GOLA Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 No sice částečně odbočím, ale taky mám problém...známá má Octaviu 2,0 Elegance MR2000. Nedávno se jí začala stávat jedna věc....zapne blinkr, všechno funguje jak má, ale někdy jak jej vypne tak přerušovač jako kdyby přerušoval(kliká) i když není žádná směrovka na páčce zapnuta. Kliká do té doby než se prostě hodí zase směrovka(po dobu blikání směrovky to nedělá) a jak se vypne tak buď je to v klidu a nebo přerušovač zase pracuje.V případě že přerušovač pracuje a není zapnutý žádný blinkr, tak to nebliká žádnými světly(blinkry), akorát že to furt kliká jak kdyby přerušoval Nevíte někdo čím to je? Nebo nestalo se někomu něco podobného? Podarilo sa Ti uz problem odstranit? Presne tato zavada sa sa sporadicky objavuje a aj na mojej Octavii r.v. 2004. Ak ano budem vdacny za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 No sice částečně odbočím, ale taky mám problém...známá má Octaviu 2,0 Elegance MR2000. Nedávno se jí začala stávat jedna věc....zapne blinkr, všechno funguje jak má, ale někdy jak jej vypne tak přerušovač jako kdyby přerušoval(kliká) i když není žádná směrovka na páčce zapnuta. Kliká do té doby než se prostě hodí zase směrovka(po dobu blikání směrovky to nedělá) a jak se vypne tak buď je to v klidu a nebo přerušovač zase pracuje.V případě že přerušovač pracuje a není zapnutý žádný blinkr, tak to nebliká žádnými světly(blinkry), akorát že to furt kliká jak kdyby přerušoval Nevíte někdo čím to je? Nebo nestalo se někomu něco podobného? Podarilo sa Ti uz problem odstranit? Presne tato zavada sa sa sporadicky objavuje a aj na mojej Octavii r.v. 2004. Ak ano budem vdacny za radu. Nazdárek mám ten samej problém a řešení ? Velmi jednoduché kupte si nějaký spray na čištění kontaktů a vystříkejte pořádně tu páčku vždy tak po půl roce se mi to objeví a stačí to zatím prostříkat ,samo vím že mi ta páčka odchází ,ale takhle to praktikuji už dva roky azatím OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Ha - me to zacalo blbnout az se to vydrelo a pruzinky - ty perka co tam jsou uz nestaci to tlacit takze vydreni je na 1 miste pak jsem se setkal s bordelem - nekdo tam strikal neco jako asi olej ci co - hruza - je tam malej zlabek a do nej to cele zateklo a byla tam kaluz - origo tam je bila vazelinka na el. spoje - dal jsem novou na nove medene plosky a packa jako nova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedo.miki Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 u me v pacce - rozebrana a vymena kontaktu - medena ploska - jsou tam dve - jedna na blinkry a druha ... to uz nevim. Ta druha zachovala a ta na blinkry ojeta az skoro na dno - vydrena kolej Ta druhá plocha je prepínanie svetiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedo.miki Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 U mně to bylo v tom vystražným trojúhelníku. Prý to odchází celkem často. Zajel jsem do značkového servisu a tam mě to přišlo na 850kč . Na netu se to dá najít i levněji, ale kdo to vyrábí netuším (viz. odkaz).Na dokladu mám kód: 1U0953235B 300 http://www.mevek.cz/shop.php?search=1U0953235B Ten prerušovač blbne tak ,že sa ten pohyblivý kontak na tom malom relátku čo je tam odohne a potom už nedosadá(stráca kontakt). Preto ked blbne treba ten kontakť napružiť a je pokoj.Poprípade môžeš tie kontakty prečistiť (preškrabať maličkým skrutkovačom). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
click Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 zdravim.....mam trochu jiny problem, blinkry mi prestaly fachat z niceho nic! zadny nepravidelny blikani ci sviceni jsem bohuzel nepocitil. Takze ted kdyz dam packu smerovek dolu, tak se nestane nic, jenom prerusovac jednou cvakne, ale dal nedela nic! Ani vystrazny nepustim....nevite co to je, jestli jenom ten prerusovac vymenit, nebo je to neco vic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 zdravim.....mam trochu jiny problem, blinkry mi prestaly fachat z niceho nic! zadny nepravidelny blikani ci sviceni jsem bohuzel nepocitil. Takze ted kdyz dam packu smerovek dolu, tak se nestane nic, jenom prerusovac jednou cvakne, ale dal nedela nic! Ani vystrazny nepustim....nevite co to je, jestli jenom ten prerusovac vymenit, nebo je to neco vic? myslím že je to spínačem varovných světel,pokud to nemaká ani když chceš aktivovat varovná světla tak je to tímto spínačem,pokud to maká je to spínačem pod volantem,nic jiného to být nemůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedo.miki Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 (editace) To je choroba tých áut.Vyber to tlačítko na výstražné svetlá a vymeň ,alebo oprav.Postup je tu:navštív môj príspevok Editováno: 24. Září 2007, autor: dedo.miki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Sorry za OT ale chcel by som sa spytat ci do OI sa boli smerovky s trojblikom ako sa davaju teraz do novsich modelov z koncernu.Jazdil som chvilku na VW Golf V. a rychlo som si na to zvykol. DIky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Sorry za OT ale chcel by som sa spytat ci do OI sa boli smerovky s trojblikom ako sa davaju