Březen 12, 200817 r Barmanka říkáš jj, pěkná holka. Navíc mám u ní všechny nápoje zdarma. To si holt musíš umět zařídit
Březen 12, 200817 r jj, pěkná holka. Navíc mám u ní všechny nápoje zdarma. To si holt musíš umět zařídit Jo zařídit?
Březen 12, 200817 r Jo zařídit? Je to celý nějaký divný-taky tu chodím do rambodílny, ale žádné nápoje zadarmo, natož aby tam byla nějaká barmanka...
Březen 12, 200817 r Vyfoť hlavně výsledek, ten nám řekne víc... výsledek je to okénko pro lyže.. vyfocené to tam je.. raději napiš čemu řesně nerozumím, nebo já ti nerozumim... Okta nemá po sklopení loketní opěrku na zadních sedačkách okénko na lyže.. co spojí prostor kabiny s prostorem kufru...
Březen 12, 200817 r výsledek je to okénko pro lyže.. vyfocené to tam je.. raději napiš čemu řesně nerozumím, nebo já ti nerozumim... Okta nemá po sklopení loketní opěrku na zadních sedačkách okénko na lyže.. co spojí prostor kabiny s prostorem kufru... Promiň, už to chápu neb už i vidím fotky - jak jsme byl připojenej přes pomalé připojení, vůbec se mi nezobrazily, jen text, teď už mi to je jasné
Březen 13, 200817 r tak tentorkát sem našel opravdovou nefalšovanou závodní Octavii! : čerpáno z AHC.cz
Březen 14, 200817 r Doli : koukam na ten tvuj sraz co poradas a hrozne rad bych se pridal, ale 22. 3. je od 17:25 hokej a ja tam musim makat
Březen 14, 200817 r Doli : koukam na ten tvuj sraz co poradas a hrozne rad bych se pridal, ale 22. 3. je od 17:25 hokej a ja tam musim makat Myslis Budejovice - Vary? To je skoda...no bojim se ze nebude pocasi a bude se to muset odlozit!
Březen 14, 200817 r Myslis Budejovice - Vary? To je skoda...no bojim se ze nebude pocasi a bude se to muset odlozit! Škoda, že nejsem doma, mohli jsme zajít...
Březen 16, 200817 r Jo a já zrovna odjíždím do itálie... A tak zas kvůli Mimoni bych to samozřejmě hned zrušil, ale přítulkyně která jede smenou by mi asi dala pořádnej kotel...
Březen 16, 200817 r Jo a já zrovna odjíždím do itálie... A tak zas kvůli Mimoni bych to samozřejmě hned zrušil, ale přítulkyně která jede smenou by mi asi dala pořádnej kotel... No on snih zase mozna zrusi Mimon...
Březen 17, 200817 r když sm eu teho sněhu, nepůjčil by mi někdo řetězy? Kupovat je nechci :-/ Já MÁM. Jen nevím jestli ten rozměr co potřebuješ. Buď na traktor nebo na náklaďák 22" nebo co mám na Fabču,ale ty zas budou malý. Upraveno Březen 17, 200817 r od Luďa
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.