Přejít na obsah

COLUMBUS (TRINAX) / RNS 510


Doporučené příspěvky

podle mě n97 funguje pouze s GSM III

mam jí taky a měnil jsem z GSM II na GSM III

Funguje, mam n97 a GSMII a po nainstalovani toho contacts downloaderu (viz odkaz vyse) slape. Jenom je potreba dodrzet postup, tzn. nejdriv spustit na tel. tu aplikaci a az potom sparovat s HF a nasledne autorizovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To teda jsou. S některými plasty vůbec nekamarádím. Dodnes u některých nevím jak je soudruzi mysleli. :smich: :smich:

U té kontrolky. airbagu ani nevím jak ji odpojuju, ale chyba mi tam neskáče.

Není to tím, že nesepnu klíček když je odpojená?

Třeba u OII při demontáži schránky spolujezdce odpojuju svorkovnici k vypínači předního airbagu a když nesepnu klíček a zase ji připojím, tak se chyba neobjeví.

Editováno: , autor: j0ska
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Pánové, nesetkali jste se někdo s následujícím problémem:

OII 2006, z výroby Nexus + v kufru CD changer. Nyní záměna za Columbus (dodávka Cosby, montáž Vaša, takže všechno šlape, včetně BTHF, parkáče, odbloku obrazu, soft 2664). Až na jednu "maličkost" - pokud přepnu na CD z changeru, zvuk je špatný, takový chrchlavý, jako špatně naladěné rádio. To samé CD v mechanice navi samozřejmě OK.

Psal jsem Vašovi, neví, nesetkal se s tím ještě. V kabeláži to není - dal jsem tam ještě zpátky Nexus a s tím to šlape normálně.

Stalo se to někomu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj všem,

kupuji OII (2006) se zadními parkovacími senzory, Maxi Dotem a originálním handsfree držákem. K tomu jsem na aukru koupil Columbus (3TO, HW H04, SW 0904). Byl bych samozřejmě rád, aby mi toho chodilo co nejvíc (propojení s Maxidotem, hlasové ovládání, zobrazení parkovacích senzorů, komunikace s mobilním telefonem ((Nokia N 82)) atd. Dle údajů prodejce Columbus již obsahuje odblokování obrazu za jízdy. Jsem úplný laik, vím, že většina (ne-li všechno) toho, na co se ptám tady už proběhla, nicméně rád bych Vás požádal o sumarizaci a hlavně pokud možno srozumitelný přístup i pro laika (protože se bez červenání příznám, že jsem se ve Vašich pro mě odborných debatách často ztrácel). Takže pokud se tu najde někdo, kdo bude mít trpělivost mi vše vysvětlit a případně reagovat i na moje doplňující dotazy (potažmo ještě doporučit další informační zdroje), budu mu velmi vděčen.

Editováno: , autor: Merlin 67
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...