Přejít na obsah

elektricke vnejsi zrcadka

ales

Doporučené příspěvky

Zdravim vas vsechny,

chci se zeptat zjistil jsem ze prinastaveni leveho vnejsiho zrcadka se mi i steluje i to leve! A kdyz steluji to leve tak to prave nereaguje! tak by to mnelo byt normalni ne? Predtim to tak bylo a najednou to blbne. Neni to zas tak hrozne ale chci se zeptat jestli ma nekdo z vas takovy problem.

Predem dekuji za vase nazory.Ales

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim vas vsechny,

chci se zeptat zjistil jsem ze prinastaveni leveho vnejsiho zrcadka se mi i steluje i to leve! A kdyz steluji to leve tak to prave nereaguje! tak by to mnelo byt normalni ne? Predtim to tak bylo a najednou to blbne. Neni to zas tak hrozne ale chci se zeptat jestli ma nekdo z vas takovy problem.

Predem dekuji za vase nazory.Ales

Přečti si ten svůj přízpěvek znovu. -- prinastaveni leveho vnejsiho zrcadka se mi i steluje i to leve--Ještě že to netroubí. -_- Pravé nereaguje na štelování levého. -_- Co teda nefunguje

Editováno: , autor: Jarekk
Odkaz ke komentáři

ales zrejme myslel že keď nastvuje lavé hybe sa mu aj pravé a keď len pravé s lavým sa nič nedeje...

ja to napr nemám na mojich el zrkadlách a prijal by som tú funkciu.

ales: máš na ovládači polohu 0 - L+R -R???

máš vyhrievané spetné?

Odkaz ke komentáři

ales zrejme myslel že keď nastvuje lavé hybe sa mu aj pravé a keď len pravé s lavým sa nič nedeje...

ja to napr nemám na mojich el zrkadlách a prijal by som tú funkciu.

ales: máš na ovládači polohu 0 - L+R -R???

máš vyhrievané spetné?

0 - L+R -R

divná rovnice

budeme-li uvažovat, že 0 - L+R -R se rovná nule pak potom 0 - L+R -R=0 z čehož vyplívá, že L = 0 - z čehož je zřejmé, že levé zrcátko je mrtvé, neděje se s ním nic a pravé zrcátko dosazené za R na to nemá vliv :D

Odkaz ke komentáři

Chlapy diky -_- , Ja to dneska cetl a zjistil jem ze jsem to spatne napsal! sorry, ale profor to uhadl na 100%. to vis kdyz jses tady (nemecko) a nemas s kym promluvit v materske reci tak se nekdy stane ze se pisou i nesmysly :p .Presto Vam vsem dekuji za vase nazory.To jsem si oddech ze to nemusim zase nechavat spravovat to auto mne uz stalo nervu :fakac:

Tak nic zatim tschüß Ales

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...