Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdravím pánové a některé dámy, říká Vám něco značka motorového oleje MOTOREX ?? kolega z práce si to nalil do své 1.6 74 kw protože mu to poradil jeho dvorní mechanik. Na netu jsem o tomto oleji našel pouze to, že je do motorek a čtyřkolek nebo na mazání řetězu. Jestli má někdo informace nebo zkušenosti s tímto olejem uvítám informace.

Já jsem použil olej od Texaca Havoline Extra 10w40 a kolegův dvorní mechanik mi ho silně pohanil. Volil jsem poměr cena / kvalita. Pokud máte někdo zkušenosti i s tímto olejem pište a doporučte. lollollol

Vloženo
zdravím pánové a některé dámy, říká Vám něco značka motorového oleje MOTOREX ?? kolega z práce si to nalil do své 1.6 74 kw protože mu to poradil jeho dvorní mechanik. Na netu jsem o tomto oleji našel pouze to, že je do motorek a čtyřkolek nebo na mazání řetězu. Jestli má někdo informace nebo zkušenosti s tímto olejem uvítám informace.

Já jsem použil olej od Texaca Havoline Extra 10w40 a kolegův dvorní mechanik mi ho silně pohanil. Volil jsem poměr cena / kvalita. Pokud máte někdo zkušenosti i s tímto olejem pište a doporučte. lollollol

asi to kolega předělává na motokáru lol

Vloženo
zdravím pánové a některé dámy, říká Vám něco značka motorového oleje MOTOREX  ?? kolega z práce si to nalil do své 1.6 74 kw protože mu to poradil jeho dvorní mechanik. Na netu jsem o tomto oleji našel pouze to, že je do motorek a čtyřkolek nebo na mazání řetězu.  Jestli má někdo informace nebo zkušenosti s tímto olejem uvítám informace.             

Já jsem použil olej od Texaca Havoline Extra 10w40 a kolegův dvorní mechanik mi ho silně pohanil. Volil jsem poměr cena / kvalita. Pokud máte někdo zkušenosti i s tímto olejem pište a doporučte.      lol  lol  lol

asi to kolega předělává na motokáru lol

O olejích už je tu spoustu založených témat... Ale koukal jsem na ten Motorex a našel jsem tohle

Má to i specifikaci pro VW, tak to bude asi i do aut.... Na Texaco jsem najezdil s Citroenem 160 tisíc a ještě jezdí jak čert a dlouho snad ještě bude, pač nic jinýho na tahání nemám :smich:

Vloženo

Pánové lejte tam to co máte, vždyť se bavíte o úsporách na výměně kolem 5stovek, stojí vám ta alchymie za to riziko- ta úspora je minimální vzhledem k ceně vozu kolem 1/4 mega :disgust:

Vloženo
Pánové lejte tam to co máte, vždyť se bavíte o úsporách na výměně kolem 5stovek, stojí vám ta alchymie za to riziko- ta úspora je minimální vzhledem k ceně vozu kolem 1/4 mega :disgust:

a co tam liješ ty ;) pokud má olej za 180,- stejnou normu a specifikaci jako olej za 400,- mělo by být jedno který tam dáš, pokud pravidelně a včas měníš olej. B)

Vloženo
Pánové lejte tam to co máte, vždyť se bavíte o úsporách na výměně kolem 5stovek, stojí vám ta alchymie za to riziko- ta úspora  je minimální vzhledem k ceně vozu kolem 1/4 mega :disgust:

a co tam liješ ty ;) pokud má olej za 180,- stejnou normu a specifikaci jako olej za 400,- mělo by být jedno který tam dáš, pokud pravidelně a včas měníš olej. B)

víceméně s tebou souhlasím, ale přesto se do alchymie s olejem nepouštím, jak jsem psal.... <_<

Vloženo

četl jsem v nějakém motoristickém magazínu, že testovali oleje motorové a existují dva druhy: DOBRÉ a VYNIKAJÍCÍ...... údajně nenašli olej kterej by neodpovídal tomu svému označení co se týče kvality. Což mi přišlo jako dobrá zpráva B)

Vloženo

víceméně s tebou souhlasím, ale přesto se do alchymie s olejem nepouštím, jak jsem psal.... <_<

Souhlas.Taky neexperimentuju.Nema cenu za usetrenych 500,- neco nechat posrat na motoru.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...