Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Netusite nekdo co ma za vnitrnosti HEX-CAN?

Neni uvnitr FTDIcko s klicem v eeprome + nejaky standardni chip typu ELM327 ?

Pak by nebylo problem postavit klon :-)

Bye Yupee

PS: jestli nekdo vlastnite muzete rozebrat/vyfotit?

Vloženo (editace)
Netusite nekdo co ma za vnitrnosti HEX-CAN?

Neni uvnitr FTDIcko s klicem v eeprome + nejaky standardni chip typu ELM327 ?

Pak by nebylo problem postavit klon :-)

Bye Yupee

PS: jestli nekdo vlastnite muzete rozebrat/vyfotit?

na nete je halda schem, je tam ftdi, eeprom, atmel, nejake hradla ... zagoogli si po ruskych strankach

Editováno: , autor: Tunak
Vloženo

Pravda schemata jsou lec vsechno miri na carhelp.info

a stahnout jdou jen pokud ma clovek aspon 10 dni registraci a 10 prispevku.

A azbuka uz mi taky moc nerika :-)

Postavil jsem si kablik s optoclenama i si9243, s atmegama a smt neni problem.

Na kamosove golfu se ale s vagem 311 nedetekovala rj motoru.

Nejaky rozumny link (PM) na hex by se nenasel?

Dik Yupee

Vloženo
Pravda schemata jsou lec vsechno miri na carhelp.info

a stahnout jdou jen pokud ma clovek aspon 10 dni registraci a 10 prispevku.

A azbuka uz mi taky moc nerika :-)

Postavil jsem si kablik s optoclenama i si9243, s atmegama a smt neni problem.

Na kamosove golfu se ale s vagem 311 nedetekovala rj motoru.

Nejaky rozumny link (PM) na hex by se nenasel?

Dik Yupee

no tak sup-sup do registracie. da sa tam zvolit aj anglictina. som sa tam registroval ked este nebolo to pravidlo a tak to mam stiahnute. inak tych 10 prispevkov tam nabuchas za par chvil :D ak nechces cakat tak mi posli email a ja ti vecer poslem "zbozi"

Vloženo

Kluci schemata nejsou problém, problém jsou funkční náplně a to teprve v češtině ty nikdo jen tak nepůstí . . jde o to aby pak jeho kabel nebyl na černé listině dalších updatů vag-comu

Vloženo

Cestinu netreba - to je rekl bych luxus.

Hodlam to udelat s velkou atmegou - neSMD - do patice takze neni problem zkouset, eeproma jakbysmet.

Navic FW uz se nekomu podarilo z updatu setavit jak jsem cetl.

pokud nekdo mate zkusenosti se softem tak HW postavim a dam k dispozici.

Atmegu nakrmit extra neni problem.

Bye Yupee

Vloženo
Kluci schemata nejsou problém, problém jsou funkční náplně a to teprve v češtině ty nikdo jen tak nepůstí . . jde o to aby pak jeho kabel nebyl na černé listině dalších updatů vag-comu

no tie naplne z webu nie su funkcne na verziu vyssiu ako 5.04, ale rusaci mali aj nieco novsie. potom sa zacali cukat a uz bol problem s kodmi. pytali origo subory d1 d2 d3 a slubovali ze poslu dotycnemu jeho sukromnu napln. ;)

Vloženo

no tie naplne z webu nie su funkcne na verziu vyssiu ako 5.04, ale rusaci mali aj nieco novsie. potom sa zacali cukat a uz bol problem s kodmi. pytali origo subory d1 d2 d3 a slubovali ze poslu dotycnemu jeho sukromnu napln. ;)

:D ze mě ty D1 D2 D3 taky jakejsi afričan tahal

Vloženo

tak vidis, to je kluc k uspechu :palec2:

Vloženo

Oni jsou z toho schopni vytahnout seriové číslo?

Vloženo

Oni jsou z toho schopni vytahnout seriové číslo?

neviem ci z toho tahaju SN, ale iste je ze odkedy je kabel ako dongle a kontrola pravosti sa vykonava na HW baze tak u origo kabla sa do D1-D3 zapisu hodnoty, ktore su vycitane z eeprom kabla. preto sa treba dostat bud k obsahu eeprom, alebo k tym suborom.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...