lisky Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 no já měl z tátovo Fábči a celkem úspěšně jsem je letošní zimu roztrhal ale příjemné to nebylo... zrovna v rakousku :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Zdravicko, tak RC auticko se jeste odklada az na duben ale co je hlavni, uz mi neklepe predni naprava na fabce!!! vymeneny gumove luzka ulozeni stabilizatoru. A jinak v dubnu bude prekvapeni, ale to az pozdeji Tak zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Zdravicko, tak RC auticko se jeste odklada az na duben ale co je hlavni, uz mi neklepe predni naprava na fabce!!! vymeneny gumove luzka ulozeni stabilizatoru. A jinak v dubnu bude prekvapeni, ale to az pozdeji Tak zdarec Copak bude nového? Nenapínej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 když sm eu teho sněhu, nepůjčil by mi někdo řetězy? Kupovat je nechci :-/ Já ti je klidně půjčím, když si přijedeš do Bechyně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 hehe, Bechyně je daleko :/ ale děkuji snaha se cení :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 zdarec chlapci! tak toto mi od včera říká pane: http://www.carmultimedia.cz/index.php?prod...780BT&id=30 sehnal jsem ho o hodně levněji než na těch stránkách!odpoledne budu instalovat tak postupně budu referovat,jestli jsem udělal dobře nebo píč...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 zdarec chlapci!tak toto mi od včera říká pane: http://www.carmultimedia.cz/index.php?prod...780BT&id=30 sehnal jsem ho o hodně levněji než na těch stránkách!odpoledne budu instalovat tak postupně budu referovat,jestli jsem udělal dobře nebo píč...! no koukám že tady někdo neví co s penězma Taky jsem si říkal že si něco pěknýho koupim, páč mi vrátili celkem slušnej přeplatek na daních, ale manželka to za mě hned vymyslela do čeho investovat . Takže jsem si akorát koupil 10 doutníku za 2 litry a víc ani prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 no koukám že tady někdo neví co s penězma Taky jsem si říkal že si něco pěknýho koupim, páč mi vrátili celkem slušnej přeplatek na daních, ale manželka to za mě hned vymyslela do čeho investovat . Takže jsem si akorát koupil 10 doutníku za 2 litry a víc ani prd. udělaly ze mne vedoucího směny a krapítek přidaly,pár přesčasů a bylo našeříno,navíc jsem ho sehnal hooodně levně tak jsem do toho šel,zatím jsem spokojen! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Kam ho do jedničkové Okty dáš, tam není místo na 2DIN radio ne? Ale jinak vypadá super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Kam ho do jedničkové Okty dáš, tam není místo na 2DIN radio ne? Ale jinak vypadá super První octávy maji asi jenom 1DIN, ale facelift už má myslim 2DIN, jistej si nejsem. Ale asi to tak bude, páč jináč by to určitě nekupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Kam ho do jedničkové Okty dáš, tam není místo na 2DIN radio ne? Ale jinak vypadá super místo tam je,jen jsem vzadu musel vyoperovat ten pastový kříž,bo se mi tam ty kabely nějak nechtěli vejít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 No sakra, tady je zase živo jak na václaváku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 To je všude stejný, Letka je taky nad hrobem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 to je fakt,ale málokdy se tu sejdem abychom tu pokecaly live! jak se máte hoši?už máte přezuto nebo jste čekaly jako já,sice jsem tu někde na foru sliboval že to do konce března stihnu,ale asi nee,vypadá to že tu zima ještě chvilku bude,no aspon že jsem stihnul namontit radio za trochu příznivějšího počasí! teda funguje to dobře,zkoušel jsem i hands free přes bluetoth a jde to parádně!ještě bych chtěl prubnout tam napojit navigaci.na druhou stranu musím říci že měl ten sonák lepší zvuk,hlavně měl extra bass což bylo velké + ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fída Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 ahoj všichni heh sem viděl jihočeši jihočešky a hned sem se sem musel taky nacpat Jo jinak já už mam přezuto od začátku března. Jinak sem rád že se tu taky najdou Jihočeši. A až se bude pořádat nákej srázek pro nás dejte vědět ju díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Z toho si nic nedělej Já taky ještě nemám přezuto a ani nemám načem. Hráška mi zabavila mamina a jak se jí sním jezdí do práce. Odjede v 6 a přijede v 8 večer,takže auto sem zatím pořádně neviděl a to sem si myslel,že když mám dovču takže máknu a naleštím ho,navoskuju,vysaju........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Na přezouvání bude ještě času, jak sleduji počasí, kdyby vydržely teploty chvilku pod nulou, tak by se dalo zařádit na dráze, aby jsme si taky trochu užili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Z toho si nic nedělej Já taky ještě nemám přezuto a ani nemám načem. Hráška mi zabavila mamina a jak se jí sním jezdí do práce. Odjede v 6 a přijede v 8 večer,takže auto sem zatím pořádně neviděl a to sem si myslel,že když mám dovču takže máknu a naleštím ho,navoskuju,vysaju........... Můžeš vyluxovat a vyleštit moje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Dobra pripominka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 ahoj všichni heh sem viděl jihočeši jihočešky a hned sem se sem musel taky nacpat Jo jinak já už mam přezuto od začátku března. Jinak sem rád že se tu taky najdou Jihočeši. A až se bude pořádat nákej srázek pro nás dejte vědět ju díky Ktis?! Jak se jmenujes? No neco muzem naplanovat, ja uz mam tez prezuto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Můžeš vyluxovat a vyleštit moje... Dobra pripominka! To už sem udělal. Jen jak sem projížděl esíčko z Autolarje tak sem Papričku decentně ušpinil-kola....... Ale hrášek by to taky potřeboval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fída Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 jinak hoši příště žádnej sraz bezemne Klucí jedny Budějcký sem si to tu pročítal a mrzí mě to ale já tou dobou měl stejnmě přední nárazník ještě u lakýry. Jinak honem rychle vymyslete zase nákej srázek at vás poznám a užiju si to sváma. Bechyně je gut ono i v Tejně by se blbnulo na letišti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Tak co tento tyden v sobotu nebo nedeli, hmm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 ... pro blbnuti a sraz jsem taky, ale pockal bych az bude lepsi pocasi aby mel kazdej prezuto ... uz se mi nechce nicit zimaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 ... jo a malem bych zapomel na to prekvapeni http://www.volny.cz/ottaviani/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.