Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

:kol-99::kol-56::kol-35::kol-34:kol6

To nám nemusíš říkat, to je nám jasné :p

TT-01...

si pleteš audi s fabií ne :p

hele,v bazaru se objevil flákobil olo a sem nezašel,to je potřeba ho nějak potrestat ne?co navrhujete?

To nám nemusíš říkat, to je nám jasné :p

Jsme v práci slavili kolegovo narozeniny, tak jsem se chtěl s Váma o to podělit lol

si pleteš audi s fabií ne :p

hele,v bazaru se objevil flákobil olo a sem nezašel,to je potřeba ho nějak potrestat ne?co navrhujete?

To je jasná podmínka. Poté následuje podmínka s výstrahou a pak vyškrtnutí ze seznamu na letní grilovačku. I když jak pozoruju zdejší účast, tak budu rád, když tam budu já sám :huh:

TT-01...

A kdepak si to splasil a za kolik ?? :) zatim mam vybranej podvozek TT-01D a vyladim ho na rally a pristi tejden si jedu pro RC soupravu ... kastli bych chtel fabku WRC, ale to je uz takovej detail :)

Tak to jsem zvědavej, zejtra mám jít taky na kroužek do Masnejch -_-

Tak ta oslava v pátek byla fakt prda. Mischicka nebyl daleko od pravdy s tim, že zase bude nějaká ostuda lol ten budvarskej kroužek je fakt síla. Dokonce jsem si musel po dlouhý době odskočit za roh zatelefonovat :ble:smich: Ale na to že sem byl na kole, jsem dojel domu celkem v pořádku a brzo.
To je jasná podmínka. Poté následuje podmínka s výstrahou a pak vyškrtnutí ze seznamu na letní grilovačku. I když jak pozoruju zdejší účast, tak budu rád, když tam budu já sám :huh:

já tě jistě nezklamu,mně se u tebe líbilo :D

a jakto tedy bude s tou kávou někdy někde?všichni zarytě mlčí,jak to tu nekoriguje mischa,tak je to v pí...!

nezapomente se všichni vymlouvat na čas a na učení :rolleyes:

já tě jistě nezklamu,mně se u tebe líbilo :D

a jakto tedy bude s tou kávou někdy někde?všichni zarytě mlčí,jak to tu nekoriguje mischa,tak je to v pí...!

nezapomente se všichni vymlouvat na čas a na učení :rolleyes:

Tak tak, na grilovačku půjdou všichni a Ti co nepřispívají, budou mít nealko večer :smich:

Tak tak, na grilovačku půjdou všichni a Ti co nepřispívají, budou mít nealko večer :smich:

Tak to musim hned něco přihodit, abych nebyl na sódofce lol

Tak jsem se vrátil z lyží, sníh skoro žádnej, to je bída :feve:

tak prave tu v praci tunime s kolegou sane na alpske sjezdovky :) mam tu i par fotek ...

post-4087-1202881337_thumb.jpg

post-4087-1202881341_thumb.jpg

post-4087-1202881345_thumb.jpg

tak prave tu v praci tunime s kolegou sane na alpske sjezdovky :) mam tu i par fotek ...

Ty brďo to je teda maso. To se bude jezdit ;)

Já prvně četl, že to bude sauna :doh

v práci jo,

tam bych chtěl dělat,mít prachy a dělat si co chci :D

lísky:co pak na sodovce,to by bylo pro tebe moc nobl pití ... :D

Co pristi tyden v sobotu odpoledne, treba v 13hod...nekde...? :)

U mě už jsou teď víkendy mrtvý. Většinou jsem už na chalupě a pomalu připravuju věci na novou sezónu. Práce je tam furt jak na kostele.

hm hm hm,jo to by šlo! i když já raději v neděli,nebo v sobotu v Krumlově?

v Budějkách třeba ve starém známém IGY?to dondu pešom :D

v Krumlově třeba Maxima,nebo Vltava?to donde pešom lísky .D

U mě už jsou teď víkendy mrtvý. Většinou jsem už na chalupě a pomalu připravuju věci na novou sezónu. Práce je tam furt jak na kostele.

jo,mrtvý to je vidět na tvém avataru :smich:

můžu nabídnout pomoc při rekonstrukci - demolition man octaviaman :smich:

jo,mrtvý to je vidět na tvém avataru :smich:

můžu nabídnout pomoc při rekonstrukci - demolition man octaviaman :smich:

škoda, demolice už se nekonají, jenom se nově buduje. To by jsi zvládnul taky lol

Ku.va drát hned bych si po ránu nafackoval :wallbash: Ráno jsem byl línej si voškrábnout zadní sklo, chtěl jsem si ho odmrazit za jízdy a škaredě se mi to vymstilo. Trefil jsem auto co stálo za mnou u chodníku. Parkuju kolmo k sinlnici, která má steží 3m a ňákej blbeček si tam za nás stejně vždycky stoupne. Nebyl vidět ani v jednom zrcátku, ale kdybych si voškrábnul to zadní sklo, tak jsem ho viděl. Naštěstí sem vyjížděl opravdu pomalu, tak mám jenom jeho barvu na laku, myslim že to pujde v pohodě rozleštit. Ten týpek ale dopadnul hůř, měl dvojkovýho golfa s vytaženýma blatníkama. A já mu trefil zrovna ten blatník. Pěkně jsem mu ho zamáčknul nazpátek. Za trest jsem si uložil, že budu dneska v práci o 5 minut déle.

Ku.va drát hned bych si po ránu nafackoval :wallbash: Ráno jsem byl línej si voškrábnout zadní sklo, chtěl jsem si ho odmrazit za jízdy a škaredě se mi to vymstilo. Trefil jsem auto co stálo za mnou u chodníku. Parkuju kolmo k sinlnici, která má steží 3m a ňákej blbeček si tam za nás stejně vždycky stoupne. Nebyl vidět ani v jednom zrcátku, ale kdybych si voškrábnul to zadní sklo, tak jsem ho viděl. Naštěstí sem vyjížděl opravdu pomalu, tak mám jenom jeho barvu na laku, myslim že to pujde v pohodě rozleštit. Ten týpek ale dopadnul hůř, měl dvojkovýho golfa s vytaženýma blatníkama. A já mu trefil zrovna ten blatník. Pěkně jsem mu ho zamáčknul nazpátek. Za trest jsem si uložil, že budu dneska v práci o 5 minut déle.

jojo chtelo by to uvazovat o aparkovacim asistentu ... vyborna vecicka, doporucuju

Jo to je hned. Taky jsem dneska nějak po silníci místama "lítal". Naštěstí jen po silnici a nic proti nejelo. :feve:

jojo chtelo by to uvazovat o aparkovacim asistentu ... vyborna vecicka, doporucuju

To mi ani neříkej. Už ho mám přes rok v garáži, ale sem línej to namontovat. Stejně jako vyhřívání sedaček. Vždycky to odkládám na léto a pak se na to vyseru.

Upraveno od oggy

Pánové a dámy,protože se tady už dlouho nepovedlo zorganizovat žádnej sraz-stejně jako ve ŽďáRSký Letce tak tady je jedna POZVÁNKA na setkání v partě dobrých lidí,ketrý organizuje Roman MACHALA a LIAZáci:

post-5139-1203098962_thumb.jpg

škoda, demolice už se nekonají, jenom se nově buduje. To by jsi zvládnul taky lol

stačí se ozvat,není probléma :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.