mischicka Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Srpenec, chata v JČ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 (editace) Jaká pařba? kdy kde? Dneska jsem lepil fólii na páté dveře (světlejší než na zadních dveřích, kvůli couvání, aby něco bylo vidět) Ještě mě čekají přední okna taky na tuto něžně černou, jako je na kufru. Editováno: 14. Červenec 2008, autor: lisky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Není nad to když je člověk šikovný,udělat si to sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Jaká pařba? kdy kde? Dneska jsem lepil fólii na páté dveře (světlejší než na zadních dveřích, kvůli couvání, aby něco bylo vidět) Ještě mě čekají přední okna taky na tuto něžně černou, jako je na kufru. No ty jsi šikovný DOkonce i fotku jsi vložil jako přílohu, no prostě SUPER! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 já budvar taky nemusim...Poslední dobou ale hodně překvauje KOZEL... Mňam mňam pravda jest,že kozla piju u bráchy a ráááááááááád,kozlík je prostě šikula Ludo:jj,ježourka jsem bumbal na vojně v Jihlavě,šmakoval toooooooooo jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Není nad to když je člověk šikovný,udělat si to sám. což o to,ale o homologaci si své vyslechne na STK,na Harazimu u Č.K. 100% zkušenost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Ludo:jj,ježourka jsem bumbal na vojně v Jihlavě,šmakoval toooooooooo jo! To já chodil kolem pivovaru 4 roky a už kvůli tomu smradu, bych si ho už nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 jsem zapomněl vás informovat že už už se budeme stěhovat do nového hnízdečka tak kdyby se něco dělo v Budějkách,bude místo na přespání i u nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Tak to je výborná zpráva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 aby jsi toho potom nelitoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Nebo snad můžu spát u vás ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 To by šlo, jen by se to muselo konat v Bechyni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Tak napiš až budeš někdy na služebce nebo jinde mimo domov, uspořádáme akci a spíme u Vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Přes tejden jsem mimo domov pořád , jen na víkendy jezdím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Ideál, já jsem přes týden v Bech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Já si to myslel, akorát máš teď smolíka, protože bude dovča, takže se nemůže nic spáchat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 No já taky v Bech budu až kdo ví kdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Tak dneska mám docela velkou chlasto-grilovačku na chalupě. Bude to taková příprava na srpen. Vyzkouším jestli chalupa Váš příjezd vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Nezapoměň prubnout i sebe jestli to zvládneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Tak dneska mám docela velkou chlasto-grilovačku na chalupě. Bude to taková příprava na srpen. Vyzkouším jestli chalupa Váš příjezd vydrží Tak to ti přeji hodně štěstí, aby jsi to v pořádku ustál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 (editace) Nezapoměň prubnout i sebe jestli to zvládneš Neboj, já mám natrénováno. Ale budou tam dva kámoši, který radši preventivně zavřu do sklepa a budu jim podávat pivo světlíkem. Ty když se vožerou, tak jim vypíná mozek Editováno: 18. Červenec 2008, autor: oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Jsem zvědavý kdo bude v díře až tam dorazí Jihočeši :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 a já mám zítra grilo pijatiku u brudra,v lednici se chladí naložený stehýnka,dva soudky gambáčka,u bráchy kolena,krkovice a hejno kozlíků tento rok se daří,každý týden gril a chlast,budu mít za chvíly kamen a ne játra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Ještě že z těch JČ zmizím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Tak testovací grilovačka proběhla úspěšně. A to jsem tam měl určitě daleko větší zvířata než jste Vy . Já jsem se testoval dak důkladně, že jsem ani nešel spát. Ulehnul jsem až druhej den v devět večer. Red bull s vodkou dělá holt divy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.