Přejít na obsah

Georg

Uživatel
  • Počet příspěvků

    213
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Georg

  1. Zdravím,poradí prosím někdo,jak vyndat motorek,co je fotce?Jednou jde,jednou ne a auto buď topí na plno,nebo vůbec..Je nad pedálama z boku tunelu,přístup šílený..
  2. Ano mám FL..co tedy s tím..na diagnostiku?
  3. nemám tušení ale nemyslím motor ventilátoru...myslím regulaci tepla..od modré do rudé..
  4. zdravím mám takový problém že mi octule topí jen na posledních dvou "zoubkách" kolečka na regulaci topení/chlazení ..Nevíte,prosím čím by to mohlo být? Děkuji
  5. Nový SW mi tam nahráli při úpravě...na co nový chladič?
  6. Tak nakonec se zjistilo,že to byl EGR ventil...Takže zaslepení a SW úprava 12 tisíc...
  7. Georg

    Ofuky oken

    Zdravím,nevíte , jestli se na O2 facelift dají sehnat plastové krytky do dveří nad sklo proti dešti? Za jízdy v dešti se nedá ani pootevřít okno..Na feldy se to dřív prodávalo...Díky moc..
  8. Zdravím..tak kontrolka výfukových plynů od minule druhý den zhasla..Ale co se mi stalo včera..jedu domů a zase se rosvítila...byl předemnou kopec,který jsem v pohodě svižně vyjel,z kopce jsem povolil plyn a potom jsem chtěl předjet auto a ejhle...auto začalo cukat,povolil jsem plyn a přidal,auto jelo normálně..při dalším ubrání plynu už auto nešlo do otáček a kouřilo bíle a divně byli cítit zpaliny..začala blikat kontrolka žhavení a maxidot oznamoval poruchu motoru-servis..Auto chcíplo a už nešlo nastartovat..Odpojil jsem baterii,počkal cca 5 minut a auto když chytlo,motor běžel nepravidelně a nešel do otáček a chcípal..Nechal jsem ho odtáhnout domů a zavolal známého,co dělá v servisu,přivezl diagnostiku,vymazal závady,které naskákali díky odpojené baterii ale auto stejně nejede a diagnostika neukazuje žádnou závadu.Netušíte prosím někdo,co se mohlo podělat??Děkuju moc Jirka..
  9. Manuál bohužel nemám... :-(
  10. Zdravím,nevíte prosím,jestli se dá maxidotem tato hláška odstranit?? O2 2010 . Děkuju
  11. Jasně..jinak jede normálně,do nouzáku nespadnul..někam se objednám na diagnostiku..Díky za odpověď
  12. Zdar chlapi,dneska po nastartování se mi rozsvítila tato kontrolka...cca po třech přestávkách a nastartování se už nerozsvítila..Nevíte,co by to znamenalo?Díky..
  13. Díky za odpovědi..našel jsem recenze na olej Q8 FORMULA EXCEL SAE 5W40 tak snad bude dobrý.. :-)
  14. Zdravím,jaký máte názor na motorový olej cinol 5W-40 PD...?? Výrobce uvádí toto: Motorový olej CINOL 5W-40 PD Benzin/Diesel je plně syntetický, vysoce výkonný olej kompatibilní s katalyzátorem pro systémy DPF (Diesel Particulate Filter-filtr pevných částic) a TWC (Three Way Catalytic Concerter-třícestný katalyzátor). Tato nová generace motorových olejů Low Saps zajišťuje vyšší účinnost a prodlužuje životnost těchto zařízení. Speciální uplatnění nachází u vozidel koncernu VW (VW, AUDI, SEAT, Škoda) s dieselovými motory se systémem „čerpadlo-tryska“ (Pumpe-Düse PD), s intervalem výměny 15000 km a pro provoz v moderních benzínových i naftových motorech. CINOL 5W-40 PD zajišťuje dokonalé mazání motoru i při velmi nízkých teplotách a za studeného startu. Díky nízkému tření CINOL 5W-40 PD významně optimalizuje výkon motoru a snižuje spotřebu pohonných hmot.
  15. Zdravím,najde se tu někdo od Liberce,kdo zvládá aktivovat denní svícení a i jiné věci na O2? Děkuju..
  16. Spíš by bodla odpověď od někoho,kdo se s tím setkal...
  17. Zdravím z ničeho nic mi začala hučet v tahu převodovka,na nižší stupně míň na vyšší je to hrůza,Pokud jedu z kopce s rychlostí a pustím plyn,hučení ustane,jakmile přidám plyn tak hučí.Vypustil jsem olej,ten je v pořádku a bez jediné kovové stopy.Nevíte,čím to může být??Díky Jirka
  18. Georg

    O1 manualni klima

    Zdravím..mám ten stejný problém...klima šla slaběji..až nechladila vůbec... Dneska jsem si ji nechal doplnit,vyčistit...ale klima nejde zapnout.svítí jen tlačítko AC..ventilatory se netočí,kompresor necvakne.. Propojil jsem kompresor na přímo-cvakne a je to znát i na chodu motoru..,ventilátory taky a obě trubky na kompresoru jsou horký a klima nechladí...:-( Napadá Vás prosím,čím by to mohlo být??Do teď jsem s klimou neměl problémy...Mám manuál..Díky za radu..Jirka..
  19. Jednoduchy..tak na to nereaguj.
  20. Vic,co..nemam naladu a ani zajem o rejpaly,jako ses Ty....Cau..
×
×
  • Vytvořit nový...