Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Do tohodle bych rozhodne nesel, uz kuli ohleduplnosti k ostatnim ridicum, tyhle dodelavky jsou prasarna, a na STK to neprojde.

Dej tam facelift origo xenony, a ty pak max. dodelej na bixenony, xenomam tohle dela, ale kontakt na nej nemam.

Vloženo
Do tohodle bych rozhodne nesel, uz kuli ohleduplnosti k ostatnim ridicum, tyhle dodelavky jsou prasarna, a na STK to neprojde.

Dej tam facelift origo xenony, a ty pak max. dodelej na bixenony, xenomam tohle dela, ale kontakt na nej nemam.

jj presne, nehleda nato, si myslim, ze xenony bohate stacej...ale kazdyho vec!! ;)

Vloženo

Proc by potom mel davat do originalnich xen.svetel bixenony???To nejak nepobiram... :o:o

Vloženo

Proc by potom mel davat do originalnich xen.svetel bixenony???To nejak nepobiram... :o:o

No prece abych mel bixenony...

Vloženo

Myšleno asi jako předělat na xenon ještě tu dálkovou halogenku bych řekl...

Vloženo

Hmmm..... mi přijde, že tady někdo neví co je bixenon a plete si ho s mlhovkou. :D

Bixenon je náhrada dvouvláknových žárovek (např. H4, tj. dvě lampy na jedné patici) a viděl jsem i homologované sady. Myslím, že teď i někdo takovou prodává na aukru.

Těch typů "bixenonů", co se prodává, je víc:

H4-2 xenon potkávací světla +halogen vlákno dálkové (výbojka a halogen na jedné patici)

H4-3 (elektromagn.posun v jedné komoře výbojky)

H4-4 bi-xenony tj. xenon světla i dálkové – v podstatě dvě sady (4 startéry) vyústěné do dvou dvoukomorových výbojek

Vloženo
Nesnasim ty paka co s tim sviti... Jezdim hodne v noci a par jsem jich jiz potkal, je to prasarna a za tu cenu jeste vetsi... Sorry ale muj nazor na vec! ;)

No voni taky dojezdej, uz jsem videl takhle koktu co mela prokoply svetla, a hadejte proc... byl to mistni, takze to hovado znam..

Vloženo
A na kolik vyjde prestavba na facelift+xenony. Asi docela ranec ne?

Tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=18124 v exterieru se mužeš podívat kolik za tu přeztavbu na facelift kdo dal. Od 8 - 15tis. podle toho co koupíš nové a co staré (misto světel budeš mít dodělání regulace) + 11tis Xenony. Takže tak 19-26.

Takže docela ranec, ale zase to není tak ztracená investice pak to auto lépe prodáš.

• o 2 týdny později...
Vloženo
Mě to vyšlo zatim na 10t,ale zatim nemám dynamickou regulaci. :(

no jo, ale ty uz si mel i predtim facelift a to ja nemam, takze bych musel predelavat vsechno

no tak to ti poradim ... nech si to bouchnout a zaplatit od pojistovny ... ja jsem to tak udelal i kdyz ten tukec nebyl umyslny

Vloženo
Mě to vyšlo zatim na 10t,ale zatim nemám dynamickou regulaci. :(

no jo, ale ty uz si mel i predtim facelift a to ja nemam, takze bych musel predelavat vsechno

no tak to ti poradim ... nech si to bouchnout a zaplatit od pojistovny ... ja jsem to tak udelal i kdyz ten tukec nebyl umyslny

No tak umyslne se mi to delat vazne nechce, ale rada taky zajimava...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...