kodemi.:R Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Viz foto . Co na to řikate? Já vim,staré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 nepříš zdařile udělaný VT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Toto není VT, opravdu to jezdí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Tak tak žádný VT,ale pouze a jen 1ks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 no to by se za to měl výrobce stydět, dyk to je pošitý hůř jak krtečkovy kalhotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Nedavno to bylo v Svete Motoru - Prej to bylo vyrobeny v Česaně a z recese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 jj vidal jsem to jezdit po Jaromeri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 jj cesana a ne jen z recese ale i jako na test ale opradu jen pokud...pokud dobre vim neni to jediny takovy silenostni auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 jj cesana a ne jen z recese ale i jako na test ale opradu jen pokud...pokud dobre vim neni to jediny takovy silenostni auto Takhle to bylo napsany v SM. Nemas nejaky fotky tech "silenosti"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 je to fakt nemam ale slysel sem dobry zvesti co se vsechno zkouselo, ale neni to overeny tak bych nerad hazel nejakyma faktama ale privarovani ruznych hruz na octafky a fabky pry taky neni nenormalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 tak jsem tohoto fábia praktik viděl, podle mě by se to celkom ujalo a krásně by to nahradilo felicii pick-up.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 (editace) Taky si myslím, že by se to ujalo. Jen by v tom nesmělo být htp, ale spíše nějaký diesel. Editováno: 26. Únor 2007, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Taky si myslím, že by se to ujalo. Jen by v tom nesmělo být htp, ale spíše nějaký diesel. Myslim, ze na nejakej rozvoz po meste by bylo htp naprosto dostacujici (12V). V praci mame feldu pick-upa 50kW a i kdyz je plne nalozen, porad ma vykonu dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 26. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 me se to libi jen ten zadek kopiruje desne felndu pick upa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 mne to pripada ako krok dozadu , ako felda , nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 tak jsem tohoto fábia praktik viděl, podle mě by se to celkom ujalo a krásně by to nahradilo felicii pick-up.... Koukám fotečka přímo před muzeem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Taky si myslím, že by se to ujalo. Jen by v tom nesmělo být htp, ale spíše nějaký diesel. Myslim, ze na nejakej rozvoz po meste by bylo htp naprosto dostacujici (12V). V praci mame feldu pick-upa 50kW a i kdyz je plne nalozen, porad ma vykonu dost. Tak az te todle auto sekne nekde v kopci tak se nediv... HTP v tom urcite neni ... spis neco z druhyho konce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Netvrdím, že přímo v tom autě na obrázku je htp, vycházím z toho, co dala škodovka do Praktika (fabia, teď roomster). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntb Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Mno celkem zajimavy, takovyhle auto by skodovka potrebovala. Rumstr praktik sice dobry ale nakladova hrana je prilis vysoko a paleta se tam taky nevejde. Ten zadek bych trochu prebouchal aby ty linie trochu navazovaly a pokud se tomu da slusna cena ( max do 250tis) tak by to nemusela byt spatna nahrada za fáva a felicie pick-up, rozhodne by to bylo prospesnejsi nez davat plechy misto oken do normalnich oktavek a fabek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 pokud vim tak do roomstra praktika daš paletu:) byly tu i fotky.. nebo nekde na webu nevim snad si to nepletu s necim jinym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 to ze je to zezadu felda je asi jasny kdyz je to navarenej zadek feldy na predek fabky... nedelejte z toho neco extra je to jen pokusny kralik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 to ze je to zezadu felda je asi jasny kdyz je to navarenej zadek feldy na predek fabky... nedelejte z toho neco extra je to jen pokusny kralik a pěkně ošklivej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 zopar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Takhle mi zkazit karu no fuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 To mi řekněte, kdo by si to koupil za min. 250 000 Kč koupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.