Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Viz foto . Co na to řikate? :D-_-

Já vim,staré

post-1-1171045948.jpg

nepříš zdařile udělaný VT :)

Toto není VT, opravdu to jezdí...

Tak tak žádný VT,ale pouze a jen 1ks.

no to by se za to měl výrobce stydět, dyk to je pošitý hůř jak krtečkovy kalhotky

Nedavno to bylo v Svete Motoru - Prej to bylo vyrobeny v Česaně a z recese

jj vidal jsem to jezdit po Jaromeri

jj cesana a ne jen z recese ale i jako na test ale opradu jen pokud...pokud dobre vim neni to jediny takovy silenostni auto :)

jj cesana a ne jen z recese ale i jako na test ale opradu jen pokud...pokud dobre vim neni to jediny takovy silenostni auto :)

Takhle to bylo napsany v SM. Nemas nejaky fotky tech "silenosti"?

je to fakt nemam ale slysel sem dobry zvesti co se vsechno zkouselo, ale neni to overeny tak bych nerad hazel nejakyma faktama :) ale privarovani ruznych hruz na octafky a fabky pry taky neni nenormalni

• 3 týdny později...

tak jsem tohoto fábia praktik viděl, podle mě by se to celkom ujalo a krásně by to nahradilo felicii pick-up....

post-1-1172511752_thumb.jpg

Taky si myslím, že by se to ujalo. Jen by v tom nesmělo být htp, ale spíše nějaký diesel.

Upraveno od Lancelot

Taky si myslím, že by se to ujalo. Jen by v tom nesmělo být htp, ale spíše nějaký diesel.

Myslim, ze na nejakej rozvoz po meste by bylo htp naprosto dostacujici (12V). V praci mame feldu pick-upa 50kW a i kdyz je plne nalozen, porad ma vykonu dost.

• Autor

me se to libi jen ten zadek kopiruje desne felndu pick upa

• 2 týdny později...

mne to pripada ako krok dozadu , ako felda , nic moc :angry:

• 2 týdny později...
tak jsem tohoto fábia praktik viděl, podle mě by se to celkom ujalo a krásně by to nahradilo felicii pick-up....

Koukám fotečka přímo před muzeem. :palec2:

Myslim, ze na nejakej rozvoz po meste by bylo htp naprosto dostacujici (12V). V praci mame feldu pick-upa 50kW a i kdyz je plne nalozen, porad ma vykonu dost.

Tak az te todle auto sekne nekde v kopci tak se nediv... HTP v tom urcite neni ... spis neco z druhyho konce. B)

Netvrdím, že přímo v tom autě na obrázku je htp, vycházím z toho, co dala škodovka do Praktika (fabia, teď roomster).

Mno celkem zajimavy, takovyhle auto by skodovka potrebovala. Rumstr praktik sice dobry ale nakladova hrana je prilis vysoko a paleta se tam taky nevejde. Ten zadek bych trochu prebouchal aby ty linie trochu navazovaly a pokud se tomu da slusna cena ( max do 250tis) tak by to nemusela byt spatna nahrada za fáva a felicie pick-up, rozhodne by to bylo prospesnejsi nez davat plechy misto oken do normalnich oktavek a fabek.

• Autor

pokud vim tak do roomstra praktika daš paletu:) byly tu i fotky.. nebo nekde na webu nevim snad si to nepletu s necim jinym

to ze je to zezadu felda je asi jasny kdyz je to navarenej zadek feldy na predek fabky... :)

nedelejte z toho neco extra je to jen pokusny kralik ;)

to ze je to zezadu felda je asi jasny kdyz je to navarenej zadek feldy na predek fabky... :)

nedelejte z toho neco extra je to jen pokusny kralik ;)

a pěkně ošklivej...

• 2 roky později...

Takhle mi zkazit karu no fuj

To mi řekněte, kdo by si to koupil za min. 250 000 Kč koupil? :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.