Doli Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Tak co toho 31.1 bando? At pak nejsou pomluvy, ze to nekdo bojkotuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Já už jsem na to zdárně zapomněl, ale zatím to nekoliduje s žádným jiným plánem. A kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 To je to hlavní. Kde, kdy, jak, s kým. Poskytnete-li mi tyto důležité informace, tak bych se tam mohl i eventuelně vyskytnouti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 31. odpoledne muzu, vecer ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 já nemohu, jsem na školení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Tak jak to bude, nebo nebude. Zasejc se domluví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 tak to zkusime týden po, tj. 7.2., když se Standis školí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Mne je to jedno, cas o vikendech mam temer porad....takze bud tuhle soboru v 13h u Cinestaru. Nebo o tyden pozdeji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan k. Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Já se taky hlásím Zatím nemám konkrétně v plánu nic, takže mi to vyhovuje kdykoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Super, tak ja zitra zavolam Octaviamanovi jak to s nim a ostatnima vypada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 můžu oba termíny, podřídím se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 já na dalši termín zatím nic nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 to je sobota že? kura! neděle by nešla? nebo ten další víkend tedy můžu sob. i ned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 tak dame teda ten pristí vikend 7.2. To zatim asi nema nikdo nic. At jsme v plnym poctu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Já next weekend zůstávám v Praze, neboť Ples našeho ředitelství v Hotelu PRAHA v Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 (editace) takže příští weekend mischo,ples ředitelství,takže bez tebe ty jsi jen náměstek a zdejší kecal Editováno: 29. leden 2009, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Ještě že jsi to editoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 ty jo,víš že ted ani nevím proč?určo jsem nepsal nic sprostýho,spíš pravopYs hele,jak dlouhý máš prsty?potřeboval bych najít kámoše v útvaru v Žatci,nějak se neozývá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Tak klucka, jestli se teda ten příští tejden sejdem, tak Pičáky sebou. Je Vám jasný že bez toho chlastat nemůžete Je to focený jenom mobilem, ale dá se to přečíst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 tak to já budu muset zklamat, já jsem ještě oprávnění nedostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 ten průkaz taky zatim nemám, ale možná se ukážu. kde to teda bude, u Cinestaru jak psal Doli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 pičák ještě nemám,asi jsem malej kalič,nebo je to spešl edice pro ročník 79? to jste dostávaly místo RL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Tohle fasujou jen uznávaný kaliči ( teda v mém případě hlavně poblíči ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ty jo,víš že ted ani nevím proč?určo jsem nepsal nic sprostýho,spíš pravopYshele,jak dlouhý máš prsty?potřeboval bych najít kámoše v útvaru v Žatci,nějak se neozývá. Napiš mi sz, kdyžtak Ti seženu číslo na dozorce a přes něj bys zjistil víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.