Přejít na obsah

"Co vám kdy zlodeji čorli"


Ice

Doporučené příspěvky

V noci ze soboty na neděli (3./4. května) nám někdo "otevřel" auto přes zadní okénko zadních dveří, dosti neodborně vylámal kryty kolem volantu a odborně vymontoval airbag řidiče. Škoda, že mu nevystřelil do ksichtu. Ó jak rád bych viděl na stropu rozplesklý ksicht zloděje. Policista říkal, že tito darebáci (když je náhodou chytí) skončí na svobodě dřív, než řekneš švec. Tak jsem ho požádal, zda by ho příště při zatýkaní nezastřelil - jako že mu selhala pistole. Naštěstí máme auto pojištěné, ale to lítání kolem a vyřizování je hrozné. Předběžná cena opravy je odhadnuta celkem vysoko (do 40000,-), takže jsem zvědavý na fakturu jak moc si škodovka cení své práce. Pojišťovna dá za opravu 40000,- a někdo v pochybném servisu dostane náš airbag i s montáží za 6000,-. To je krutá realita a tentokráte pro změnu z hlavního města Praha - Háje.

post-12292-1210006474_thumb.jpg

post-12292-1210006490_thumb.jpg

post-12292-1210006522_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Bylo pondělí, otec jel někam pryč, když se vracel potkal se zrcátkama s Volvem. Odneslo to zrcátko + boční sklo. Druhý den jsem šel vyzvednout auto ze servisu. S přítelkyní jsem jel do Tesca do Kolína. Zadkem jsem to dal ke zdi - čumákem do parkoviště. Když jsme přišli, sednem do auta. Přítelkyně dává věci na zadní sedadlo a říká ... jéééé tam to dávat nebudu tam jsou střepy. Jen jsem se zhrozil co to :kuk: Rozbitý zadní okno a proražený plato. Smůla nic tam nebylo. Já jsem měl akorát starosti a tři litry v prdeli. Socky zapráskaný, usekat ruce

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Ahoj všichni,

musím zaklepat, že ve fábii se mě zatím drží štěstí, ale když tady čtu čeho jsou lidé schopní, tak je mi z toho zle.

Jen bych zmínil zážitek známého kterému tehdy ještě na Feldě odcizili několikrát sadu poklic. napadla ho spásná myšlenka z vnitřní strany poklice pájkou vyškvařit jméno firmy a tím alespoň částečně znepříjemnit následný kšeft zlodějskému ksindlu.

Uběhlo celkem dost času a hle známý přichází k autu a o co v šeru nezakopne, vlastní označená poklice. Obhlídne auto všechny až na jednu vyndanou a zahozenou pár metrů od auta jsou tam kde mají být.

Radost a výborný pocit z toho jak si zloděj naběhl zůstal ovšem jen do chvíle, než zjistil, že nasraný nenechavec pravděpodobně ožvejkaným šroubovákem důkladně "poladil" přední sklo.. jeden vrip vedle druhého, takže poklice v hodnotě několika stokorun nahradila výměna předního skla :-)

Proto je snad lepší zbytečně nešpekulovat a ty debily moc nedráždit :-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...

tak sa bohuzial musim sem pripisat aj ja... :( Vecer som normalne na sidlisku v Petrzke (Bratislava) zaparkoval auto (Fabia Combi). Rano som sa rozhodol ist do roboty MHD-ckou, kvoli nemoznosti parkovania pri robote. Svoje auto som si ani nevsimal dokladnejsie, videl som z dialky, ze tam stoji. Popoludni som sa vracal z roboty a isiel som tentokrat okolo auta, a co nevidim, auto je otvorene... Okna nerozbite, zamky neporusene, sadnem dovnutra a skonstatoval som, ze mi nejaky smejd ukradol:

- 1 GB USB kluc, co pouzivam k autoradiu. Predny panel si beriem vzdy so sebou, takze autoradio mi zostalo.

