mischicka Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 No hlavně jestli byly (u)spokojené spolužačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 mischo,s tím tvým cestováním,víš vůbec kde máš trvalé bydliště?mám dojem že bydlíš každý měsíc jinde,ale s tím že ted patříš k pepanům se tu moc nechlub a vůbec nikde moc o tom nemluv,nejsou oblíbeni asi nikde v cz jo a kolik je nás tady?málo,ale já jsem tu takže 1?nee,nejsem zakladatel jihočechů ale jsem tu téměř inventář oggy:10 kroužků?si děláš kozy ne?mě už by nesly nohama napřed,tyjo,s tebou kalit nevim nevim jak bych dopadl,asi na záchytce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 myslím, že ti co založili toto téma jsou už dávno pasé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 No hlavně jestli byly (u)spokojené spolužačky Spolužačky byly nesmírně spokojené a dostal jsem spoustu děkovných SMS a emailů Ale jenom proto, že jsem jako předseda třídy sraz zařizoval a koučoval. Dokonce proběhlo i focení, ale žádná fotografie nedosahuje takových kvalit, abych jí umístil do téma spolužačky a kolegyně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Tak nám SEM umísti nějakou běžnou, my se, myslím že mohu mluvit za všechny, spokojíme i s ní :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 jeste k tem krouzkum od Budvaru... taky na ne rad chodim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 M: to je jasný, jsme takový nenáročný pozorovatelé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Tak nám SEM umísti nějakou běžnou, my se, myslím že mohu mluvit za všechny, spokojíme i s ní :-) Bohužel nemám mandát k prezentaci fotek na veřejnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 jen jestli nás tady netaháš za fusekli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 (editace) Tak na ukázku teda jedna ze spolužaček. Nechám to tady ale jenom do večera, kdo to nestihne, má smůlu ... a máte po ptákách Editováno: 27. Únor 2009, autor: oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 hezká, aspoň něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tak na ukázku teda jedna ze spolužaček. Nechám to tady ale jenom do večera, kdo to nestihne, má smůlu ... a máte po ptákách Ty ptáku, se o víkendu věnuju rodině, tak to sem koukej dát i přes týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 to by se ti líbilo, nic nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 No předpokládám, že to máš stažené v PC, takže mi pomůžeš, viď ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Bohužel tě budu muset zklamat, ale nestihl jsem to. zaskočil jsem sem jen na vteřinku a běžel jsem zase pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Zklamalo mě vítězství socanů v krajských volbách, ne tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Normální holka, navíc na mě zrovna při focení dělala xichty, takže si o nic nepřišel Když budeš hodnej, tak jí sem ještě možná na chvíli dám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 já bych mu sem nic nedával, než se sem dostane, to zas bude měsíc včudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Normální holka, navíc na mě zrovna při focení dělala xichty, takže si o nic nepřišel Když budeš hodnej, tak jí sem ještě možná na chvíli dám Tak jí sem dej hned nebo až zítra, prt. za chvíli se budu muset odpojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 já to říkal, že to nestihne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Tak zejtra od 8:00 do 9:00, poslední šance pro chtivé mé spolužačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) Takže znova, ale naposled. Pokud to Mišáku nestihneš, tak smůla ..... sakra, sem to nějak přetáhnul, takže tádýdádýdá a to je vše přátelé koukám že jsi to zase nestihnul Editováno: 3. Březen 2009, autor: oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Michale nebuď smutnej , normální holka, je jich na světě mraky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Tak asi normální smůla Jeden den za dva měsíce jsem v práci nešel hned po ránu na ŠF a smůla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.