Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

nevíte čím to může být? Při plném plynu auto akceleruje, ale jede jako bych ubral plyn, pak zase přida, pak zase ubral.... Prostě zrychlení není lineární... Jako by vynechávalo turbo, nebo tak něco...

co vaha vzduchu? uz jsi to měl na vagu?

• Autor

Bylo to na diagnostice v autorizovaném servise a nic nenašli. Říkali, že se to dá zjistit jedině za jízdy, takže to tam mám dovézt a oni budou dělat měření za jízdy. A tu váhu vzduchu prý taky zjistí až za jízdy.

Mám taký istý problém ,ale na motore 66kW. Bol som s tým aj na diagnostiku v servise, skúšali to aj za jazdy a nezistili nič .

hlavne jim to tam dej s prazdou nadrzi aby ti nepromrdali moc nafty :D

Mám taký istý problém ,ale na motore 66kW. Bol som s tým aj na diagnostiku v servise, skúšali to aj za jazdy a nezistili nič .

Treba trocha hladat:uz sa to tu riesilo 100x,ale aj tak to vypada na vahu vzduchu. ;)

Taky bych typoval váhu vzduchu. Když začíná odcházet, tak se to ani Vagem nedá poznat. Až později.

váha vzduchu

váha vzduchu (vlastní zkušenost) ;)

Mohla by špatná váha způsobovat neklidný chod motoru na volnoběch? Ani ne tak velké kolísání otáček, spíš jako by vynechávalo zapalování. Tedy u benzínu.

Upraveno od m.s.k

měl jsem ten samý problém mam oktu 1,9tdi 81kw.Při plném výkonu ztrácela výkon,měnili jsme váhu vzduchu furt stejne,pak se mechanik projel a sjistil že to nestíha nasavat naftu při plném výkonu,vyčistili jsme nadrž +hadičkya už vpohodě

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.