Tomas.cz Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Těsnění příruby blok motoru- vodná pumpa je běžně ke koupi. Motor je potřeba zdvihnůt, protože je chycen přes vodní pumpu. Jako u Fava a Feldy. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Mel jsem podobny problem a zjistil jsem, ze to tece ve spoji mezi hadici a chladicem. Lehnul jsem pod auto a dotahl to (chce to dat dolu kryt na motor), bohuzel ze shora to moc neslo. lenze to ti tecie na lavej strane, mne to trochu tecie na pravej strane chladica auto je vybavene klimou. tecie to v tom mieste kde je spoj na chladici s kovu na plast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Mel jsem podobny problem a zjistil jsem, ze to tece ve spoji mezi hadici a chladicem. Lehnul jsem pod auto a dotahl to (chce to dat dolu kryt na motor), bohuzel ze shora to moc neslo. lenze to ti tecie na lavej strane, mne to trochu tecie na pravej strane chladica auto je vybavene klimou. tecie to v tom mieste kde je spoj na chladici s kovu na plast. nestretol sa s tym niekto resp. neprisiel na odstranenie ? vymena chladica to vyriesi to je jasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 takze tecie to od toho tesnenia, prikladam foto. takze ako to je? da sa to tesnenie kupit samostatne a ci treba uchytit motor? v manualy pisu ze treba povolit silentbloky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Muj vyse uvedeny prispevek beru zpet, nevsiml jsem si typu motoru v podpisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Mě to taky teklo, těsnění bylo úplně rozpadlé, ale dal jsem to jenom na silikon bez těsnění. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 no takze bol som v servise, ak som spravne pochopil pouziju tekutu gumu na utesnenie. takze na buduci pondelok vam dam vediet ako to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Myslíš ty přípravky co se nalejou do chladící kapaliny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Chlapi, v servisu mi tvrdily, že se mění každý 3 roky chladící kapalina? je to pravda? Jakej je důvod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Chlapi, v servisu mi tvrdily, že se mění každý 3 roky chladící kapalina? je to pravda? Jakej je důvod. G12 co ja viem sa ma menit kazdych 5 rokov, tak sa ich spitaj odkial maju taku info, alebo chcu urobit nejaky servisny ukon ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 nie nie, to nanesie na plochy a spoji a ta pena zhustne na taku gumovinu alebo tak nejak. inak aj ja myslim ze sa to obmiena kazdych 5 rokov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdendas Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Čau Parkane, přesně jsem měl stejný problém. Uvnitř hadice je vymačkané těsnění, musíš vypustit vodu z chladiče. Je to záležitost pár korun a 15 minut práce na jámě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Zkusil bych to máznout silikónem. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 takze dnes je auto v servise, vymena vodneho cerpadla, zatial viem cenu cerpadla 1700sk bez prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 nikdo mi nedokáže říct, čím to je, ale já mám G12 (růžová) a musím dolévat cca co 3 měsíce, takže za rok spotřebuju téměř 3-4 litry této kapaliny.... A to mám vyměněno celé ústrojí, od expanzní nádobky až po těsnění pod hlavou.... nějak se mi nechce věřit slovům škodovky, že to je v pohodě... auto je r.v. 2001... jak jste na to Vy ostatní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 nikdo mi nedokáže říct, čím to je, ale já mám G12 (růžová) a musím dolévat cca co 3 měsíce, takže za rok spotřebuju téměř 3-4 litry této kapaliny.... A to mám vyměněno celé ústrojí, od expanzní nádobky až po těsnění pod hlavou.... nějak se mi nechce věřit slovům škodovky, že to je v pohodě... auto je r.v. 2001... jak jste na to Vy ostatní? omlouvám se, dolévám 3-4 x do roka, ne 3-4 litry.... nicméně jednu a půl flašky G12 za rok dolívám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 za dva roky 1l G12 a to mi dělali LPG (tudíž rozšířili oběh) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Já minimálně, mám jednu litorvou flašku už asi 2 roky, a to v ní ještě tak čtvrt litru je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Nedolévám, vždycky to vyjde do garančky a tam to srovnají, minule dolévali deci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Já minimálně, mám jednu litorvou flašku už asi 2 roky, a to v ní ještě tak čtvrt litru je. hmmm, tak jenom se mi potvrzuje, že tam něco nehraje... ale čím to může být, to fakt nevím, jak jsem psal, vše je nové, protože po koupi z bazaru jsem až později přišel na to, že mi ta chladící kapalina proniká do olejové soustavy, proto se vše měnilo a nebyla to levná oprava.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 hmmm, tak jenom se mi potvrzuje, že tam něco nehraje... ale čím to může být, to fakt nevím, jak jsem psal, vše je nové, protože po koupi z bazaru jsem až později přišel na to, že mi ta chladící kapalina proniká do olejové soustavy, proto se vše měnilo a nebyla to levná oprava.... A co někde kolem chladiče? Nemíváš pod autem loužičku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 hmmm, tak jenom se mi potvrzuje, že tam něco nehraje... ale čím to může být, to fakt nevím, jak jsem psal, vše je nové, protože po koupi z bazaru jsem až později přišel na to, že mi ta chladící kapalina proniká do olejové soustavy, proto se vše měnilo a nebyla to levná oprava.... A co někde kolem chladiče? Nemíváš pod autem loužičku? právě že ne, nikde nic neteče, nikde nic nekape, prostě tomu nerozumím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 dolial som za 3r a 50tkm cca 1dcl (prirodzene odparenie) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Schválně jsem se šel podívat. Za kalendářní rok tj. 15 tkm nic. Pořád stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 možná jsem měl ještě podotknout že ten 1l za dva roky odpovídá 78 000 najetých km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.