teraz do novsich modelov z koncernu.Jazdil som chvilku na VW Golf V. a rychlo som si na to zvykol. DIky Dělal to tady jeden místní čel, ale nějak na to nemá v poslední době čas. Hledej "tripling" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Diky moc idem to pozriet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Diky moc idem to pozriet. Ani to nehladaj, prestal to robit. Prezyvka galaxy64. Ked chces, poskytnem Ti schemu a navod, mam aj obsah pamate toho procaku. Chcelo by to niekoho, kto by mi pomohol to zacat vyrabat... Budeme sirit vecnu slavu galaxyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travnik Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Zdravím, mám problém se směrovkami. Dám blinkr, 1x blikne a nic. Pokud zapnu varovná a zase je vypnu, tak blikání pokračuje vesele dál. Varovná fungují bez problémů vždy. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Bud je to páčkou blinkru nebo samotný spínač varovných světel nejčastější závada.........!!!!!nic jiného to neni!!!! Mrs:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedo.miki Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Oprav si prerušovač a máš po probléme.Je to len zlý kontakt na relátku prerušovača.Postup máš na :prerušovač smeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turbokar Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Zdravím,mám problém se směrovkami. Dám blinkr, 1x blikne a nic. Pokud zapnu varovná a zase je vypnu, tak blikání pokračuje vesele dál. Varovná fungují bez problémů vždy. Díky za radu Taky jsem to mel, chce to prihnout vsechny packy ROVNOMERNE na obou stranach, aby mely vsechny DOBRY kontakt a pak je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 já toto měl také, nakonec to je v té páčce... ale já nic nerozebíral, vzal jsem kontaktol a hadičku a narval sme jí z leva k té pačce a maličko tam cáknul... už rok a je zatím klid, vše maká jak má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondraško Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Prosím poradí mi niekto. Už som vymenil prerušovač. Chvíľku to bolo OK, ale zase začal blbnúť. Ak keď sú smerovky vypnuté prerušovač sa ozýva - ťuká. Môže to mať súvis s alarmom? Mám tam škodovácky alarm, ktorý taktiež blbne, radšej ho nezapínam. Pri zapnutí alarmu - diaľkovým ovládaním smerovky bliknú aj 10x, niekedy jedna zostane svietiť. Dá sa to nastaviť? Najradšej by som alarm vypol, ale neviem ako. Zatiaľ ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdííí Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Prosím poradí mi niekto. Už som vymenil prerušovač. Chvíľku to bolo OK, ale zase začal blbnúť. Ak keď sú smerovky vypnuté prerušovač sa ozýva - ťuká. Môže to mať súvis s alarmom? Mám tam škodovácky alarm, ktorý taktiež blbne, radšej ho nezapínam. Pri zapnutí alarmu - diaľkovým ovládaním smerovky bliknú aj 10x, niekedy jedna zostane svietiť. Dá sa to nastaviť? Najradšej by som alarm vypol, ale neviem ako. Zatiaľ ďakujem tak to mi delalo take,uz jsem chtel kupovat novej prerusovac,ale pak jsem dostal radu od zkusenejsich kolegu a stacila vystrikat ta packa na spousteni blinkru sprejem na cisteni kontaktu.a od te doby je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marys Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 tak,tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Jak ti raděj kluci prostříkej to nějakým kontaktolem a budeš mít klid dělalo mi to také a než kupovat páčku tak jsem to zkusil a fakt to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondraško Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Ďakujem Vám pekne. Dnes som dal dole horný kryt volantu, podarilo sa mi vybrať aj konektor z páčky. Konektor som prestriekol kontaktným sprejom. Páčku som si rozobrať netrúfol (asi by bolo potrebné demontovať volant), tak som sprejom striekol dovnútra popri páčke. Dúfam, že som tým niečo nepo.... Zatiaľ je to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marian1 Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Zdravim vsetkych, prosim o radu. Mam octaviu I facelift 2002. Nahodne pocas jazdy alebo nastartovaneho motora sa mi spusta samovolne taktovac smeroviek (smerovka cvaka, ale neblika). Je to cim dalej tym castejsie. To iste som zazil aj na obdobnej firemnej octavii zhruba rovnakeho veku. Je to nejaka casta choroba? Co treba vymenit, co to asi stoji? Vdaka. Marian. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Viděl bych to na přerušovač blinkrů, je hned za tlačítkem výstražných blikačů. Je to docela častá závada oktávek.Výměna je jednoduchá. Už se to tady taky řešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Zdravim vsetkych,prosim o radu. Mam octaviu I facelift 2002. Nahodne pocas jazdy alebo nastartovaneho motora sa mi spusta samovolne taktovac smeroviek (smerovka cvaka, ale neblika). Je to cim dalej tym castejsie. To iste som zazil aj na obdobnej firemnej octavii zhruba rovnakeho veku. Je to nejaka casta choroba? Co treba vymenit, co to asi stoji? Vdaka. Marian. Nejdřív prostříkej páčku na blinkry dost to pomáhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.