Gune Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Mám v oktávce originál navigaci škoda DX...... Prosím vás nevíte někdo jestli se dá ktomu připojit nějaký zesilovač ?? Když poslouchám rádio tak je to nic moc. U poslechu CD je to trošku lepší... ale není to ono! Teď nevím je to způsobeno originálním repro? A nebo je to tím že toto rádio nemá takový výkon??? Jestli máte zkušenosti tak prosím poraďte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Mám v oktávce originál navigaci škoda DX......Prosím vás nevíte někdo jestli se dá ktomu připojit nějaký zesilovač ?? Když poslouchám rádio tak je to nic moc. U poslechu CD je to trošku lepší... ale není to ono! Teď nevím je to způsobeno originálním repro? A nebo je to tím že toto rádio nemá takový výkon??? Jestli máte zkušenosti tak prosím poraďte.. No myslim, ze to bude tak nejak vsim z toho co si rekl ... jak radio tak ty repra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 DX-ko ma samozrejme vystup pro zesilovac ... Konektor mam, napis, necham ti ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gune Vloženo 9. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 A myslíš že to bude lepší když zesilovač zapojím? Jen abych to nedělal zbytečně! Nemáš taky podrobné data o této navigaci ? Návod jak ji obsluhovat mám..... ale další věci nevím .... např. jaký má výkon, jak se zapojí atd. Prostě potřeboval bych podrobný návod !! A ještě mám takový problém........... zdáse mi když poslouchám rádio tak příjem stanic není dobrý. Když jsem měl před tím v jiném autě rádio tak žádný problém chytal jsem snad úplně všechny stanic čistě bez přerušování. Myslíš že DX má tak špatný příjem ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Zalezi co od poslechu ocekavas. Paklize vytunis a osadis kvalitni repro, bass-tubu tak ten zesik ma smysl. Ja jedu na DXko bez zesiku, zavenoval jsem se pouze na vytvoreni jakes-takes ozvucnice ze dveri, osadil podlozky pro repro, koupil slusnejsi repraky (stale papiraky aby mi to radio uhralo) ... a spokojenost Ovsem zesik a kvalitni repro je jina liga !!!! Popis zapojeni konektoru mas na navi nalepenej, co se tyka spatneho prijmu radia, resil jsem stejny problem. Radio na 99% nenapaji zesik anteny ... je treba aktivovat pres VAG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gune Vloženo 9. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Asi to bude vypadat že jsem hlupák. Ale co je to VAG. Auto (Oktávku) mám teprve 3 měsíce..... Budu rád za každou informaci !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Asi to bude vypadat že jsem hlupák. Ale co je to VAG.Auto (Oktávku) mám teprve 3 měsíce..... Budu rád za každou informaci !! VAG je program na diagnostiku - asi tak bych to rekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gune Vloženo 11. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Prosím vás nemáte někdo podrobné data o navigaci DX. Myslím tech.data zapojení atd. Už fakt neví kde bych tyto věci sehnal!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Fakt nechapu jaky popis chces... ??? Na navi mas jasne popsano co ktery fous na konkretnim konektoru je... ... otazku kterou budes resit, ale na kterou se neptas, je kde urcite draty konci (ABS jednotka, palubka ala MAXIK atp.)... popisu je tady fakt mraky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 nasel jsem jen foto nalepky pro AUX vstup ... ten asi momentalne neresis, ale treba nekdy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.