mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Chlapci Jihočeský, co tohle? 30.8. jsme tam s bruderem jak na koni, pardon, jak na OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 No když chodim pěšky tak buď usnu cestou někde na lavičce, nebo na ní provozuju věci nehodné ženáče A když sem jel párkrát na kole tak sem dojel většinou špinavej jak prase Takže evidentně lepší jezdit MHD s bratry No, možná bych to mohl s Váma risknout. Doufám že jezdíte bezpečně a s ochranou Ochranu musíš mít vlastní. Nebo si koupit 2 lístky ON & ONA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 (editace) Chlapci Jihočeský, co tohle? 30.8. jsme tam s bruderem jak na koni, pardon, jak na OII Super, jedu určitě. Buď sám, nebo s tou mojí, nebo s jinou Editováno: 2. Srpen 2007, autor: oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Chlapci Jihočeský, co tohle? 30.8. jsme tam s bruderem jak na koni, pardon, jak na OII Super, jedu určitě. Buď sám, nebo s tou mojí, nebo s jinou SUPEEER! Doli říkal, že se taky přidá, to by v tom byl čert, abysme aspoň tři čtyři Fabie zwei neobsadili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Hele oggy, přiveď nějaké ženy navíc, ty naše budou nejspíš daleko tak ať nejsme jak parta 4% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Hele oggy, přiveď nějaké ženy navíc, ty naše budou nejspíš daleko tak ať nejsme jak parta 4% uvidim co se dá dělat. rozhodim sítě jestli ale se mnou pojede manželka, tak si budete muset vystačit sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 (editace) v případě úplný nouze můžu vzít psa Editováno: 2. Srpen 2007, autor: oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Hele oggy, přiveď nějaké ženy navíc, ty naše budou nejspíš daleko tak ať nejsme jak parta 4% uvidim co se dá dělat. rozhodim sítě jestli ale se mnou pojede manželka, tak si budete muset vystačit sami S manželkou? V poho, psa si ale bereš Ty, nemám rád když mi někdo funí za krk, to mám po mamince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 a já asi taky pojedu,dám včas vědět! hoši tady je ale srandy bratři,mám pocit podle ohlasů,že si budete muset koupit soukrom busy a jezdit jako tágo na zavolání,nebo snad budete jezdit nonstop linky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 No já zatím nejedu, mám v tu dobu bejt někde na vzdálenějším jihu , ale jinak bych jasně přijel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 a já asi taky pojedu,dám včas vědět!hoši tady je ale srandy bratři,mám pocit podle ohlasů,že si budete muset koupit soukrom busy a jezdit jako tágo na zavolání,nebo snad budete jezdit nonstop linky? Odkoupíme ten autoškoláckej, má dobrej lak a troje dveře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 jeeeee, tak to bych jel, jen by to chtelo nejakou cabrio upravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Chlapci Jihočeský, co tohle? 30.8. jsme tam s bruderem jak na koni, pardon, jak na OII Uz s tim pocitam, jen jsem zjistil ze mam do toho nejak skolu, ale snad se to zvladne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 jeeeee, tak to bych jel, jen by to chtelo nejakou cabrio upravu Neříkej dvakrát. Pro jistotu s sebou vemu flexu a máš kabrio v okamžiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 jeeeee, tak to bych jel, jen by to chtelo nejakou cabrio upravu Neříkej dvakrát. Pro jistotu s sebou vemu flexu a máš kabrio v okamžiku Já z vás nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Chlapci Jihočeský, co tohle? 30.8. jsme tam s bruderem jak na koni, pardon, jak na OII Uz s tim pocitam, jen jsem zjistil ze mam do toho nejak skolu, ale snad se to zvladne!!! Ještě že jsi machroval, že až za dva měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Ještě že jsi machroval, že až za dva měsíce No, uz se to blizi!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Ještě že jsi machroval, že až za dva měsíce No, uz se to blizi!! Lehce škodolibě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Co Lúca, ta má taky prázdniny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 jeeeee, tak to bych jel, jen by to chtelo nejakou cabrio upravu Neříkej dvakrát. Pro jistotu s sebou vemu flexu a máš kabrio v okamžiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Co Lúca, ta má taky prázdniny? Jo, ta jde az v rijnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Co Lúca, ta má taky prázdniny? Jo, ta jde az v rijnu... A zkoušky už má co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 A zkoušky už má co ? Co se da delat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 A zkoušky už má co ? Co se da delat... Je šikovná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Je šikovná Sikovna je, to mas pravdu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.