octaviaman Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 tak kluci,velký dík a jak psal oggy,tak s tím něco vyvedem až u něj na chalupě,jak se zdá nebudem do té doby schopni se sejít v hojném počtu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 tak kluci,velký dík a jak psal oggy,tak s tím něco vyvedem až u něj na chalupě,jak se zdá nebudem do té doby schopni se sejít v hojném počtu! Taky vsechno nejlepsi ... ted je jen otazkou jestli se bude pit na zal, nebo na radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Taky vsechno nejlepsi ... ted je jen otazkou jestli se bude pit na zal, nebo na radost děkuju! jak kdo já na žal asi ne,pokud se tedy nestane něco hrozivého! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 děkuju!jak kdo já na žal asi ne,pokud se tedy nestane něco hrozivého! No tož teda taky vše nej od starýho barda, ať ti to co nejpomalejc utíká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Ste se nějak rozpovídali, člověk tady 2 dny není a nestačí číst, natož se divit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Utíká co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Utíká co ? Taky na tebe dojde neboj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Ste se nějak rozpovídali, člověk tady 2 dny není a nestačí číst, natož se divit. Však taky jestli nedoneseš omluvenku budeš mít neomluvenou absenci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Však taky jestli nedoneseš omluvenku budeš mít neomluvenou absenci. V tejdnu houkni a pudem si sednout na cameňák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 mischicka 23 Já také kulatiny 23 OCTAVIAMAN::::::::::: Už to mám v laku... schne to... uvidíme jak dopadne odstín až to uschne... nechal sem to namíchat přesně podle katalogu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 V tejdnu houkni a pudem si sednout na cameňák co by jsi tam dělal?tam máš vstup zakázán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 V tejdnu houkni a pudem si sednout na cameňák Uvidíme. Momentálně su marod. Ale slezeme se určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 co by jsi tam dělal?tam máš vstup zakázán Já ti zakážu, to budeš koukat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Já ti zakážu, to budeš koukat. jo jo,takových tu bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 No tož teda taky vše nej od starýho barda, ať ti to co nejpomalejc utíká. díky chlape,to víš,raději bych o 5 méně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Já také kulatiny 23OCTAVIAMAN::::::::::: Už to mám v laku... schne to... uvidíme jak dopadne odstín až to uschne... nechal sem to namíchat přesně podle katalogu.. sem čučel,máš narozky ve stejný den jako můj tatík,jen jemu bude o 33 více! jj,díky za info,musíme to probrat detailněji než na to vlítnu já,tedy jsem chtěl říci že budu v Kájově na chalupě tak mi to tam přijedeš namontovat ju? budu dělat kafe,ty rachotu hlavně at ti dobře dopadne odstín abys nedopadl jako já,duo farbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 To jsou samé narozky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 včera mi dorazily vystřelováky,vylepšená sada za ty staré,proběhla jen výměna takže mě to nestálo nic.dnes jsem to montoval,myslím že o vylepšení nemůže být ani řeč,sice se zdá že uložení planžety klíče je lepší,nicméně ten klíč původní vypadal mnohem lépe,kvalitněji,tohle působí lacině,zaklopený klíč je příliš hluboko,vzniká tím ostrá hrana,kabeláž měla být původně stejná,proto jsem nemusel odesílat,dnes jsem zjistil že kde stačil původně jeden drát jsou nyní 2,programování e přes zapalování - odpadá znovurozebrání,ale u starého modelu šlo naprogramovat 6 ovladačů,ted jen 3!chjo,snad budou fungovat,bo mně jebne a koupím origo! ČUUUUUUUUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 včera mi dorazily vystřelováky,vylepšená sada za ty staré,proběhla jen výměna takže mě to nestálo nic.dnes jsem to montoval,myslím že o vylepšení nemůže být ani řeč,sice se zdá že uložení planžety klíče je lepší,nicméně ten klíč původní vypadal mnohem lépe,kvalitněji,tohle působí lacině,zaklopený klíč je příliš hluboko,vzniká tím ostrá hrana,kabeláž měla být původně stejná,proto jsem nemusel odesílat,dnes jsem zjistil že kde stačil původně jeden drát jsou nyní 2,programování e přes zapalování - odpadá znovurozebrání,ale u starého modelu šlo naprogramovat 6 ovladačů,ted jen 3!chjo,snad budou fungovat,bo mně jebne a koupím origo!ČUUUUUUUUS Hm, Hm, Hm... tak neorigo bude vždycky působil "lacině" a "ne-kvalitně"... Mě teda ani nenapadlo brát nějaké náhražky, vystřelováky sem sehnal hned Origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Tak tak, jak píše lišky, žádné napodobeniny nemaj cenu, to si radši počkám až našetřím na origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Tak tak, jak píše lišky, žádné napodobeniny nemaj cenu, to si radši počkám až našetřím na origo. L í s k y Kujva už se to naučte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 (editace) Tak jsem to ráno zkompletoval... Chybí už jen mříže v nárazníku a lišta.. (a zadní nárazník no ) Jinak myslim že to ujde Editováno: 13. Duben 2008, autor: lisky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 L í s k yKujva už se to naučte To dude asi tím,že si z kraje kde dávaj l i Š k y dobrou noc. Tak asi proto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 L í s k yKujva už se to naučte No a proč sis nedal nick s dlouhým ííííí teda? Kdo to pak má poznat:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.