mischicka Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Za měsíc nebo spíš dýl Ale jen tak mezi námi Jihočechy, Budějkám jsem nikdy nefandil a když je tenkrát poslala DUKLA do první ligy, slavil jsem v Týně nad Vltavou a ani PČR mi nezabránila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Budějky prohrávaj standartně ne? Jsem byl na prvním zápase a od té doby prohrávají neustále Za měsíc nebo spíš dýl Ale jen tak mezi námi Jihočechy, Budějkám jsem nikdy nefandil a když je tenkrát poslala DUKLA do první ligy, slavil jsem v Týně nad Vltavou a ani PČR mi nezabránila Teda míšo, no fuj, styď se !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Za co??? Jsem od narození DUKLAk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 trávíš u nás na jihu hodně času a nefandíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Bývávalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 JJ. Teď už je z něj středočech. Že ti to není blbý furt se tak přemísťovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Míšo:vím, že bejvávalo, ale byl jsi tady dlouho Zdendo: není, míša sám neví kam se má vrtnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Však se sem bude rád vracet, má tady přece kámoše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Jen aby, čuchne k nějaký ženský a nic jinýho ho zajímat nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 No v Bech a okolí jsem taky nějaké ženy opustil, takže se rád vrátím a za váma taky .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Bohužel jsem se zase přimotal k jedný bouračce.. Jeden závodník s Passatem předjíždel, kolem lesíka za STK Třebonín, směr Český Krumlov. Samozřejmě jak jsou tam ty horyzonty, jelo auto v protisměru, řidič se lekl a strhnul volant zpět. Bohužel se vrátil tak moc zpět že chytnul pravým kolem krajnici, pak už se jen auto roztočilo, zaseklo o strohu a šlo na střechu. 2 lidi z auta vylezli, 2 vyřezávají hasiči. Dál nevím nic. Zkočil sem do auta a jel pomalu s husí kůží na zádech domu přes třebonín. Klucí kurfa jezděte všeci vopatrně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Tam je to hodně nebezpečné, no ještě, že jsi v tom nebyl zapojený i ty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Komu není rady, tomu není pomoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Lisky, jel jsem tam taky zrovna, pak teda pres Trebonin. Kterej to teda obratil ten co predjizdel nebo ten co jel proti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Tipoval bych, že to byl ten Passat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Jo, obrátil to ten co předjížděl, ten co to způsobil to odnesl pekelně. Asi ponaučení na celej život.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Jo, obrátil to ten co předjížděl, ten co to způsobil to odnesl pekelně. Asi ponaučení na celej život.. To byl nekdoj mistni? Nebo nejakej cizinec, nevis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 tyjo nevim, snažil sme se to zjistit, ale tam to nikdo nevěděl. Bál sem se že je to kámoš, má taky tohoto pašíka a je z Větřní, naštestí to nebyl on. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Co dat sraz, kdyz je ted to "volno"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Co v Praze 28. řína na Evropský? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 co se vy*rat na škodofky? Dneska sem tak zběžně sundal ten hnusnej dekl co je na motoru a málem sem zvracel... Všude mám všechno zachlístaný olejem, marně sem hledal termostat kterej bych celkem rád vyměnil, páš tu starou mrd*u nemůžu zahřát. čučim na EGR ventil a kolem něj totálně všechno zachlístaný olejem, tak sem sundal tu hadici sání, tam všechno černý hnus fuj, tak nevim co to je, jestli to pouští turbo nebo co? Vimže dělat s tím teda rozhodně nic nebudu dokud to jezdí. ... Potom ty hnusný budíky z RS ty mě taky vytočili. Nende tam imobilizér, musí se prej něják složitě přehrávat software v budíkách aby to makalo na tu mojí starou chrchlu. Přestává mě to bavit, asi si zase brzy koupim nějakýho toho fijata a budu spokojenej to byla taková kulturní vsuvka no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 lisky: to máš dobrý, já mám zasraný vzducháč od oleje a vypadá to, že mi to přichází od škrtící klapky to all: to nezní špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Doli: jak s tím srazem? V pondělí máme ředitelské volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Co v Praze 28. řína na Evropský? Jo a budeme se muset na Tebe muset dívat,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 BOHUŽEL tam NEJEDU jako účastník. Což mě docela se.e!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.