MAr(c)el Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Ale ale, tady už se netuní jen auta, ale i modely :-) to vis, tunit model je bezpecnejsi a mene financne narocne a hlavne vysledek pak vidis okamzite a na 100% vyuziti :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Tak s první půlkou nelze než souhlasit, o druhé bych polemizoval :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 No mě se zrovna dobrý RC modely nezdaji jako levná záležitost, ale zábava je to super. To já dostal pro mě něco mnohem užitečnejšího. Kolegova tchýně byla na dovče v Dominikánský republice, tak jsem jí poprosil aby mi něco dovezla. No a dneska mi to přinesla. Super kvalita za super cenu. Jen co se aklimatizujou, tak jdu na ně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 nazdárek flákači,je tu nějak mrtvo ne? už mám face heč ale foto nedám hele nepůjdem někam spláchnout prach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 No mě se zrovna dobrý RC modely nezdaji jako levná záležitost, ale zábava je to super. To já dostal pro mě něco mnohem užitečnejšího. Kolegova tchýně byla na dovče v Dominikánský republice, tak jsem jí poprosil aby mi něco dovezla. No a dneska mi to přinesla. Super kvalita za super cenu. Jen co se aklimatizujou, tak jdu na ně Z leva: já, doli, octaviaman, Luďa, marcel, Lúca, ...a na konci budeš rád když Ti zůstane krabička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 (editace) neboj, jsou to dvě řady nad sebou, je tam toho dost Editováno: 13. Květen 2008, autor: oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 hele nepůjdem někam spláchnout prach? rád bych, ale chytli jsem sku.venej pásovej opar. Jsem na práškách, takže jedině tak matonku. A navíc bych Vám nedoporučoval sedět v mojí blízkosti, nebo opuchnete taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 neboj, jsou to dvě řady nad sebou, je tam toho dost Ještě lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 tak uz mam porouchanou kastli ale co auto jede dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Copa si dělal ty Fitipaldi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 A myslíš model nebo opravdové?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 rád bych, ale chytli jsem sku.venej pásovej opar. Jsem na práškách, takže jedině tak matonku. A navíc bych Vám nedoporučoval sedět v mojí blízkosti, nebo opuchnete taky ale jo,já neříkám hned opuchlino ale doutníček byh si dal,hmmmmm, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Já asi ne, nbeztak bych se udusil nebo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 ale jo,já neříkám hned opuchlino ale doutníček byh si dal,hmmmmm, no problemo, humidor se snažim udržovat stále plný, stačí si jen vybrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 ... model, ale pocital jsem s tim. subaru kastle je jen na dovadeni a ted uz jen setrit na fabku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 no problemo, humidor se snažim udržovat stále plný, stačí si jen vybrat už idu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Kuř a bude Ti kouřeno, což? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 tož páprdové, ukažte se 16-18.5.08 srázek na letišti Jindřichův Hradec Tak kdo jede na čumendo? http://www.jhtuning.cz/ já jedu, razíme tak kolem desáté hodinky v sobotu, jede semnou ještě jedno koncernové vozidlo, přidá se někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 (editace) už idu ale nedoporučuju hulit k pivu. Teda aspoň mě to nevyhovuje, zkurvíš chuť piva i doutníku. Nejlíp čistou minerálku, nebo srkat nějakej ten koňáček Jestli chcete, tak můžu na grilovačku něco vzít. A tím se dostávám ke grilovačce, léto se kvapem blíží. Chtělo by to nějakej ten termín!!!! Mischáku, kdy se vrátíš z tý tvojí dovolený ??? Editováno: 15. Květen 2008, autor: oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 No Mischálek se varcí zrovna dnes, ale jen na dvoutýdenní dovolenou, za kterou toho asi moc nestihneme, ale definitiv bych se měl vracet 31.7. nebo o nějaký den dřív... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Takže bych to viděl na srpen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 jasně,když doutník tak bez piva,to dá rozum,to už mám vyzkoušené! kuř a bude ti kouřeno říká brašule už hezkou řádku let - moc to nefunguje grilovačka?termín hodte,já se přizpůsobím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Takže bych to viděl na srpen. Já taky jen bych byl za NE ten víkend 23.-24.8., to by měl být jediný Truck Trial co stíhám, takže bysme se s bruderem vydali tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Takže dávám termín grilovačky na 16. - 17.8. Ještě jestli to chcete z pátka na sobotu, nebo ze soboty na neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.