220 z ní nedostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Jasně.Děkuju za reakci.Kámoš se chlubi že s ní letěl 240 ale to se mi právě nezdálo.Já mám dvojkovou octávii chip ze 77 na 115kW a vic jak 220 z ní nedostanu. To bude nejspíš tím, že máš 5ti kvalt a už ti prostě ta 5tka na větší rychlost nestačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 To bude nejspíš tím, že máš 5ti kvalt a už ti prostě ta 5tka na větší rychlost nestačí. A hlavně taky tim, že to byla určitě tachometrová rychlost to víme všichni. Já sem zatim max. nezkoušel! Bojim Bojim totiž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 A hlavně taky tim, že to byla určitě tachometrová rychlost to víme všichni. Já sem zatim max. nezkoušel! Bojim Bojim totiž No tak to já bojim bojim každopádně taky, ono už to totiž zaříná být hukot tak od 190ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 MELLO: 235 bez chipu ??? ty krááávo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 No tak to já bojim bojim každopádně taky, ono už to totiž zaříná být hukot tak od 190ti jj já prostě na to moc nejsem tady na ty rychlosti :-) Přece jenom pořád řídim jenom fabii Ale vim že kámoš měl taky čiplou RS na třetí stupeň a řikal že jel 240, takže asi tak 225-30 real. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Trošku z jiného soudku...Kolik se dá z Fabie RS maximálně vytáhnout třeba na dálnici? Jaká rychlost? Na zimákách 185kách před měsícem, po rovině 205 km/h GPS a dál měla tendenci co 10 sec + 1km/h. Bohužel kolik to bylo tacho sem nestihnul, měl sem toho plný ruce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Na zimákách 185kách před měsícem, po rovině 205 km/h GPS a dál měla tendenci co 10 sec + 1km/h. Bohužel kolik to bylo tacho sem nestihnul, měl sem toho plný ruce... Já mám vždycky hroznej strach ze srnek! Už sem srazil dvě :-) jedna bohužel nepřežila. Druhý sem jenom vypral kožich Plus jeden kanec málem vypral kožich mímu autu myši, hady a ptáky nepočítám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Já mám vždycky hroznej strach ze srnek! Už sem srazil dvě :-) jedna bohužel nepřežila. Druhý sem jenom vypral kožich Plus jeden kanec málem vypral kožich mímu autu myši, hady a ptáky nepočítám Tvoje starosti bych chtěl mít. Mnohem víc mě ohrožují ostatní účastníci siln. provozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Já mám vždycky hroznej strach ze srnek! Už sem srazil dvě :-) jedna bohužel nepřežila. Druhý sem jenom vypral kožich Plus jeden kanec málem vypral kožich mímu autu myši, hady a ptáky nepočítám To ja mam taky strach, ale vo to je to vetsi adrenalin... Tohle bylo v zemi krale Miroslava a ta Autobahn byla oplocená... Jinak ja na konte nastesti nic vetsiho nez mys nemam, jen jdnou sem trefil srnku, ale jen tak lehce mi prelestila predni blatnik, tak sem zastavil, sel se podivat na skodu, ona mezitim odbehla do lesa, nastesti tam nic nebylo. Jak si du zase sednout, vidim jak se ta srnka blizi zezadu k autu a bez varovani do nej z rozebehu narazi ! ... krava jedna. Pak zase utekla pryc a na viku kufru mi zustala prohluben ! Mel sem ji srazit ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 To ja mam taky strach, ale vo to je to vetsi adrenalin... Tohle bylo v zemi krale Miroslava a ta Autobahn byla oplocená...Jinak ja na konte nastesti nic vetsiho nez mys nemam, jen jdnou sem trefil srnku, ale jen tak lehce mi prelestila predni blatnik, tak sem zastavil, sel se podivat na skodu, ona mezitim odbehla do lesa, nastesti tam nic nebylo. Jak si du zase sednout, vidim jak se ta srnka blizi zezadu k autu a bez varovani do nej z rozebehu narazi ! ... krava jedna. Pak zase utekla pryc a na viku kufru mi zustala prohluben ! Mel sem ji srazit ! Ty máš teda zážitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 To ja