Únor 8, 200718 r vyšroubuj opatrně ty šroubky v mřížkách ventilace, za ně do drží. Potom už to půjde pěkně... Upraveno Únor 8, 200718 r od David-pv
Únor 8, 200718 r No névim jestli zrovna tam to drží. Oddělej tu malou lištu s nápisem OCTAVIA, tam je šroubek a pak nahoře a dole po jednom u budíků. Pak už jen vycvakávat.
Únor 10, 200718 r jak pise havrda. Nezapomen na takovou plcicku na ktere je "plys" nebo co to je. Od budiku smerek d volantu (volant dej do nejnizsi polohy). Ja na ni zapomnel a kdyz sem to mel skoro cely sundany, tak se mi ta placka zlomila. Ale drzi to, takze v pohode. Jo a neboj se zabrat, vono je to tam docela pekne pridelane. Az to pak budes nandavat zpet, tak je potreba poradne zatlacit. Me se to nevedlo, tak sem se nastval zatlacil a palubka sedela jak pribita
Únor 13, 200718 r prosím Vás jak jse toto vyndavá?dík Ahoj, chtěl jsem se zeptat, co to máš za volant?
Únor 13, 200718 r prosím Vás jak jse toto vyndavá?dík Ahoj, chtěl jsem se zeptat, co to máš za volant? mam takovej pocit,ze je ta fotka od nekoho vypujcena ale mozna se pletu co mikle?? OII (RS)
Březen 3, 200718 r Hele lidi chci se zeptat, predelavam interier na RS a potrebuju ty RS madla dveri a ten ovladaci panel na okna u ridice. Nevite nekdo o necem?
Březen 5, 200718 r prosím Vás jak jse toto vyndavá?dík Ahoj, chtěl jsem se zeptat, co to máš za volant? Pokud vim, tak je to volant z RS.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.