Jack RS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 chlapi i když nemám aktivovaný blinkry tak pořád cvaká relé ve výstražným tlačitkunevíte někdo čím to je????prý snad vysypany páčky uvnitř prosim HELP dostal jsem 5bodů a 2000 Zdravím, bude to na 99% páčka blinkrů, měl sem to samé U dvouch Oct to u nas bylo prerusovacem, asi to 1% Ahoj, možné to být může, já sem také nejprve koupil ten přerušovač a ouha, bylo to to samé, takže zbývala páčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malasorte Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 je to packa na 100%, mel jsem to take, po vymene packy to bylo v pohode. Takze nezbyva nic jineho nez sundat volant a vymenit to. JL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Kurnik, mam ten stejnej problem. Rikam mu familierne "MENZES", protoze to ta mrdka dela jen kdyz ma naladu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Joo,opravit 2krát opravený a po třetím rozdělání radši obětovat ty prachy. Jak to zjistit nevím , když jsem zapnul výstražky, tak to chodilo, ale jak jenom l nebo p tak chvilu jo pak néé. Když jsem to kupoval ve škodovce tak mi řekli, že to mám vyzkoušet a jestli to není ono tak to můžu vyměnit za páčku.--solidní přístup Myslíš jako opravit ten přerušovač? Taky mi to dělá a nechce se mi dávat prachy. A nevím jestli bych zvladl rozebrat tu páčku. Mám tam ješte tempomat a něco mi říká, že to nebude jen tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikaaa Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 no na 99.9% je chybna packa blinkrov, ja som to mal tiez - este stale mam, mne to robilo hned po vlozeni kluca, koncove rele pod 3 uholnikom je dobre, mal som to rozobrate aj 3 ine, proste packa ... zmizlo to na 6 mrsiacov, teraz to zacalo znova - este stastie, ze to aj tak neblika ako to cvaka :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Joo,opravit 2krát opravený a po třetím rozdělání radši obětovat ty prachy. Jak to zjistit nevím , když jsem zapnul výstražky, tak to chodilo, ale jak jenom l nebo p tak chvilu jo pak néé. Když jsem to kupoval ve škodovce tak mi řekli, že to mám vyzkoušet a jestli to není ono tak to můžu vyměnit za páčku.--solidní přístup Myslíš jako opravit ten přerušovač? Taky mi to dělá a nechce se mi dávat prachy. A nevím jestli bych zvladl rozebrat tu páčku. Mám tam ješte tempomat a něco mi říká, že to nebude jen tak... koli tempomatu sa nemusiš báť, ten káblik je vyvedený mimo telo páčky na konci tak to rozober Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deivid Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Zdravím Vás,potřeboval bych radu,v Octávii rok 2002 mi blbne přerušovač blinkrů.Občas se stane,že se frekvence blikání zrychlí a někdy třeba jen svítí trvalo,jakoby se přilepil kontakt na relátku.Co s tím?Vykoupal jsem to v lihu,a očistil kontakty.Pořád stejné.Nemá náhodou někdo jeden co mu zbytečně leží doma?Nebo kde to koupím?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malasorte Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Zdravím Vás,potřeboval bych radu,v Octávii rok 2002 mi blbne přerušovač blinkrů.Občas se stane,že se frekvence blikání zrychlí a někdy třeba jen svítí trvalo,jakoby se přilepil kontakt na relátku.Co s tím?Vykoupal jsem to v lihu,a očistil kontakty.Pořád stejné.Nemá náhodou někdo jeden co mu zbytečně leží doma?Nebo kde to koupím?Díky Mel jsem ten stejny problem. Nebylo to v relatku s vystraznym trojuhelnikem ale primo v leve pacce na volantu. Musi se sundat volnat a leva packa na blinkr vymenit. Ale pro sichr si muzes pujcit od jine oktavky relatko a skusit jestli to neni nahodou tim relatkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 pravděpodobně páčka ale jak říká malasorte, od někoho půjčit vyzkoušet a to je jistota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robert27 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 U mně to bylo v tom vystražným trojúhelníku. Prý to odchází celkem často. Zajel jsem do značkového servisu a tam mě to přišlo na 850kč . Na netu se to dá najít i levněji, ale kdo to vyrábí netuším (viz. odkaz). Na dokladu mám kód: 1U0953235B 300 http://www.mevek.cz/shop.php?search=1U0953235B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 u me v pacce - rozebrana a vymena kontaktu - medena ploska - jsou tam dve - jedna na blinkry a druha ... to uz nevim. Ta druha zachovala a ta na blinkry ojeta az skoro na dno - vydrena kolej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauLofWoCC Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 No sice částečně odbočím, ale taky mám problém...známá má Octaviu 2,0 Elegance MR2000. Nedávno se jí začala stávat jedna věc....zapne blinkr, všechno funguje jak má, ale někdy jak jej vypne tak přerušovač jako kdyby přerušoval(kliká) i když není žádná směrovka na páčce zapnuta. Kliká do té doby než se prostě hodí zase směrovka(po dobu blikání směrovky to nedělá) a jak se vypne tak buď je to v klidu a nebo přerušovač zase pracuje. V případě že přerušovač pracuje a není zapnutý žádný blinkr, tak to nebliká žádnými světly(blinkry), akorát že to furt kliká jak kdyby