JohnyS Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 a co rict Cajickovi? Ten jich ma doma velkou spoustu.. porad to tam meni v te sve FRS.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Kucííí. Kamarádi. Chci kupovat RS majitel mi poslal VIN ale jeste jsem ji nevidel...muzete mi zjistit jestli to VIN co napisu je opravdu RS? V databazi odcizenych neni ale to mi nestaci..... VIN TMBWU46Y764511046 Predem dik moc vsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 potrebujes zavoznika? dojed... neco ti natocim - ale domaci hratky tocit odmitam Proc? JE TO PRACE JAKO KAZDA JINA! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Kucííí. Kamarádi. Chci kupovat RS majitel mi poslal VIN ale jeste jsem ji nevidel...muzete mi zjistit jestli to VIN co napisu je opravdu RS? V databazi odcizenych neni ale to mi nestaci..... VIN TMBWU46Y764511046 Predem dik moc vsem. Koukal jsem do ETKY a ta ho bohuzel nezna, coz ale neznamena, ze to neni rs, jen proste nevim, treba nekdo jiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Kucííí. Kamarádi. Chci kupovat RS majitel mi poslal VIN ale jeste jsem ji nevidel...muzete mi zjistit jestli to VIN co napisu je opravdu RS? V databazi odcizenych neni ale to mi nestaci..... VIN TMBWU46Y764511046 Predem dik moc vsem. Škoda Fabia RS 1.9 TDI 96kw modelový rok 2006, výrobné číslo 511046 2x airbag, výrobný závod Mladá Boleslav Zadaný VIN kód je platný! P.S.: Zjištěno pomocí Igorova VIN dekodéru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Jinak jsem taky vážně přemýšlel o koupi FRS, ale poté, co jsem si zde přečetl tolik negativního (nejvíce mě rozhodilo to ABS, jsem na brzdy dost háklivý), tak jsem zase na bodu O.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Najradni dily jsou dost podobne cenove jak s normalni... myslim tim rozdilne komponenty... Ono totiz drtiva vecina veci je stejna jak na normalni fabii.Jestli je to auto jen na vyradeni, tak to urcite ne. Je to auto na dlouho dobu... a kdyz se o to budes i radne starat, tak i na delsi... co odchazi... to nemuzu posoudit, protoze nema skoro nic najeto... To me tesi, ze se ti libi video - - jen porad cekam na Grygyho az sem neco hodi Já si říkal, že náhradní díly budou cenově stejné, je to přece fabie jako fabie.. No a když už sme u toho, čím vším se RSo liší od obyčejné fabie? Jasný, můžu si to vyhledat a samozřejmě že už o tom něco vim, ale mohl by tu někdo udělat takovej výčet toho všeho..? Vy ste sï je kluci kupovali fungl nové ??? Myslíte, že se mám bát při koupi ojeté??? Jinak jsem rád, že jsi JohnyS napsal, že je to auto i na dlouhou dobu, ne jen na blbnutí.., jasný, že bych se o ni staral, myslim, že až moc.., bych v ní asi i spal mít ji v garáži... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 bych v ni spal... jj, to bych i veril... Ja bych se koupe ojeteho vubec nebal... Jinak ty dily, kdyz pominu cely interier. Tak jine jsou - motor(pisty, prevodovka, spojka, intercooler a nejake drobnosti) - podvozek ( pruziny, brzdy predni) cela karoserie ma o neco vice svaru, aby to zarucovalo u takto tezkeho motoru nekrouceni karoserie... ale jinak to je fabia, jako kazda jina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 (editace) Jinak jsem taky vážně přemýšlel o koupi FRS, ale poté, co jsem si zde přečetl tolik negativního (nejvíce mě rozhodilo to ABS, jsem na brzdy dost háklivý), tak jsem zase na bodu O.... Protoze kdyz se sepne a jsi na nejake nerovnosti, tak musis bud znovu seslapnout, nebo cekat Proste to nebrzdi!! Ale je to chyba vsech Fabii s ABS Je to napsáno hned na první straně Editováno: 6. Únor 2007, autor: Garrett Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Kdo vi co je spatne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 jj..., teď jsem si pečlivě prostudoval katalog FRS, je to prostě nádhera, já ji chci... V létě musim udělat obývák takže budu muset ještě počkat, uvidim jak se to všechno vyvine... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 jvees69:Chtít můžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Jeee video..... tos, ale ta tma.. ale jinak pekne.. kdy jsi to tocil? Po pravde tedka premyslim, co ti to tam hralo... jak se ta zpevacka jmenuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 6. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Kdo vi co je spatne?? nevím poraď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 uz viiiiim Ingrid nebo tak nejak se to pise - - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 jvees69:Chtít můžeš to je fakt, ale já ji mít budu a hotovo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Kucííí. Kamarádi. Chci kupovat RS majitel mi poslal VIN ale jeste jsem ji nevidel...muzete mi zjistit jestli to VIN co napisu je opravdu RS? V databazi odcizenych neni ale to mi nestaci..... VIN TMBWU46Y764511046 Predem dik moc vsem. Škoda Fabia RS 1.9 TDI 96kw modelový rok 2006, výrobné číslo 511046 2x airbag, výrobný závod Mladá Boleslav Zadaný VIN kód je platný! P.S.: Zjištěno pomocí Igorova VIN dekodéru Mnohokrate dekuji... asi to bude ok... Akorat me zarazi, proc udavaji u FRS 2 airbagy kdyz ma kazda v zakladu 4? 2 vepredu a 2 v sedackach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 v sedackach jsou za priplatek...teda jeste nedavno to tak bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 v sedackach jsou za priplatek...teda jeste nedavno to tak bylo Fakt ze jo, mas pravdu. Ted se na to divam a priplatek za bocni airbagy pri koupi noveho vozu cini 8900,- takze v zakladu 2. Omlouvam se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 (editace) Jeee video..... tos, ale ta tma.. ale jinak pekne.. kdy jsi to tocil?Po pravde tedka premyslim, co ti to tam hralo... jak se ta zpevacka jmenuje... Vcera vecer Ale na otackomeru jde pekne videt , jak klouze spojec Editováno: 6. Únor 2007, autor: Grygy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Taky já už jsem rozhodnutý. FRS to nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ramses Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Taky já už jsem rozhodnutý. FRS to nebude... Proč? Náhodou je to dobrý stroj, ale jako každý stroj má i nějaké své chybky, ale i tak si trofám říct, že je to dobré auto, s dobrou výbavou a za dobré peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 to určitě ne Mě maj všude radi.. nooooooooooooo....to bych netvrdil ..a nebo jo náš mladý moderátore.... jinak sem na ní zvědavej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 kodemi - počkaj 21 rokov a bude aj veterán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Dneska jsem je (2 ks FRS v modry race) videl na vlaku, minimalne z dalky je to paradicka. A to se mi na OII RS modra race moc nelibi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.