Únor 10, 200718 r jj cesana a ne jen z recese ale i jako na test ale opradu jen pokud...pokud dobre vim neni to jediny takovy silenostni auto
Únor 11, 200718 r jj cesana a ne jen z recese ale i jako na test ale opradu jen pokud...pokud dobre vim neni to jediny takovy silenostni auto Takhle to bylo napsany v SM. Nemas nejaky fotky tech "silenosti"?
Únor 11, 200718 r je to fakt nemam ale slysel sem dobry zvesti co se vsechno zkouselo, ale neni to overeny tak bych nerad hazel nejakyma faktama ale privarovani ruznych hruz na octafky a fabky pry taky neni nenormalni
Únor 26, 200718 r tak jsem tohoto fábia praktik viděl, podle mě by se to celkom ujalo a krásně by to nahradilo felicii pick-up....
Únor 26, 200718 r Taky si myslím, že by se to ujalo. Jen by v tom nesmělo být htp, ale spíše nějaký diesel. Upraveno Únor 26, 200718 r od Lancelot
Únor 26, 200718 r Taky si myslím, že by se to ujalo. Jen by v tom nesmělo být htp, ale spíše nějaký diesel. Myslim, ze na nejakej rozvoz po meste by bylo htp naprosto dostacujici (12V). V praci mame feldu pick-upa 50kW a i kdyz je plne nalozen, porad ma vykonu dost.
Březen 19, 200718 r tak jsem tohoto fábia praktik viděl, podle mě by se to celkom ujalo a krásně by to nahradilo felicii pick-up.... Koukám fotečka přímo před muzeem.
Březen 21, 200718 r Taky si myslím, že by se to ujalo. Jen by v tom nesmělo být htp, ale spíše nějaký diesel. Myslim, ze na nejakej rozvoz po meste by bylo htp naprosto dostacujici (12V). V praci mame feldu pick-upa 50kW a i kdyz je plne nalozen, porad ma vykonu dost. Tak az te todle auto sekne nekde v kopci tak se nediv... HTP v tom urcite neni ... spis neco z druhyho konce.
Březen 21, 200718 r Netvrdím, že přímo v tom autě na obrázku je htp, vycházím z toho, co dala škodovka do Praktika (fabia, teď roomster).
Březen 22, 200718 r Mno celkem zajimavy, takovyhle auto by skodovka potrebovala. Rumstr praktik sice dobry ale nakladova hrana je prilis vysoko a paleta se tam taky nevejde. Ten zadek bych trochu prebouchal aby ty linie trochu navazovaly a pokud se tomu da slusna cena ( max do 250tis) tak by to nemusela byt spatna nahrada za fáva a felicie pick-up, rozhodne by to bylo prospesnejsi nez davat plechy misto oken do normalnich oktavek a fabek.
Březen 22, 200718 r Autor pokud vim tak do roomstra praktika daš paletu:) byly tu i fotky.. nebo nekde na webu nevim snad si to nepletu s necim jinym
Březen 22, 200718 r to ze je to zezadu felda je asi jasny kdyz je to navarenej zadek feldy na predek fabky... nedelejte z toho neco extra je to jen pokusny kralik
Březen 26, 200718 r to ze je to zezadu felda je asi jasny kdyz je to navarenej zadek feldy na predek fabky... nedelejte z toho neco extra je to jen pokusny kralik a pěkně ošklivej...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.