Květen 12, 200817 r Ale ale, tady už se netuní jen auta, ale i modely :-) to vis, tunit model je bezpecnejsi a mene financne narocne a hlavne vysledek pak vidis okamzite a na 100% vyuziti :-D
Květen 12, 200817 r No mě se zrovna dobrý RC modely nezdaji jako levná záležitost, ale zábava je to super. To já dostal pro mě něco mnohem užitečnejšího. Kolegova tchýně byla na dovče v Dominikánský republice, tak jsem jí poprosil aby mi něco dovezla. No a dneska mi to přinesla. Super kvalita za super cenu. Jen co se aklimatizujou, tak jdu na ně
Květen 12, 200817 r nazdárek flákači,je tu nějak mrtvo ne? už mám face heč ale foto nedám hele nepůjdem někam spláchnout prach?
Květen 12, 200817 r No mě se zrovna dobrý RC modely nezdaji jako levná záležitost, ale zábava je to super. To já dostal pro mě něco mnohem užitečnejšího. Kolegova tchýně byla na dovče v Dominikánský republice, tak jsem jí poprosil aby mi něco dovezla. No a dneska mi to přinesla. Super kvalita za super cenu. Jen co se aklimatizujou, tak jdu na ně Z leva: já, doli, octaviaman, Luďa, marcel, Lúca, ...a na konci budeš rád když Ti zůstane krabička
Květen 13, 200817 r neboj, jsou to dvě řady nad sebou, je tam toho dost Upraveno Květen 13, 200817 r od oggy
Květen 13, 200817 r hele nepůjdem někam spláchnout prach? rád bych, ale chytli jsem sku.venej pásovej opar. Jsem na práškách, takže jedině tak matonku. A navíc bych Vám nedoporučoval sedět v mojí blízkosti, nebo opuchnete taky
Květen 13, 200817 r rád bych, ale chytli jsem sku.venej pásovej opar. Jsem na práškách, takže jedině tak matonku. A navíc bych Vám nedoporučoval sedět v mojí blízkosti, nebo opuchnete taky ale jo,já neříkám hned opuchlino ale doutníček byh si dal,hmmmmm,
Květen 13, 200817 r ale jo,já neříkám hned opuchlino ale doutníček byh si dal,hmmmmm, no problemo, humidor se snažim udržovat stále plný, stačí si jen vybrat
Květen 14, 200817 r ... model, ale pocital jsem s tim. subaru kastle je jen na dovadeni a ted uz jen setrit na fabku
Květen 15, 200817 r tož páprdové, ukažte se 16-18.5.08 srázek na letišti Jindřichův Hradec Tak kdo jede na čumendo? http://www.jhtuning.cz/ já jedu, razíme tak kolem desáté hodinky v sobotu, jede semnou ještě jedno koncernové vozidlo, přidá se někdo?
Květen 15, 200817 r už idu ale nedoporučuju hulit k pivu. Teda aspoň mě to nevyhovuje, zkurvíš chuť piva i doutníku. Nejlíp čistou minerálku, nebo srkat nějakej ten koňáček Jestli chcete, tak můžu na grilovačku něco vzít. A tím se dostávám ke grilovačce, léto se kvapem blíží. Chtělo by to nějakej ten termín!!!! Mischáku, kdy se vrátíš z tý tvojí dovolený ??? Upraveno Květen 15, 200817 r od oggy
Květen 15, 200817 r No Mischálek se varcí zrovna dnes, ale jen na dvoutýdenní dovolenou, za kterou toho asi moc nestihneme, ale definitiv bych se měl vracet 31.7. nebo o nějaký den dřív...
Květen 15, 200817 r jasně,když doutník tak bez piva,to dá rozum,to už mám vyzkoušené! kuř a bude ti kouřeno říká brašule už hezkou řádku let - moc to nefunguje grilovačka?termín hodte,já se přizpůsobím!
Květen 16, 200817 r Takže bych to viděl na srpen. Já taky jen bych byl za NE ten víkend 23.-24.8., to by měl být jediný Truck Trial co stíhám, takže bysme se s bruderem vydali tam.
Květen 19, 200817 r Takže dávám termín grilovačky na 16. - 17.8. Ještě jestli to chcete z pátka na sobotu, nebo ze soboty na neděli
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.