Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Těsnění příruby blok motoru- vodná pumpa je běžně ke koupi.

Motor je potřeba zdvihnůt, protože je chycen přes vodní pumpu.

Jako u Fava a Feldy.

Tom

Mel jsem podobny problem a zjistil jsem, ze to tece ve spoji mezi hadici a chladicem. Lehnul jsem pod auto a dotahl to (chce to dat dolu kryt na motor), bohuzel ze shora to moc neslo.

lenze to ti tecie na lavej strane, mne to trochu tecie na pravej strane chladica auto je vybavene klimou. tecie to v tom mieste kde je spoj na chladici s kovu na plast.

Mel jsem podobny problem a zjistil jsem, ze to tece ve spoji mezi hadici a chladicem. Lehnul jsem pod auto a dotahl to (chce to dat dolu kryt na motor), bohuzel ze shora to moc neslo.

lenze to ti tecie na lavej strane, mne to trochu tecie na pravej strane chladica auto je vybavene klimou. tecie to v tom mieste kde je spoj na chladici s kovu na plast. nestretol sa s tym niekto resp. neprisiel na odstranenie ? vymena chladica to vyriesi to je jasne.

takze tecie to od toho tesnenia, prikladam foto. takze ako to je? da sa to tesnenie kupit samostatne a ci treba uchytit motor? v manualy pisu ze treba povolit silentbloky

post-8-1160994807.jpg

Muj vyse uvedeny prispevek beru zpet, nevsiml jsem si typu motoru v podpisu... :wallbash:

Mě to taky teklo, těsnění bylo úplně rozpadlé, ale dal jsem to jenom na silikon bez těsnění.

Tom

no takze bol som v servise, ak som spravne pochopil pouziju tekutu gumu na utesnenie. takze na buduci pondelok vam dam vediet ako to dopadlo

Myslíš ty přípravky co se nalejou do chladící kapaliny?

Chlapi, v servisu mi tvrdily, že se mění každý 3 roky chladící kapalina? je to pravda? Jakej je důvod.

Chlapi, v servisu mi tvrdily, že se mění každý 3 roky chladící kapalina? je to pravda? Jakej je důvod.

G12 co ja viem sa ma menit kazdych 5 rokov, tak sa ich spitaj odkial maju taku info, alebo chcu urobit nejaky servisny ukon ?

nie nie, to nanesie na plochy a spoji a ta pena zhustne na taku gumovinu alebo tak nejak. inak aj ja myslim ze sa to obmiena kazdych 5 rokov

Čau Parkane,

přesně jsem měl stejný problém. Uvnitř hadice je vymačkané těsnění, musíš vypustit vodu z chladiče. Je to záležitost pár korun a 15 minut práce na jámě. ;)

Zkusil bych to máznout silikónem.

Tom

takze dnes je auto v servise, vymena vodneho cerpadla, zatial viem cenu cerpadla 1700sk bez prace

• 3 měsíce později...

nikdo mi nedokáže říct, čím to je, ale já mám G12 (růžová) a musím dolévat cca co 3 měsíce, takže za rok spotřebuju téměř 3-4 litry této kapaliny.... A to mám vyměněno celé ústrojí, od expanzní nádobky až po těsnění pod hlavou.... nějak se mi nechce věřit slovům škodovky, že to je v pohodě... auto je r.v. 2001... jak jste na to Vy ostatní?

nikdo mi nedokáže říct, čím to je, ale já mám G12 (růžová) a musím dolévat cca co 3 měsíce, takže za rok spotřebuju téměř 3-4 litry této kapaliny.... A to mám vyměněno celé ústrojí, od expanzní nádobky až po těsnění pod hlavou.... nějak se mi nechce věřit slovům škodovky, že to je v pohodě... auto je r.v. 2001... jak jste na to Vy ostatní?

omlouvám se, dolévám 3-4 x do roka, ne 3-4 litry.... nicméně jednu a půl flašky G12 za rok dolívám...

za dva roky 1l G12 a to mi dělali LPG (tudíž rozšířili oběh)

Já minimálně, mám jednu litorvou flašku už asi 2 roky, a to v ní ještě tak čtvrt litru je.

Nedolévám, vždycky to vyjde do garančky a tam to srovnají, minule dolévali deci.

Já minimálně, mám jednu litorvou flašku už asi 2 roky, a to v ní ještě tak čtvrt litru je.

hmmm, tak jenom se mi potvrzuje, že tam něco nehraje... ale čím to může být, to fakt nevím, jak jsem psal, vše je nové, protože po koupi z bazaru jsem až později přišel na to, že mi ta chladící kapalina proniká do olejové soustavy, proto se vše měnilo a nebyla to levná oprava....

hmmm, tak jenom se mi potvrzuje, že tam něco nehraje... ale čím to může být, to fakt nevím, jak jsem psal, vše je nové, protože po koupi z bazaru jsem až později přišel na to, že mi ta chladící kapalina proniká do olejové soustavy, proto se vše měnilo a nebyla to levná oprava....

A co někde kolem chladiče? Nemíváš pod autem loužičku?

A co někde kolem chladiče? Nemíváš pod autem loužičku?

právě že ne, nikde nic neteče, nikde nic nekape, prostě tomu nerozumím....

dolial som za 3r a 50tkm cca 1dcl (prirodzene odparenie)

Schválně jsem se šel podívat. Za kalendářní rok tj. 15 tkm nic. Pořád stejně.

možná jsem měl ještě podotknout že ten 1l za dva roky odpovídá 78 000 najetých km

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.