Amadeus Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 ty sedačky se mi moc nelibej,lepší sou tam ty eresacky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Já jim zrovna taky moc neholduju, ale angličani tam dávaj černou kůži a to vypadá hodně luxusně. Jsem zvědavej, za jak dlouho nám přetáhnou tyhle fotky na auto news, novinky.cz a spol.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 ja si to hodil do avataru Diky za fotky,barva se mi libí ale ty sedačky moc ne .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Amadeus: No nejpozději zítra tam jsou, stejně jako se objevily fotky Praktika z garaz.autorevue dneska na tech webech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Amadeus: nevis prosim pro koho (zeme) je urcen vuz na fotkach?? UK to asi nebude, CZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Amadeus: nevis prosim pro koho (zeme) je urcen vuz na fotkach?? UK to asi nebude, CZ? CZ,SK,DE UK jedine bez xenonů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Amadeus: nevis prosim pro koho (zeme) je urcen vuz na fotkach?? UK to asi nebude, CZ? CZ,SK,DE UK jedine bez xenonů a hlavně s volantem jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Ví někdo důvod, proč se do UK nevozí s xenony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 myslím, že do Itálie a Řecka taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Ví někdo důvod, proč se do UK nevozí s xenony? sou zapříplatek se tu taky dočteš JaKr:ano taky,ale detail trošku velký detail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 sou zapříplatek se tu taky dočteš No tak o pár řádků výše jsi psal, že do UK jednině bex xenonů! Z toho jsem pochopil, že neexistuje UK verze s xenony. Takže to možné je, ale za příplatek, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 (editace) camron:no taky sem se na to tady taky ptal.Jo do UK bez xenonů a jesi je tam asi majitel pak bude chtit tak se mu dodelaj za nejakej peníz.. Editováno: 22. Únor 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Fabia Race blue je určena pouze pro UK a švýcary. Ty prodávaj nejvíc RS ze všech zemí. Ještě je mezi nima Řecko, ten ale o modrý RSo neměl zájem. Myslím, že jsem to už někde psal, pro UK je určeno 1000ks a pro švýcary asi 350. Bohužel pro nás, čechy se této verze nedočkají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Zapomněl jsem odpovědět na otázku: tohle auto je určeno právě pro švýcary. Jinak ještě k tomu praktikovi, úplně žasnu, jak se najednou vyvalila informace o utajovaném projektu octavia praktik..... Rakouský importér si už pres rok předělává Octavii I Combi na praktika a to lokálně, žádný takový auta ve škodovce montovaný nejsou. Stejně tak je to u nový octavky, kterou prodává myslím od prosince. podívejte se na www.skoda-auto.at a tam vse uvidíte. dokonce je tam na tyto vozy i tradicni konfigurator. Je na importérovi, jak si vůz upraví, pokud dostane homologaci a povolení. Například Norsko si připravuje svýho roomstera praktika, aby vyhovoval jejich legislativě a co nejvíce danovym zvyhodnením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 To samy s vybavou vozu, ta je definovana narodnim standardem a podle toho se auta vyrabej. UK skutecne nema standard xenony a jsou jen jako extra vybava. Je to hodne kvuli cene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Amadeus: Fotky Octavie Praktik I a II som na fórum dával ešte niekedy v lete, vtedy sa toho nikto nechytil. Až teraz, keď to vytiahol George. Je fakt zaujímavé sledovať, ako z toho spravili niektoré magazíny úplnú bomba informáciu Nejaká podobná špeciálna verzia Octavie I sa robila aj v Holandsku, ale nepodarilo sa mi k nej teraz už nič nájsť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Igor: Opravdu?? Ja tady v UL vidam jezdit jednu slovenskou a xenony nema Tak potom sa nejedná o ozajstnú RSu. Od uvedenia RSy na SK trh boli vždy vo výbave aj xenóny. Prvé kusy mali v cene aj ESP, ale to po pár mesiacoch vypadlo zo štandardnej výbavy, a odvtedy sa táto nezmenila. Niekedy v roku 2005 však došlo k zlacneniu o 100tisíc Sk a cenový rozdiel medzi RS a Elegance 1.9TDI klesol na v podstate smiešnych 24tisíc Sk Posledné Fabia RS 1. generácie boli u nás predané niekedy koncom januára, na SK trh už nepríde ani kus - kvóty sú beznádejne vyčerpané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 tak vidis, dokonce uz driv, já myslel od prosince. Jo, některý weby jsou fakt trapny a chtej udelat ze vseho senzaci. Najdou par fotek a informaci na strankach jako je tahle a hned to poslou do sveta s blbyma kecama. behem dne, to je pak na kazdym druhym webu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 pravda, pravda, kvoty už jsou pryč dávno pro všechny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 jsem neodolal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 (editace) no tak to sem zvedavej kdo ji dotahne ... To bude dobrej maser Editováno: 22. Únor 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 tak jsem si do dneška myslel,že mi musí Fabie RS natrhnout prdel,mám ten motor v Octávii combi a honil jsem se dneska na dálnici s RSem a neujel mi,ba naopak jsem měl trochu navrch.To jsem si myslel,že v lehčím autě to bude lítat trochu líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Fabia Race blue je určena pouze pro UK a švýcary. Ty prodávaj nejvíc RS ze všech zemí. Ještě je mezi nima Řecko, ten ale o modrý RSo neměl zájem. Myslím, že jsem to už někde psal, pro UK je určeno 1000ks a pro švýcary asi 350. Bohužel pro nás, čechy se této verze nedočkají Race Blue je-byla i pro CZ ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.