Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

CHCI NAMONTOVAT DVEŘNÍ ČERVENÁ SVĚTLA.PROSÍM JAKÝ JE POSTUP PŘI MONTÁŽI.FAB CLASIC :angry:

ja soom nemontoval, iba som potiahol kabliky od stropneho svetla idu za odkladacou schrankou a na tu cervenu odrazku som prilepil leddiodu. fugnuje a vyzera skoko ako origo a naklady cca 40 sk.

sú dva spôsoby, jeden je napojiť to podľa starej schémy na komfortku cez rele a druhý ako písal multipas, na stropné osvetlenie, tak to majú myslím fabky po facelifte. na tom druhom spôsobe sa mi páči že svetlo pomaly zhasne na rozdiel od systému s relé kde po zavretí dverí svetlo hneď zhasne

ja soom nemontoval, iba som potiahol kabliky od stropneho svetla idu za odkladacou schrankou a na tu cervenu odrazku som prilepil leddiodu. fugnuje a vyzera skoko ako origo a naklady cca 40 sk.

To vyzera zaujimavo nemohol by si to bližšie popisať? -_-

Upraveno od vikino1

Kde že jsi se na ty kablíky na stropní světýlko napojil? Za odkládací schránkou nebo až u světýlka? Nechce se mi totiž zas kuchat stropnici a pul auta...

tie kabliky idu poza odkladaciu schranku presnejsie sa pripajaju do zhluku kablov pri klapkach vnutornej ventilacie. najdes ich tak ze das dole stropne svetlo a podla farby ich najdes aj dole.

Farbu si najdu, mám chytrou knížku, jen mě zajímalo kde ses napojoval. Takže jsi ten drát(y) prostě kousek odizoloval, napojil se a paralelně ke stropnímu světýlku zapojil světlo do dveří?

presne

Hm, tak já to vyzkouším, ještě teda vybádat jaké diody, ani nemám tušení jak se značí a zkusím to -_-

budes si pytat "vysoko svietive biele diody na 12v" pravdepodobne ti k nim daju aj odpor. alebo si kup cervene a v tej odrazke by potom asi tak neziarili v trede ako mne. ale to je drobnost, hlavne ze to funguje

budes si pytat "vysoko svietive biele diody na 12v" pravdepodobne ti k nim daju aj odpor. alebo si kup cervene a v tej odrazke by potom asi tak neziarili v trede ako mne. ale to je drobnost, hlavne ze to funguje

:worthy mnohokrát!

na lavej strane sa možeš napichnuť na BSG a na pravej na tie kabliky k svetielku aby si nemusel tahat kable naspet cez palubku.

do tych odraziek daj vysokosvietive červene, bude to take sytejšie

na lavej strane sa možeš napichnuť na BSG a na pravej na tie kabliky k svetielku aby si nemusel tahat kable naspet cez palubku.

do tych odraziek daj vysokosvietive červene, bude to take sytejšie

S těma červenýma jsem si to říkal, myslím, že bílé svítí moc jako jeden bod. Ale jak se napojit k BSG vážně netuším-vím kde hledat, ale jak se napíchnout ne :(

najlepsi je na to skalpel. z boku narezes buzirku kapku potiahnes cca 5 mm a rez ukoncis. tym padom budes mat odhaleny med. kabel z jednej strany a uz potom iba naviazes tvoj novy a prebehnes letovackou. tod u mna takyto postup

já sem do origo odrazky vrtl 3 díry dal tam ledky na každou odpor 680 ohmů a připojil to na stropní světlo a paráda B)

bohužel opět nemám foto někde se stratily :(

najlepsi je na to skalpel. z boku narezes buzirku kapku potiahnes cca 5 mm a rez ukoncis. tym padom budes mat odhaleny med. kabel z jednej strany a uz potom iba naviazes tvoj novy a prebehnes letovackou. tod u mna takyto postup

Jj, tenhle postup jsem viděl když mi paní Zagorová a kol. dělali MaxiDot :p

Jsem vážně natěšenej, jen co se uzdravím a budu mít chvilku, jdu na to! Je to toitž jedna z posledních věcí co mi na Hráškovi chybí ke spokojenosti...teď, za chvíli se najde něco dalšího :D

já sem do origo odrazky vrtl 3 díry dal tam ledky na každou odpor 680 ohmů a připojil to na stropní světlo a paráda B)

bohužel opět nemám foto někde se stratily :(

A to Ti ty ledky jakoby koukaj skrz odrazko ven?

já sem do origo odrazky vrtl 3 díry dal tam ledky na každou odpor 680 ohmů a připojil to na stropní světlo a paráda  B)

bohužel opět nemám foto někde se stratily  :(

A to Ti ty ledky jakoby koukaj skrz odrazko ven?

jo koukaj ale jen konce takže takže pokud sou zhaslé tak to nepoznáš a večer to vypadá super B) jinak sem tam dal led 5mm asi bych už volil 3mm bohatě stačí :huh:

jo koukaj ale jen konce takže takže pokud sou zhaslé tak to nepoznáš a večer to vypadá super B) jinak sem tam dal led 5mm asi bych už volil 3mm bohatě stačí :huh:

Oká -_-

Heled prosim te nams fotky jak to vypada v te odrazce???Rad bych to videl jak to vypada protoze tenhle napad me zaujal.Dekuji.

Mozno budem na smiech,ale chcel by som vediet kde najdem ´´TO´´ co to vnutorne svetlo zapina.Teda spinac abo nieco take.Pohlad na schemy mi nic nehovory :(

Takze po ´´lopate´´ poprosim ;)

Mozno budem na smiech,ale chcel by som vediet kde najdem ´´TO´´ co to vnutorne svetlo zapina.Teda spinac abo nieco take.Pohlad na schemy mi nic nehovory :(

TO čo to zapína je jednotka BSG na základe signálov z dverných snímačov, klúčika v spínačke a poprípade komfortky.

BSG je nad lavou nohou keď dáš dolu kryt nad nohami, ide z nej moc káblov -_-

post-10-1172611178_thumb.jpg

Upraveno od profor

inak, k tomu vedeniu káblov z A stlpika prikladám foto, vyzerá to tak že ten káblik sa od spodu moc nedá dosiahnuť resp rozumne napojiť, takže by som odporučil tú BSG

post-10-1172611457_thumb.jpg

TO čo to zapína je jednotka BSG...

BSG, hovoris ?

a ja som myslel, ze to zapnu trpaslici vo dverach.

vzdy ked otvorim dvere, tak ich zobudim,

oni zacnu zazinat svetlo, aby sa pozreli, aky blb ich budi zo spanku... :smich:

myslíš svetlušky vyháňajú?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.