Červenec 14, 200817 r Jaká pařba? kdy kde? Dneska jsem lepil fólii na páté dveře (světlejší než na zadních dveřích, kvůli couvání, aby něco bylo vidět) Ještě mě čekají přední okna taky na tuto něžně černou, jako je na kufru. Upraveno Červenec 14, 200817 r od lisky
Červenec 14, 200817 r Jaká pařba? kdy kde? Dneska jsem lepil fólii na páté dveře (světlejší než na zadních dveřích, kvůli couvání, aby něco bylo vidět) Ještě mě čekají přední okna taky na tuto něžně černou, jako je na kufru. No ty jsi šikovný DOkonce i fotku jsi vložil jako přílohu, no prostě SUPER!
Červenec 14, 200817 r já budvar taky nemusim...Poslední dobou ale hodně překvauje KOZEL... Mňam mňam pravda jest,že kozla piju u bráchy a ráááááááááád,kozlík je prostě šikula Ludo:jj,ježourka jsem bumbal na vojně v Jihlavě,šmakoval toooooooooo jo!
Červenec 14, 200817 r Není nad to když je člověk šikovný,udělat si to sám. což o to,ale o homologaci si své vyslechne na STK,na Harazimu u Č.K. 100% zkušenost!
Červenec 15, 200817 r Ludo:jj,ježourka jsem bumbal na vojně v Jihlavě,šmakoval toooooooooo jo! To já chodil kolem pivovaru 4 roky a už kvůli tomu smradu, bych si ho už nedal
Červenec 16, 200817 r jsem zapomněl vás informovat že už už se budeme stěhovat do nového hnízdečka tak kdyby se něco dělo v Budějkách,bude místo na přespání i u nás
Červenec 17, 200817 r Tak napiš až budeš někdy na služebce nebo jinde mimo domov, uspořádáme akci a spíme u Vás
Červenec 17, 200817 r Já si to myslel, akorát máš teď smolíka, protože bude dovča, takže se nemůže nic spáchat
Červenec 18, 200817 r Tak dneska mám docela velkou chlasto-grilovačku na chalupě. Bude to taková příprava na srpen. Vyzkouším jestli chalupa Váš příjezd vydrží
Červenec 18, 200817 r Tak dneska mám docela velkou chlasto-grilovačku na chalupě. Bude to taková příprava na srpen. Vyzkouším jestli chalupa Váš příjezd vydrží Tak to ti přeji hodně štěstí, aby jsi to v pořádku ustál
Červenec 18, 200817 r Nezapoměň prubnout i sebe jestli to zvládneš Neboj, já mám natrénováno. Ale budou tam dva kámoši, který radši preventivně zavřu do sklepa a budu jim podávat pivo světlíkem. Ty když se vožerou, tak jim vypíná mozek Upraveno Červenec 18, 200817 r od oggy
Červenec 18, 200817 r a já mám zítra grilo pijatiku u brudra,v lednici se chladí naložený stehýnka,dva soudky gambáčka,u bráchy kolena,krkovice a hejno kozlíků tento rok se daří,každý týden gril a chlast,budu mít za chvíly kamen a ne játra
Červenec 20, 200817 r Tak testovací grilovačka proběhla úspěšně. A to jsem tam měl určitě daleko větší zvířata než jste Vy . Já jsem se testoval dak důkladně, že jsem ani nešel spát. Ulehnul jsem až druhej den v devět večer. Red bull s vodkou dělá holt divy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.