Publikováno Únor 13, 200718 r Netusite nekdo co ma za vnitrnosti HEX-CAN? Neni uvnitr FTDIcko s klicem v eeprome + nejaky standardni chip typu ELM327 ? Pak by nebylo problem postavit klon :-) Bye Yupee PS: jestli nekdo vlastnite muzete rozebrat/vyfotit?
Únor 13, 200718 r Netusite nekdo co ma za vnitrnosti HEX-CAN?Neni uvnitr FTDIcko s klicem v eeprome + nejaky standardni chip typu ELM327 ? Pak by nebylo problem postavit klon :-) Bye Yupee PS: jestli nekdo vlastnite muzete rozebrat/vyfotit? na nete je halda schem, je tam ftdi, eeprom, atmel, nejake hradla ... zagoogli si po ruskych strankach Upraveno Únor 13, 200718 r od Tunak
Únor 13, 200718 r Autor Pravda schemata jsou lec vsechno miri na carhelp.info a stahnout jdou jen pokud ma clovek aspon 10 dni registraci a 10 prispevku. A azbuka uz mi taky moc nerika :-) Postavil jsem si kablik s optoclenama i si9243, s atmegama a smt neni problem. Na kamosove golfu se ale s vagem 311 nedetekovala rj motoru. Nejaky rozumny link (PM) na hex by se nenasel? Dik Yupee
Únor 13, 200718 r Autor To je ale vagtacho s atmega8. Hex-can je s atmega162. Rekl bych ze vagtacho s vagcomem (4xx 6xx) slapat nebude. Bye Yupee
Únor 13, 200718 r To je ale vagtacho s atmega8.Hex-can je s atmega162. Rekl bych ze vagtacho s vagcomem (4xx 6xx) slapat nebude. Bye Yupee sorry, prehlidl jsem to.
Únor 13, 200718 r Pravda schemata jsou lec vsechno miri na carhelp.info a stahnout jdou jen pokud ma clovek aspon 10 dni registraci a 10 prispevku. A azbuka uz mi taky moc nerika :-) Postavil jsem si kablik s optoclenama i si9243, s atmegama a smt neni problem. Na kamosove golfu se ale s vagem 311 nedetekovala rj motoru. Nejaky rozumny link (PM) na hex by se nenasel? Dik Yupee no tak sup-sup do registracie. da sa tam zvolit aj anglictina. som sa tam registroval ked este nebolo to pravidlo a tak to mam stiahnute. inak tych 10 prispevkov tam nabuchas za par chvil ak nechces cakat tak mi posli email a ja ti vecer poslem "zbozi"
Únor 13, 200718 r Kluci schemata nejsou problém, problém jsou funkční náplně a to teprve v češtině ty nikdo jen tak nepůstí . . jde o to aby pak jeho kabel nebyl na černé listině dalších updatů vag-comu
Únor 13, 200718 r Autor Cestinu netreba - to je rekl bych luxus. Hodlam to udelat s velkou atmegou - neSMD - do patice takze neni problem zkouset, eeproma jakbysmet. Navic FW uz se nekomu podarilo z updatu setavit jak jsem cetl. pokud nekdo mate zkusenosti se softem tak HW postavim a dam k dispozici. Atmegu nakrmit extra neni problem. Bye Yupee
Únor 13, 200718 r Kluci schemata nejsou problém, problém jsou funkční náplně a to teprve v češtině ty nikdo jen tak nepůstí . . jde o to aby pak jeho kabel nebyl na černé listině dalších updatů vag-comu no tie naplne z webu nie su funkcne na verziu vyssiu ako 5.04, ale rusaci mali aj nieco novsie. potom sa zacali cukat a uz bol problem s kodmi. pytali origo subory d1 d2 d3 a slubovali ze poslu dotycnemu jeho sukromnu napln.
Únor 13, 200718 r Autor Navic pokud udelame odpojitelny (jumperovany) ISP tak se tam update nedostane pokud nebudem chtit. Bye Yupee
Únor 13, 200718 r Kluci schemata nejsou problém, problém jsou funkční náplně a to teprve v češtině ty nikdo jen tak nepůstí . . jde o to aby pak jeho kabel nebyl na černé listině dalších updatů vag-comu no tie naplne z webu nie su funkcne na verziu vyssiu ako 5.04, ale rusaci mali aj nieco novsie. potom sa zacali cukat a uz bol problem s kodmi. pytali origo subory d1 d2 d3 a slubovali ze poslu dotycnemu jeho sukromnu napln. ze mě ty D1 D2 D3 taky jakejsi afričan tahal
Únor 13, 200718 r Kluci schemata nejsou problém, problém jsou funkční náplně a to teprve v češtině ty nikdo jen tak nepůstí . . jde o to aby pak jeho kabel nebyl na černé listině dalších updatů vag-comu no tie naplne z webu nie su funkcne na verziu vyssiu ako 5.04, ale rusaci mali aj nieco novsie. potom sa zacali cukat a uz bol problem s kodmi. pytali origo subory d1 d2 d3 a slubovali ze poslu dotycnemu jeho sukromnu napln. ze mě ty D1 D2 D3 taky jakejsi afričan tahal tak vidis, to je kluc k uspechu
Únor 14, 200718 r Kluci schemata nejsou problém, problém jsou funkční náplně a to teprve v češtině ty nikdo jen tak nepůstí . . jde o to aby pak jeho kabel nebyl na černé listině dalších updatů vag-comu no tie naplne z webu nie su funkcne na verziu vyssiu ako 5.04, ale rusaci mali aj nieco novsie. potom sa zacali cukat a uz bol problem s kodmi. pytali origo subory d1 d2 d3 a slubovali ze poslu dotycnemu jeho sukromnu napln. ze mě ty D1 D2 D3 taky jakejsi afričan tahal tak vidis, to je kluc k uspechu Oni jsou z toho schopni vytahnout seriové číslo?
Únor 14, 200718 r Kluci schemata nejsou problém, problém jsou funkční náplně a to teprve v češtině ty nikdo jen tak nepůstí . . jde o to aby pak jeho kabel nebyl na černé listině dalších updatů vag-comu no tie naplne z webu nie su funkcne na verziu vyssiu ako 5.04, ale rusaci mali aj nieco novsie. potom sa zacali cukat a uz bol problem s kodmi. pytali origo subory d1 d2 d3 a slubovali ze poslu dotycnemu jeho sukromnu napln. ze mě ty D1 D2 D3 taky jakejsi afričan tahal tak vidis, to je kluc k uspechu Oni jsou z toho schopni vytahnout seriové číslo? neviem ci z toho tahaju SN, ale iste je ze odkedy je kabel ako dongle a kontrola pravosti sa vykonava na HW baze tak u origo kabla sa do D1-D3 zapisu hodnoty, ktore su vycitane z eeprom kabla. preto sa treba dostat bud k obsahu eeprom, alebo k tym suborom.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.