Publikováno Únor 17, 200718 r Potřeboval bych poradit ve výběru elektrického sporáku na vaření. Mělo by se jednat o čtyřplotinkový elektrický sporák s troubou na pečení. Nevim jestli existuji nějaké různe typy plotinek, troub, vůbec nemam představu od jakeho výrobce. Piště zkušenosti a poznatky, zdřejmě od manželek . dík moc
Únor 17, 200718 r Taky mě to čeká, páč nemám k dispozici plyn, půjdu do elektriky. Už jsem se na něco díval a když už, tak aby to aspoň vypadalo pěkně, takže sklokeramika vestavěná, počítám cca 10 až 12000 +ta skříňka, ale hlavně energetická třída A. Bude to hezky vypadat a slečna bude mít lepší umývání sporáku, takže i z praktické stránky se mi to líbí ... Co se týče značky, už jsem slyšel pár ohlasů, že tahle značka nee, ta jo, ale moc na to nedám, v této kategorii je to spíš o designu ...
Únor 17, 200718 r Autor Uvital bych taky nějaké nazory na pro a proti te sklokeramice kontra klasicke plotny kontra čija vim co ještě existuje.
Únor 17, 200718 r Jestli máš přístup k plynu, určitě bych spíše volil plynový vršek a horkovzdušnou el. troubu. Nevím proč, ale ke sklokeramice mám dosud nedůvěru. Podle mě se na té sklokeramice, ať je sebekvalitnější, po čase, kdy po ní šudlám hrncema a pánvema, musí vytvořit rýhy.
Únor 17, 200718 r Plynový vršek jsme před pár lety z důvodu bezpečnosti -děti zrušili a vyměnili ho za skolokeramiku se senzorovým ovládáním. funguje už asi 4 roky na 100%.
Únor 18, 200718 r Autor Jestli máš přístup k plynu, určitě bych spíše volil plynový vršek a horkovzdušnou el. troubu. Nevím proč, ale ke sklokeramice mám dosud nedůvěru. Podle mě se na té sklokeramice, ať je sebekvalitnější, po čase, kdy po ní šudlám hrncema a pánvema, musí vytvořit rýhy. Když pišu že elektrický sporák tak asi k plynu nemam přistup.
Únor 18, 200718 r Když pišu že elektrický sporák tak asi k plynu nemam přistup. .....tak si přečti, co jsi psal 17.2.2007 v 17:54. Upraveno Únor 18, 200718 r od camron
Únor 18, 200718 r Minulý týden jsem koupil tuto sklokeramickou indukční desku http://www.bilyraj.cz/store/goodsdetail.as...rGoodsID=ARIS09 a porovnával jsem za jak dlouho ohřeju litr vody, v rychlovarné konvici 3:40min a na indukční desce 4:40min výhoda že je to kombinace sklokeramiky a indukce
Únor 18, 200718 r urcite davam prednost sklokeramice. Mam uz druhou desku, prvni byla jen dvouplotynka neznackova, ale chodila dobre. Mel jsem ji 8 let a o skrabancich nevim nic, samozrejme se ti usmudla ale to se ti usmudla vsechno, musis to pravidelne mejt a nejlip spesl pripravkem na sklokeramicky desky a pokazdy je jak nova. Ted mam Electrolux 4 plotny samostatna s dotykovym ovladanim a je sjupr. Kupoval jsem to tady: www.elme.cz No a jestli mas moznost a prostredky tak jdi urcite do samostatny vestavny trouby, je to daleko praktictejsi kdyz ji flaknes do vyssi skrinky, nemusis se sklanet a deti ti ji taky neotevrou.
Duben 2, 20187 r Dobrý den, přestěhovali jsme se do nového bytu, ale není tady sporák, a náš starý jsme museli nechat v minulém bytu.. Proto teď celkem akutně sháním nový elektrický sporák, můžete nám nějaký doporočit? Nebo alespoň společnost, kde jste vy sporák kupovali? Děkuji, Ondráš.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.