mam taky strach, ale vo to je to vetsi adrenalin... Tohle bylo v zemi krale Miroslava a ta Autobahn byla oplocená...Jinak ja na konte nastesti nic vetsiho nez mys nemam, jen jdnou sem trefil srnku, ale jen tak lehce mi prelestila predni blatnik, tak sem zastavil, sel se podivat na skodu, ona mezitim odbehla do lesa, nastesti tam nic nebylo. Jak si du zase sednout, vidim jak se ta srnka blizi zezadu k autu a bez varovani do nej z rozebehu narazi ! ... krava jedna. Pak zase utekla pryc a na viku kufru mi zustala prohluben ! Mel sem ji srazit ! tak kráva nebo srnka? se asi chtěla pomstít, svině jedna! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 člověk aby sebou vozil kulovnici Na českejch dálnicích můžeš čekat všechno. Jako třeba krávy a tak Jenou sem jel po dálnici a vidim jak na kopci sedí půlmetrovej havran a žere lišku. To mě rozsekalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 (editace) člověk aby sebou vozil kulovnici Na českejch dálnicích můžeš čekat všechno. Jako třeba krávy a tak Jenou sem jel po dálnici a vidim jak na kopci sedí půlmetrovej havran a žere lišku. To mě rozsekalo Pul metrovej havran jak zere lisku ??? Ty vole to je jak od Hitchcocka.... !!! Editováno: 7. leden 2008, autor: Kublajchán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Pul metrovej havran jak zere lysku ??? Ty vole to je jak od Hitchcocka.... !!! Jo přesně tak jsem se cejtil! bylo to fakt docela zajímavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Pul metrovej havran jak zere lysku ??? Ty vole to je jak od Hitchcocka.... !!! tak nevím jestli by havran jedl lýsku lišku možná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 tak nevím jestli by havran jedl lýsku lišku možná mas recht, uz sem tu hrubku opravil , nicmene mam pocit ze havrani nejedi ani lisky ani lysky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 A na čem si zrovna ujížděl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 A na čem si zrovna ujížděl? Fakt nekecám. Vy ste snad nechodili do školy na hodiny přírodovědy že jo :-))) Havran je mrchožrout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Fakt nekecám. Vy ste snad nechodili do školy na hodiny přírodovědy že jo :-))) Havran je mrchožrout Ty woe, ale půl metrovej havran.... už to prosím tě nehul.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Kurňa, vy máte příběhy.. To by chtělo natočit film.. Jo a lidi, vypadá to, že bych, pokud se poštěstí a hvězdy se na nebi dobře usadí, mohl o víkednu taky jezdit FRS, krásnou, žlutou Tak doufám, že to vyjde.., pak bych napsal podrobnosti.. :-) :-) když vyjde úvěr a ten co to prodává se nerozmyslí, bude má, má jedinááá... žlutá princeznaááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Kurňa, vy máte příběhy.. To by chtělo natočit film.. Jo a lidi, vypadá to, že bych, pokud se poštěstí a hvězdy se na nebi dobře usadí, mohl o víkednu taky jezdit FRS, krásnou, žlutou Tak doufám, že to vyjde.., pak bych napsal podrobnosti.. :-) :-) když vyjde úvěr a ten co to prodává se nerozmyslí, bude má, má jedinááá... žlutá princeznaááá Tak doufám, že ti to vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Nevím...bud je ta sul tak agresivní nebo..... Tohle po cca 6h odstávení auta....jinak po dojetí je kotouč lesklej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Kurňa, vy máte příběhy.. To by chtělo natočit film.. Jo a lidi, vypadá to, že bych, pokud se poštěstí a hvězdy se na nebi dobře usadí, mohl o víkednu taky jezdit FRS, krásnou, žlutou Tak doufám, že to vyjde.., pak bych napsal podrobnosti.. :-) :-) když vyjde úvěr a ten co to prodává se nerozmyslí, bude má, má jedinááá... žlutá princeznaááá Držím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 MELLO, najmis: dík --snad jo..., jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.