- slnecne okuliare

- obal s niekolkymi CD-ckami

- z prednych spolujazdcovych dveri spinac na stahovanie okien. pekne rozobrate, zostal len kablik s konektorom... Neviete co to asi stoji?

Potom ako som si tu cital co vsetko slohli vam, som celkom spokojny, ze rezerva zostala, okna tiez, plasty nedonicili... zrejme mal smejdik univerzalny kluc...

btw, v minulosti mi ukradli:

- odcerpali mi plnu nadrz benzinu zo starej Skody 120

- antena

- chromove ventilky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

nechal som raz moju fabku 1,9 tdi cez vikend na karline (Pha) pred firmou. celu sobotu nedelu som si robil srandu ako mi ju vykradnu .... a naozaj sa stalo ...nejake nedofetky rozbili bocne sklo vodica a kedze v aute nikdy nic nenechavam, jedine co si vzali boli CD (cca 10 palenych) a drziak na celne sklo na TOMTOM.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no jak to tak čtu tak je to mazec, ci všechno jsou lidi schopní ukrást.

mně se zatím dostali do auta akorát jednou v Brně kousek od cejlu. skočil sem si na squash a když přijdu k autu, bylo odemčený a zničenej zámek na kufru, ukradený kovový čepoičky a teď to přijde: popelník s ibalginem a nožíkem, futrál s pálenejma CD (asi se jim líbil můj styl hudby) a reflexní vesta. No prostě si tím nevydělali vůbec nic a mě to akorát nas.alo. jinak ve feldě, když sme ji měli nám šlohli rádio. zloděje našli, odsoudili a nám řekli, že jestli chceme z5 peníze, že ho máme zažalovat a vymáhat to po něm...

jinak sry, že to není z fábie...

Editováno: , autor: Kubiik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Ja sice to mam odstaveny to moje ale za ten mesic co to jezdilo tak 1x pokus o vloupání (klika v haji,zamek a trochu odreny dvere) dale pak mi nekdo hodil sutr do okna ze mi to udělalo pavoučky :( A to vše se stalo před barakem (domkem) Radost tady bydlet.

oggy: Mam celej stěrač, kdyby si chtěl zadní i s krytkou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj taky s něčím přispěju.

Na parkovišti v N.J. před restaurací během dvaceti minut nám čubli z auta silniční galuskové kolo a dvě horské sjezdové speciály.nikdo si ničeho nevšiml.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak sem našeĺ na vw simulační klíče.S tímhle vám každý smažka auto bez poškození otevřě.

http://shop.locksmith.cz/index.php?main_pa...fef668d2ad1c834

Pokud ti to auto bude chtit nekdo vykrast tak ti ho vykrade a kdyz uz ho bude krast neni lepsi ze udela co nejmin skody?! Ja kdybych si mel vybrat jestli rozmlaceny oknyko, nebo auto otevreny bez poskozeni tak radsi bez poskozeni. Jinak abych nezahalel - me sadu obutych letnich pneu na origo ALU discich Skoda 14" (presnej nazev si nepamatuju), bylo to na parkovisti v podebradech na zizkove u bytovek, leto 2007.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

Auto mám od března 08 a už mi zmizely :

1. Originál poklice Škoda

2. Chromové nálepky klik a zámků ( 2x )

3. Anténa ( 3x )

4. Dále poškození zámku u spolujezdce při pokusu o vykradení

- naštěstí se dovnitř nedostal tak mi aspoň ze zlosti ulomil zrcátka

Škoda nebyla velká ale už mě to dost štve přijít k autu a zkoumat co kde chybí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

no ja kdyz chodim k pritelkyni tak ona bydli na byte no a auto nechavam pred domem a uz se par krat stalo ze pritelkynin tata koukal z okna a rval na decka jak mi kradouc cepicky, ja je taky par krat videl z okna ale co jim udelam kdyz je chytnu tak bych se neudrzel a musel bych mu jednu vrazit a pak by mi to vratili necim znicenym na aute...ted mam prezuto na plechace tak mam aspon chvili pokoj...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk odbral (a) toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...