Srpen 2, 200718 r Chlapci Jihočeský, co tohle? 30.8. jsme tam s bruderem jak na koni, pardon, jak na OII
Srpen 2, 200718 r No když chodim pěšky tak buď usnu cestou někde na lavičce, nebo na ní provozuju věci nehodné ženáče A když sem jel párkrát na kole tak sem dojel většinou špinavej jak prase Takže evidentně lepší jezdit MHD s bratry No, možná bych to mohl s Váma risknout. Doufám že jezdíte bezpečně a s ochranou Ochranu musíš mít vlastní. Nebo si koupit 2 lístky ON & ONA.
Srpen 2, 200718 r Chlapci Jihočeský, co tohle? 30.8. jsme tam s bruderem jak na koni, pardon, jak na OII Super, jedu určitě. Buď sám, nebo s tou mojí, nebo s jinou Upraveno Srpen 2, 200718 r od oggy
Srpen 2, 200718 r Chlapci Jihočeský, co tohle? 30.8. jsme tam s bruderem jak na koni, pardon, jak na OII Super, jedu určitě. Buď sám, nebo s tou mojí, nebo s jinou SUPEEER! Doli říkal, že se taky přidá, to by v tom byl čert, abysme aspoň tři čtyři Fabie zwei neobsadili
Srpen 2, 200718 r Hele oggy, přiveď nějaké ženy navíc, ty naše budou nejspíš daleko tak ať nejsme jak parta 4%
Srpen 2, 200718 r Hele oggy, přiveď nějaké ženy navíc, ty naše budou nejspíš daleko tak ať nejsme jak parta 4% uvidim co se dá dělat. rozhodim sítě jestli ale se mnou pojede manželka, tak si budete muset vystačit sami
Srpen 2, 200718 r Hele oggy, přiveď nějaké ženy navíc, ty naše budou nejspíš daleko tak ať nejsme jak parta 4% uvidim co se dá dělat. rozhodim sítě jestli ale se mnou pojede manželka, tak si budete muset vystačit sami S manželkou? V poho, psa si ale bereš Ty, nemám rád když mi někdo funí za krk, to mám po mamince
Srpen 2, 200718 r a já asi taky pojedu,dám včas vědět! hoši tady je ale srandy bratři,mám pocit podle ohlasů,že si budete muset koupit soukrom busy a jezdit jako tágo na zavolání,nebo snad budete jezdit nonstop linky?
Srpen 3, 200718 r No já zatím nejedu, mám v tu dobu bejt někde na vzdálenějším jihu , ale jinak bych jasně přijel.
Srpen 3, 200718 r a já asi taky pojedu,dám včas vědět!hoši tady je ale srandy bratři,mám pocit podle ohlasů,že si budete muset koupit soukrom busy a jezdit jako tágo na zavolání,nebo snad budete jezdit nonstop linky? Odkoupíme ten autoškoláckej, má dobrej lak a troje dveře
Srpen 3, 200718 r Chlapci Jihočeský, co tohle? 30.8. jsme tam s bruderem jak na koni, pardon, jak na OII Uz s tim pocitam, jen jsem zjistil ze mam do toho nejak skolu, ale snad se to zvladne!!!
Srpen 3, 200718 r jeeeee, tak to bych jel, jen by to chtelo nejakou cabrio upravu Neříkej dvakrát. Pro jistotu s sebou vemu flexu a máš kabrio v okamžiku
Srpen 4, 200718 r jeeeee, tak to bych jel, jen by to chtelo nejakou cabrio upravu Neříkej dvakrát. Pro jistotu s sebou vemu flexu a máš kabrio v okamžiku Já z vás nebudu
Srpen 4, 200718 r Chlapci Jihočeský, co tohle? 30.8. jsme tam s bruderem jak na koni, pardon, jak na OII Uz s tim pocitam, jen jsem zjistil ze mam do toho nejak skolu, ale snad se to zvladne!!! Ještě že jsi machroval, že až za dva měsíce
Srpen 6, 200718 r jeeeee, tak to bych jel, jen by to chtelo nejakou cabrio upravu Neříkej dvakrát. Pro jistotu s sebou vemu flexu a máš kabrio v okamžiku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.