lisky Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 si psal v sobotu do Práglu ne v neděli!nebo je chyba na mém computeru?jinak jasné,počítáme s tebou! To jo, ale vracim se v neděli... Jinak ted už jedu v pátek odpoledne a vracim se v neděli dopoledne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 tak něco dohodni,tento týden mám odpolední,v sobotu nee,v neděli se uvidí,příští týden mám raní tak v odpoledních hodinách ... třeba v úterý?v igy?jak pojedeš kolem dej vědět! S tebou uz pocitame!! Mě vezmete taky mezi sebe nebo bez brůdra nee? Mě se to hodí PO-ČT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Já bych taky rád zajel, když mi ten sraz v Bechyni tak "krásně" vyšel, ale příští tajden jsem na chalupě na lyžích, Tábor má prázdniny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Mě vezmete taky mezi sebe nebo bez brůdra nee? Mě se to hodí PO-ČT. Aaa zdravim, no kdyz vytahnes papricku, tak jses vytanej!! Ne, prijed...jen nevim teda pochybuju ze bysme se srazili pres tyden. To ja vubec nemuzu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Já bych taky rád zajel, když mi ten sraz v Bechyni tak "krásně" vyšel, ale příští tajden jsem na chalupě na lyžích, Tábor má prázdniny. Jo Bechyne, to byl z velblouda komar. Ale ty mas omluvenku jasnou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Mě vezmete taky mezi sebe nebo bez brůdra nee? Mě se to hodí PO-ČT. jsi vítán,neznamená že když není bruder,že k nám nepatříš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Jo Bechyne, to byl z velblouda komar. Ale ty mas omluvenku jasnou! asi tak nějak,naše srážlivost se jaksi rozpadá a to ve velkém,ale nakonec jsme si to drobet užili ne?hlavně jsme poznali 2 nové členy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Tak kdy? A hlavně kde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 asi tak nějak,naše srážlivost se jaksi rozpadá a to ve velkém,ale nakonec jsme si to drobet užili ne?hlavně jsme poznali 2 nové členy! Zdar prdi. Nestíhám vůbec nic, skoro si ani utírat zadek na záchodě Vydělávat na plat 7 lidem dá pořádnou fušku. Asi si to brzo půjdu hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Zdar prdi. Nestíhám vůbec nic, skoro si ani utírat zadek na záchodě Vydělávat na plat 7 lidem dá pořádnou fušku. Asi si to brzo půjdu hodit Hezky oggy se ukazal! Co se deje, ze takovej fofr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Hezky oggy se ukazal! Co se deje, ze takovej fofr? To je tak, když je člověk sám na víc než polovinu jižních čech. Napřed jsem si liboval, že mám o práci postaráno, ale teď už se v tom začínám pěkně topit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 To je tak, když je člověk sám na víc než polovinu jižních čech. Napřed jsem si liboval, že mám o práci postaráno, ale teď už se v tom začínám pěkně topit. Jj, my Ti říkali, že všechny ty ženský nezvládneš, ať něco necháš nám, ale to bylo hamty hamty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 A co to tady chystáte za sraz kamarádi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 SPeciálně pro zdendu z ČEZu :smich. Že nevíš co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Jj, my Ti říkali, že všechny ty ženský nezvládneš, ať něco necháš nám, ale to bylo hamty hamty Takovou prácičku bych zvládnul bez problémů. S tim bych si hlavu nedělal Dneska jdu slavit kámošovo narozky. Tak uvidíme, co se kde vyskytne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Takovou prácičku bych zvládnul bez problémů. S tim bych si hlavu nedělal Dneska jdu slavit kámošovo narozky. Tak uvidíme, co se kde vyskytne Já Ti to povím, zas nějaká ostuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jesee Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Já mám taky dneska nějakou slinu. Asi pudu do Baru k Tloukovi, minule měl výbornej Jamajskej RUM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 A co to tady chystáte za sraz kamarádi? Ále,využíváme situace že tu nejsi,musíme tě pomluvit přijede nám pomoct i Luda kecám,už jsme se dlouho neviděli,hlavně letos nee a máme nového člena! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 No jenom doufám že to bude někdy když tady budu. Příští tejden má Tábor jarní prázdniny a jedu na lýže s nejmladším. Pak mají zase Budějky, tak nevím,nevím. To zase budou asi pryč Budějičáci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 (editace) No jenom doufám že to bude někdy když tady budu. Příští tejden má Tábor jarní prázdniny a jedu na lýže s nejmladším. Pak mají zase Budějky, tak nevím,nevím. To zase budou asi pryč Budějičáci. ale prd,žádný prázdniny,žádný flákání nebude nee,se tu hodí pak nějaký datum třeba 16.2.07. a basta! není to velký sraz,jen kafčo pokec,ale účast předpokládám všichni krom mischicky ten to má trochu z ruky,ale omluvenku má,nakonec on to všechno dožene u Radima - sliboval! Editováno: 1. Únor 2008, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 ale prd,žádný prázdniny,žádný flákání nebude nee,se tu hodí pak nějaký datum třeba 16.2.07. a basta! není to velký sraz,jen kafčo pokec,ale účast předpokládám všichni krom mischicky ten to má trochu z ruky,ale omluvenku má,nakonec on to všechno dožene u Radima - sliboval! Jj, bude co dohánět, jen díky tomu suchému zákonu tady asi budu značně z formy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Jj, bude co dohánět, jen díky tomu suchému zákonu tady asi budu značně z formy Chces neco poslat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Chces neco poslat? tak chytej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 tak chytej Móóóc dobrý. Chudák Michal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Móóóc dobrý. Chudák Michal. Jj, to jsou kamarádi, co? Ale třeba jednou znova budeme mít vojáky základní služby a dojde i na dolíka :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.