mischicka Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 To nám nemusíš říkat, to je nám jasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 TT-01... si pleteš audi s fabií ne hele,v bazaru se objevil flákobil olo a sem nezašel,to je potřeba ho nějak potrestat ne?co navrhujete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 To nám nemusíš říkat, to je nám jasné Jsme v práci slavili kolegovo narozeniny, tak jsem se chtěl s Váma o to podělit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 si pleteš audi s fabií ne hele,v bazaru se objevil flákobil olo a sem nezašel,to je potřeba ho nějak potrestat ne?co navrhujete? To je jasná podmínka. Poté následuje podmínka s výstrahou a pak vyškrtnutí ze seznamu na letní grilovačku. I když jak pozoruju zdejší účast, tak budu rád, když tam budu já sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 TT-01... A kdepak si to splasil a za kolik ?? zatim mam vybranej podvozek TT-01D a vyladim ho na rally a pristi tejden si jedu pro RC soupravu ... kastli bych chtel fabku WRC, ale to je uz takovej detail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jesee Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Tak to jsem zvědavej, zejtra mám jít taky na kroužek do Masnejch Tak ta oslava v pátek byla fakt prda. Mischicka nebyl daleko od pravdy s tim, že zase bude nějaká ostuda ten budvarskej kroužek je fakt síla. Dokonce jsem si musel po dlouhý době odskočit za roh zatelefonovat Ale na to že sem byl na kole, jsem dojel domu celkem v pořádku a brzo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 To je jasná podmínka. Poté následuje podmínka s výstrahou a pak vyškrtnutí ze seznamu na letní grilovačku. I když jak pozoruju zdejší účast, tak budu rád, když tam budu já sám já tě jistě nezklamu,mně se u tebe líbilo a jakto tedy bude s tou kávou někdy někde?všichni zarytě mlčí,jak to tu nekoriguje mischa,tak je to v pí...! nezapomente se všichni vymlouvat na čas a na učení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 já tě jistě nezklamu,mně se u tebe líbilo a jakto tedy bude s tou kávou někdy někde?všichni zarytě mlčí,jak to tu nekoriguje mischa,tak je to v pí...! nezapomente se všichni vymlouvat na čas a na učení Tak tak, na grilovačku půjdou všichni a Ti co nepřispívají, budou mít nealko večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Tak tak, na grilovačku půjdou všichni a Ti co nepřispívají, budou mít nealko večer Tak to musim hned něco přihodit, abych nebyl na sódofce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Tak jsem se vrátil z lyží, sníh skoro žádnej, to je bída Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 tak prave tu v praci tunime s kolegou sane na alpske sjezdovky mam tu i par fotek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 tak prave tu v praci tunime s kolegou sane na alpske sjezdovky mam tu i par fotek ... Ty brďo to je teda maso. To se bude jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 tak prave tu v praci tunime s kolegou sane na alpske sjezdovky mam tu i par fotek ... Já prvně četl, že to bude sauna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 tak prave tu v praci tunime s kolegou sane na alpske sjezdovky mam tu i par fotek ... v práci jo, tam bych chtěl dělat,mít prachy a dělat si co chci lísky:co pak na sodovce,to by bylo pro tebe moc nobl pití ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Co pristi tyden v sobotu odpoledne, treba v 13hod...nekde...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Co pristi tyden v sobotu odpoledne, treba v 13hod...nekde...? U mě už jsou teď víkendy mrtvý. Většinou jsem už na chalupě a pomalu připravuju věci na novou sezónu. Práce je tam furt jak na kostele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Co pristi tyden v sobotu odpoledne, treba v 13hod...nekde...? hm hm hm,jo to by šlo! i když já raději v neděli,nebo v sobotu v Krumlově? v Budějkách třeba ve starém známém IGY?to dondu pešom v Krumlově třeba Maxima,nebo Vltava?to donde pešom lísky .D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 U mě už jsou teď víkendy mrtvý. Většinou jsem už na chalupě a pomalu připravuju věci na novou sezónu. Práce je tam furt jak na kostele. jo,mrtvý to je vidět na tvém avataru můžu nabídnout pomoc při rekonstrukci - demolition man octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 jo,mrtvý to je vidět na tvém avataru můžu nabídnout pomoc při rekonstrukci - demolition man octaviaman škoda, demolice už se nekonají, jenom se nově buduje. To by jsi zvládnul taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Ku.va drát hned bych si po ránu nafackoval Ráno jsem byl línej si voškrábnout zadní sklo, chtěl jsem si ho odmrazit za jízdy a škaredě se mi to vymstilo. Trefil jsem auto co stálo za mnou u chodníku. Parkuju kolmo k sinlnici, která má steží 3m a ňákej blbeček si tam za nás stejně vždycky stoupne. Nebyl vidět ani v jednom zrcátku, ale kdybych si voškrábnul to zadní sklo, tak jsem ho viděl. Naštěstí sem vyjížděl opravdu pomalu, tak mám jenom jeho barvu na laku, myslim že to pujde v pohodě rozleštit. Ten týpek ale dopadnul hůř, měl dvojkovýho golfa s vytaženýma blatníkama. A já mu trefil zrovna ten blatník. Pěkně jsem mu ho zamáčknul nazpátek. Za trest jsem si uložil, že budu dneska v práci o 5 minut déle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Ku.va drát hned bych si po ránu nafackoval Ráno jsem byl línej si voškrábnout zadní sklo, chtěl jsem si ho odmrazit za jízdy a škaredě se mi to vymstilo. Trefil jsem auto co stálo za mnou u chodníku. Parkuju kolmo k sinlnici, která má steží 3m a ňákej blbeček si tam za nás stejně vždycky stoupne. Nebyl vidět ani v jednom zrcátku, ale kdybych si voškrábnul to zadní sklo, tak jsem ho viděl. Naštěstí sem vyjížděl opravdu pomalu, tak mám jenom jeho barvu na laku, myslim že to pujde v pohodě rozleštit. Ten týpek ale dopadnul hůř, měl dvojkovýho golfa s vytaženýma blatníkama. A já mu trefil zrovna ten blatník. Pěkně jsem mu ho zamáčknul nazpátek. Za trest jsem si uložil, že budu dneska v práci o 5 minut déle. jojo chtelo by to uvazovat o aparkovacim asistentu ... vyborna vecicka, doporucuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Jo to je hned. Taky jsem dneska nějak po silníci místama "lítal". Naštěstí jen po silnici a nic proti nejelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 (editace) jojo chtelo by to uvazovat o aparkovacim asistentu ... vyborna vecicka, doporucuju To mi ani neříkej. Už ho mám přes rok v garáži, ale sem línej to namontovat. Stejně jako vyhřívání sedaček. Vždycky to odkládám na léto a pak se na to vyseru. Editováno: 15. Únor 2008, autor: oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Pánové a dámy,protože se tady už dlouho nepovedlo zorganizovat žádnej sraz-stejně jako ve ŽďáRSký Letce tak tady je jedna POZVÁNKA na setkání v partě dobrých lidí,ketrý organizuje Roman MACHALA a LIAZáci: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 škoda, demolice už se nekonají, jenom se nově buduje. To by jsi zvládnul taky stačí se ozvat,není probléma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.