mischicka Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Luďova show s županem krok za krokem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Vlastní kino. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 A Fabia dárečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Luďova show s županem krok za krokem Podle tech fotek usuzuji,ze co nevidet se Lud'a objevi v nektere reklame na novou skodu fabia .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Luďova show s županem krok za krokem Podle tech fotek usuzuji,ze co nevidet se Lud'a objevi v nektere reklame na novou skodu fabia .... Měl by být na stránkách škodovky, už to hledám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Luďova show s županem krok za krokem Podle tech fotek usuzuji,ze co nevidet se Lud'a objevi v nektere reklame na novou skodu fabia .... Měl by být na stránkách škodovky, už to hledám... Hotovej Homo Modelus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 (editace) No jo, je to tam http://new.skoda-auto.com/CZE/model/autoki...spx?pageIndex=2 Editováno: 31. Srpen 2007, autor: oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Luďova show s županem krok za krokem Podle tech fotek usuzuji,ze co nevidet se Lud'a objevi v nektere reklame na novou skodu fabia .... Měl by být na stránkách škodovky, už to hledám... Hotovej Homo Modelus Luda je KING!!!!!!!!!! hele,ty dárečky:v těch balíčkách bo co to je tam v té řádce vyskládané - to jsou balonky pro pány???(šprcky) :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Luda je KING!!!!!!!!!! hele,ty dárečky:v těch balíčkách bo co to je tam v té řádce vyskládané - to jsou balonky pro pány???(šprcky) :smich: JJ, vzali jsme si jich víc, to víš, jsme výkonní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Cau oggy, uz jsme byli v novinach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Perfektni fotky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Cau oggy, uz jsme byli v novinach? jj, dneska ráno si čtu noviny při snídani a zaujala mě jedna fotka. Koukám že ten chlápek na fotce má stejný kouty na hlavě jako já Ovšem nějakou chybou v matrixu či čím se to mohlo stát, je na tý fotce jenom muj xicht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Cau oggy, uz jsme byli v novinach? jj, dneska ráno si čtu noviny při snídani a zaujala mě jedna fotka. Koukám že ten chlápek na fotce má stejný kouty na hlavě jako já Ovšem nějakou chybou v matrixu či čím se to mohlo stát, je na tý fotce jenom muj xicht Super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Cau oggy, uz jsme byli v novinach? jj, dneska ráno si čtu noviny při snídani a zaujala mě jedna fotka. Koukám že ten chlápek na fotce má stejný kouty na hlavě jako já Ovšem nějakou chybou v matrixu či čím se to mohlo stát, je na tý fotce jenom muj xicht Teda ty jsi větší mediální hvězda než já. tebe si lidi můžou vzít kamkoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Cau oggy, uz jsme byli v novinach? jj, dneska ráno si čtu noviny při snídani a zaujala mě jedna fotka. Koukám že ten chlápek na fotce má stejný kouty na hlavě jako já Ovšem nějakou chybou v matrixu či čím se to mohlo stát, je na tý fotce jenom muj xicht Teda ty jsi větší mediální hvězda než já. tebe si lidi můžou vzít kamkoliv. Já si noviny beru třeba na WC...ale bruder si tam bere i net v notebooku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Cau oggy, uz jsme byli v novinach? jj, dneska ráno si čtu noviny při snídani a zaujala mě jedna fotka. Koukám že ten chlápek na fotce má stejný kouty na hlavě jako já Ovšem nějakou chybou v matrixu či čím se to mohlo stát, je na tý fotce jenom muj xicht Teda ty jsi větší mediální hvězda než já. tebe si lidi můžou vzít kamkoliv. Já si noviny beru třeba na WC...ale bruder si tam bere i net v notebooku Ale řízek na vejlet si do notebooku nezabalíš. :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Cau oggy, uz jsme byli v novinach? jj, dneska ráno si čtu noviny při snídani a zaujala mě jedna fotka. Koukám že ten chlápek na fotce má stejný kouty na hlavě jako já Ovšem nějakou chybou v matrixu či čím se to mohlo stát, je na tý fotce jenom muj xicht Teda ty jsi větší mediální hvězda než já. tebe si lidi můžou vzít kamkoliv. Já si noviny beru třeba na WC...ale bruder si tam bere i net v notebooku Měl sem drobátko strniště, takže až použiješ list s mojí foto na WC, tak ti pěkně poškrábu prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Cau oggy, uz jsme byli v novinach? jj, dneska ráno si čtu noviny při snídani a zaujala mě jedna fotka. Koukám že ten chlápek na fotce má stejný kouty na hlavě jako já Ovšem nějakou chybou v matrixu či čím se to mohlo stát, je na tý fotce jenom muj xicht Teda ty jsi větší mediální hvězda než já. tebe si lidi můžou vzít kamkoliv. Já si noviny beru třeba na WC...ale bruder si tam bere i net v notebooku Měl sem drobátko strniště, takže až použiješ list s mojí foto na WC, tak ti pěkně poškrábu prdel No hlavně že to strniště zabralo na pana fotografa a vybral si Tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Cau oggy, uz jsme byli v novinach? jj, dneska ráno si čtu noviny při snídani a zaujala mě jedna fotka. Koukám že ten chlápek na fotce má stejný kouty na hlavě jako já Ovšem nějakou chybou v matrixu či čím se to mohlo stát, je na tý fotce jenom muj xicht Teda ty jsi větší mediální hvězda než já. tebe si lidi můžou vzít kamkoliv. Já si noviny beru třeba na WC...ale bruder si tam bere i net v notebooku Měl sem drobátko strniště, takže až použiješ list s mojí foto na WC, tak ti pěkně poškrábu prdel No hlavně že to strniště zabralo na pana fotografa a vybral si Tebe Tak to teda prrrr. Nedělej ze mně nějakýho řiťkoše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Ja mam jen dve fotky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 A fotky z skoda-auto.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Zas se tu nic nedeje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Cau oggy, uz jsme byli v novinach? jj, dneska ráno si čtu noviny při snídani a zaujala mě jedna fotka. Koukám že ten chlápek na fotce má stejný kouty na hlavě jako já Ovšem nějakou chybou v matrixu či čím se to mohlo stát, je na tý fotce jenom muj xicht Teda ty jsi větší mediální hvězda než já. tebe si lidi můžou vzít kamkoliv. Já si noviny beru třeba na WC...ale bruder si tam bere i net v notebooku Měl sem drobátko strniště, takže až použiješ list s mojí foto na WC, tak ti pěkně poškrábu prdel ale sluší ti to jako vždy!a pěkně tě vyotil,v tom zrcátku je zbytek - hm(semsimyslel že v té tvojí ikonce je krkoun Krkovička,a zatím podle těch koutů .... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Cau oggy, uz jsme byli v novinach? jj, dneska ráno si čtu noviny při snídani a zaujala mě jedna fotka. Koukám že ten chlápek na fotce má stejný kouty na hlavě jako já Ovšem nějakou chybou v matrixu či čím se to mohlo stát, je na tý fotce jenom muj xicht Teda ty jsi větší mediální hvězda než já. tebe si lidi můžou vzít kamkoliv. Já si noviny beru třeba na WC...ale bruder si tam bere i net v notebooku Měl sem drobátko strniště, takže až použiješ list s mojí foto na WC, tak ti pěkně poškrábu prdel ale sluší ti to jako vždy!a pěkně tě vyotil,v tom zrcátku je zbytek - hm(semsimyslel že v té tvojí ikonce je krkoun Krkovička,a zatím podle těch koutů .... ) Další co si koleduje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.