přerušoval Nevíte někdo čím to je? Nebo nestalo se někomu něco podobného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikaaa Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 No sice částečně odbočím, ale taky mám problém...známá má Octaviu 2,0 Elegance MR2000. Nedávno se jí začala stávat jedna věc....zapne blinkr, všechno funguje jak má, ale někdy jak jej vypne tak přerušovač jako kdyby přerušoval(kliká) i když není žádná směrovka na páčce zapnuta. Kliká do té doby než se prostě hodí zase směrovka(po dobu blikání směrovky to nedělá) a jak se vypne tak buď je to v klidu a nebo přerušovač zase pracuje.V případě že přerušovač pracuje a není zapnutý žádný blinkr, tak to nebliká žádnými světly(blinkry), akorát že to furt kliká jak kdyby přerušoval Nevíte někdo čím to je? Nebo nestalo se někomu něco podobného? tak Tvoj pripad je packa na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rytier Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Asi týždeń mám problém so smerovkami kontrolky mi nepravidelne prerušujú, spínajú nepravidelne ako ďalej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 když mi toto dělalo měl jsem jednu žárovku spálenou, zkus překontrolovat pojistky a všechny žárovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Asi týždeń mám problém so smerovkami kontrolky mi nepravidelne prerušujú, spínajú nepravidelne ako ďalej Je otázka jak nepravidelně. Pokud to má nějaký interval tak máš špatnou nějakou žárovku. To snadno poznáš. Pokud ti to bliká neopravidelně, vynechává apod. tak asi bude špatný přepínač blikačů-páčka. To bývá nejčastější příčina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Jestli ti cvaká chaoticky přerušovač, ale blinkry neblikají - je to páčka a stačí ji vyčistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lexmaul Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Co takhle když mi jenom sviti a neblikaji a cas od casu treba blikaji ale dlouho kdyz je mam zaple tak blikat prestanou a zase jen sviti. taky packa a procistit kontakty???? (nikde nic necvaka tak jako kdyz blikaji) muze to myt souvislost pri zamikani centralu mi obcas neblikne cela leva strana a to treba 3 tydny a pak zase z niceho nic to tyden funguje bez problemu. tak babo rad. na radu jsem zkusil vymenit zapinani poruchovek (cely cudl za novy) ale nic porad to samy. tak nez to rozvrtam babo rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 (editace) Co takhle když mi jenom sviti a neblikaji a cas od casu treba blikaji ale dlouho kdyz je mam zaple tak blikat prestanou a zase jen sviti. taky packa a procistit kontakty???? (nikde nic necvaka tak jako kdyz blikaji)muze to myt souvislost pri zamikani centralu mi obcas neblikne cela leva strana a to treba 3 tydny a pak zase z niceho nic to tyden funguje bez problemu. tak babo rad. na radu jsem zkusil vymenit zapinani poruchovek (cely cudl za novy) ale nic porad to samy. tak nez to rozvrtam babo rad Co je to zapínání poruchovek? Jestli myslíš vypínač s trojúhelníkovým tlačítkem uprostřed přístrojovky Tak to je současně i přerušovač. Editováno: 12. Červen 2007, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Asi týždeń mám problém so smerovkami kontrolky mi nepravidelne prerušujú, spínajú nepravidelne ako ďalej Je to klasický problém z přerušovačem blinkrú který je bohužel zabudovaný ve výstražním trojúhelníku. Celé to blbé tlačítko se musí vyměnit a máš po problému. I když jak koukám tak si to psal koncem 5 měsíce,tak to už máš asi vyřešeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Súhlasím. Mal som rovnaký problém. Bol to prerušovač. Vymenil som a v poho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majla Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Asi týždeń mám problém so smerovkami kontrolky mi nepravidelne prerušujú, spínajú nepravidelne ako ďalej Ahoj mel jsem stejny problem a musel jsem vymenit spinac na varovne blinkry. a bylo to.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Potvrzuji taky jsem mel ten samej problem a byl to ten prerusovac pod vystraznim trojuhelnikem. Cena asi 650,- KC coz se mi zdalo dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOXO Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Ked smerovky ani nebliknu, bude to tiez ten spinac? Ani vystrazny trojuholnik neblika. Ziarovky som kontroloval, OK a pri centralnom uzamknuti svietia vsetky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedo.miki Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 (editace) Pokial to robí prerušovač smeroviek ,tak je potrebné ho rozobrať a to stačí na strane kontaktov podpáčiť obal (čierna umelá hmota a vytiahnuť.Na tej časti s ktorej ste stiahli obal je také malé relátko a je potrebné prečistiť kontakt a trochu prihnúť tú pohyblivú časť ,lebo sa po čase odklepe -zohne a potom nedosadá.Montáž spät je jednoduchá len pri nasadzovaní stačí pozreť na ktorej strane je aká dosadacia plocha. Aby nedošlo k opačnému nasadeniu tak je na jednej strane taký trojuholníkový výbežok ktorý zapadá do toho víka. Editováno: 13. Červenec 2007, autor: dedo.miki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.