oggy Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Barmanka říkáš jj, pěkná holka. Navíc mám u ní všechny nápoje zdarma. To si holt musíš umět zařídit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 jj, pěkná holka. Navíc mám u ní všechny nápoje zdarma. To si holt musíš umět zařídit Jo zařídit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Jo zařídit? Je to celý nějaký divný-taky tu chodím do rambodílny, ale žádné nápoje zadarmo, natož aby tam byla nějaká barmanka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Vyfoť hlavně výsledek, ten nám řekne víc... výsledek je to okénko pro lyže.. vyfocené to tam je.. raději napiš čemu řesně nerozumím, nebo já ti nerozumim... Okta nemá po sklopení loketní opěrku na zadních sedačkách okénko na lyže.. co spojí prostor kabiny s prostorem kufru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 výsledek je to okénko pro lyže.. vyfocené to tam je.. raději napiš čemu řesně nerozumím, nebo já ti nerozumim... Okta nemá po sklopení loketní opěrku na zadních sedačkách okénko na lyže.. co spojí prostor kabiny s prostorem kufru... Promiň, už to chápu neb už i vidím fotky - jak jsme byl připojenej přes pomalé připojení, vůbec se mi nezobrazily, jen text, teď už mi to je jasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 tak tentorkát sem našel opravdovou nefalšovanou závodní Octavii! : čerpáno z AHC.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Tak ta je mrdózní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 co na to víc říct. Bych se styděl si vedle ní postavit i kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Tohle muzou snad uz udelat jenom cigosi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 a nebo někdo, kdo se drží hesla čím víc, tím lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Tak ta je mrdózní přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Chtelo by to valecnou poradu Jihocechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Doli : koukam na ten tvuj sraz co poradas a hrozne rad bych se pridal, ale 22. 3. je od 17:25 hokej a ja tam musim makat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Chtelo by to valecnou poradu Jihocechu. Vždy připraven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Doli : koukam na ten tvuj sraz co poradas a hrozne rad bych se pridal, ale 22. 3. je od 17:25 hokej a ja tam musim makat Myslis Budejovice - Vary? To je skoda...no bojim se ze nebude pocasi a bude se to muset odlozit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Vždy připraven Jo, ale kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Myslis Budejovice - Vary? To je skoda...no bojim se ze nebude pocasi a bude se to muset odlozit! Škoda, že nejsem doma, mohli jsme zajít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Jo, ale kde? Na frontě proti mezinárodnímu terorismu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Jo a já zrovna odjíždím do itálie... A tak zas kvůli Mimoni bych to samozřejmě hned zrušil, ale přítulkyně která jede smenou by mi asi dala pořádnej kotel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Jo a já zrovna odjíždím do itálie... A tak zas kvůli Mimoni bych to samozřejmě hned zrušil, ale přítulkyně která jede smenou by mi asi dala pořádnej kotel... No on snih zase mozna zrusi Mimon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 když sm eu teho sněhu, nepůjčil by mi někdo řetězy? Kupovat je nechci :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 No on snih zase mozna zrusi Mimon... No i tady se má značně ochladit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 když sm eu teho sněhu, nepůjčil by mi někdo řetězy? Kupovat je nechci :-/ Nemáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Taky nemam. Ja myslim ze je to zbytecny, tam urcite snih na silnici nepotkas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 (editace) když sm eu teho sněhu, nepůjčil by mi někdo řetězy? Kupovat je nechci :-/ Já MÁM. Jen nevím jestli ten rozměr co potřebuješ. Buď na traktor nebo na náklaďák 22" nebo co mám na Fabču,ale ty zas budou malý. Editováno: 17. Březen 2008, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.