Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Za měsíc nebo spíš dýl :p

Ale jen tak mezi námi Jihočechy, Budějkám jsem nikdy nefandil a když je tenkrát poslala DUKLA do první ligy, slavil jsem v Týně nad Vltavou a ani PČR mi nezabránila :smich:

Budějky prohrávaj standartně ne? Jsem byl na prvním zápase a od té doby prohrávají neustále :p
Za měsíc nebo spíš dýl :p

Ale jen tak mezi námi Jihočechy, Budějkám jsem nikdy nefandil a když je tenkrát poslala DUKLA do první ligy, slavil jsem v Týně nad Vltavou a ani PČR mi nezabránila :smich:

Teda míšo, no fuj, styď se !!!! ;)

Za co??? Jsem od narození DUKLAk :palec:

Bývávalo :smich:

JJ. Teď už je z něj středočech. Že ti to není blbý furt se tak přemísťovat :p

Míšo:vím, že bejvávalo, ale byl jsi tady dlouho

Zdendo: není, míša sám neví kam se má vrtnout

Však se sem bude rád vracet, má tady přece kámoše :)

No v Bech a okolí jsem taky nějaké ženy opustil, takže se rád vrátím :prc: a za váma taky .-)

Bohužel jsem se zase přimotal k jedný bouračce.. Jeden závodník s Passatem předjíždel, kolem lesíka za STK Třebonín, směr Český Krumlov. Samozřejmě jak jsou tam ty horyzonty, jelo auto v protisměru, řidič se lekl a strhnul volant zpět. Bohužel se vrátil tak moc zpět že chytnul pravým kolem krajnici, pak už se jen auto roztočilo, zaseklo o strohu a šlo na střechu. 2 lidi z auta vylezli, 2 vyřezávají hasiči. Dál nevím nic. Zkočil sem do auta a jel pomalu s husí kůží na zádech domu přes třebonín.

Klucí kurfa jezděte všeci vopatrně!

19102008384.jpg

19102008385.jpg

19102008386.jpg

Tam je to hodně nebezpečné, no ještě, že jsi v tom nebyl zapojený i ty!

Lisky, jel jsem tam taky zrovna, pak teda pres Trebonin. Kterej to teda obratil ten co predjizdel nebo ten co jel proti?

Jo, obrátil to ten co předjížděl, ten co to způsobil to odnesl pekelně. Asi ponaučení na celej život..

Jo, obrátil to ten co předjížděl, ten co to způsobil to odnesl pekelně. Asi ponaučení na celej život..

To byl nekdoj mistni? Nebo nejakej cizinec, nevis?

tyjo nevim, snažil sme se to zjistit, ale tam to nikdo nevěděl. Bál sem se že je to kámoš, má taky tohoto pašíka a je z Větřní, naštestí to nebyl on.

Co dat sraz, kdyz je ted to "volno"? ;)

co se vy*rat na škodofky? Dneska sem tak zběžně sundal ten hnusnej dekl co je na motoru a málem sem zvracel... Všude mám všechno zachlístaný olejem, marně sem hledal termostat kterej bych celkem rád vyměnil, páš tu starou mrd*u nemůžu zahřát. čučim na EGR ventil a kolem něj totálně všechno zachlístaný olejem, tak sem sundal tu hadici sání, tam všechno černý hnus fuj, tak nevim co to je, jestli to pouští turbo nebo co? Vimže dělat s tím teda rozhodně nic nebudu dokud to jezdí. ... Potom ty hnusný budíky z RS ty mě taky vytočili. Nende tam imobilizér, musí se prej něják složitě přehrávat software v budíkách aby to makalo na tu mojí starou chrchlu. Přestává mě to bavit, asi si zase brzy koupim nějakýho toho fijata a budu spokojenej :)

to byla taková kulturní vsuvka no :)

lisky: to máš dobrý, já mám zasraný vzducháč od oleje a vypadá to, že mi to přichází od škrtící klapky

to all: to nezní špatně

Doli: jak s tím srazem? V pondělí máme ředitelské volno :)

Co v Praze 28. řína na Evropský?

Jo a budeme se muset na Tebe muset dívat,co?

BOHUŽEL tam NEJEDU jako účastník. :kol-26::kol-26::kol-26:

Což mě docela se.e!!!!!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.