Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Využili jste někdy erotických služeb? 132 členové hlasovali

1. 1. Vyu?ili jste n?kdy erotických slu?eb?

• ano, jednou
      5
    • ano, vícekrát
      10
    • ano, vícemén? pravideln?
      0
    • ne a ani o tom neuva?uji
      26
    • ne, ale napadlo mn? to
      26
    • ne, ale chci to zkusit
      8

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

• Autor

Tak koukám, že je mezi námi v podstatě 67% mrdolínů :D A zbytku už to asi uschlo lol

kde si na škole? :D

Na strojárně (čvut) a když už tam nějakou holku máme tak je to hnusná a ještě k tomu šprtka takovej ten přírodní typ :ble nikdy nečesaná každopádně bobr asi, no skoumat bych to nechtěl.I když jednu kundu tam máme ale ta má nějakýho pracháče bo jezdí do školy v Jeepu za 2melouny. Ale tady na suchdole na Hnojárnu tam chodí roštěnej jak svině tam to musí být nářez.

TomasB: Já ti dám kamarády :smich: Nejsem bukvice lol

Upraveno od zabiak

Ja bych si dal tuto!

http://www.bigsister.net/cz/girldetail.php?gid=6666

a chtel bych aby na me pri tom mluvila Slovensky jak inzerujou - treba jebaj, jebaj  :D

Ta bude drahá :)

Tak to si ji koupim v krame a bude cela moje dokud mi neujde... :D

No jo, ale tahle umí 5 jazyků :D a je jí krásných 18

Když si jí koupíš tak jí to budeš muset vše naučit :t

No jo, ale tahle umí 5 jazyků :D  a je jí krásných 18

Když si jí koupíš tak jí to budeš muset vše naučit :t

To je hustý, že je tam nějaký video jak jí nějakej zákazní jebe. To je teda terno zaplatit si za to že vopíchá pneumatiku :smich:

Upraveno od davon

Na strojárně (čvut) a když už tam nějakou holku máme tak je to hnusná a ještě k tomu šprtka takovej ten přírodní typ :ble nikdy nečesaná každopádně bobr asi, no skoumat bych to nechtěl.I když jednu kundu tam máme ale ta má nějakýho pracháče bo jezdí do školy v Jeepu za 2melouny. Ale tady na suchdole na Hnojárnu tam chodí roštěnej jak svině tam to musí být nářez.

To si jeste pamatuju, ale v prvaku tam byvaji hezky holky, nez je vyrazi :smich::smich:

JJ, na Suchdole na Hnojárně si vůbec nemůžeme stěžovat, tady je pěkných holek dost lol

přírodní typ nečesaná každopádně bobr :palec2::D tak to u nás taky nějaky takovy sou...ale co sou teďa čtvrťačky to je pastva pro oči a prvačky a druhačky až na těch pár kousků taky tak -_-

• Autor
Ja bych si dal tuto!

a chtel bych aby na me pri tom mluvila Slovensky jak inzerujou - treba jebaj, jebaj  :D

nesmíš ale po ní moc skákat. Kámoš ji měl, ale trošku chlastali a blbli s ní a nevydržela jedno hupsnutí :smich:

Ja bych si dal tuto!

nesmíš ale po ní moc skákat. Kámoš ji měl, ale trošku chlastali a blbli s ní a nevydržela jedno hupsnutí :smich:

Proc bych se drel? Si lehnu na zada a at posiluje stehynka kachynka! ;):smich:

JJ, na Suchdole na Hnojárně si vůbec nemůžeme stěžovat, tady je pěkných holek dost lol

To každopádně. Když jedu ze školy tak je narvanej autobus roštěnek co jedou k vám do školy no pastva pro oči lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.