Leden 11, 201015 r prosim o radu existuje na columba antena na gps aj neaka pod palubku alebo musim vymenit tu stresnu. idem kupit totiz columba a nema ziadne kable od toho iba columba a pin kod oplati sa? ja mam momentalne audience pojde mi to na tie konektory co su tam alebo potrebujem este nieco k tomu okrem tej gps anteny. tak aby sla na tom blutooth sada a maxidot. dik
Leden 11, 201015 r Interiérová anténa existuje. Nabízím takovou v sekci bazar. Anténa na rádio bude pasovat. Ještě budeš potřebovat plastový rámeček okolo, protože Audience má jiný rozměr. Potom možná i gateway (taky můžu dodat i namontovat) záleží jaké máš auto. Bluetooth handsfree nemusí být kompatibilní. Zjisti číslo na jednotce pod sedaldem spolujezce. Upraveno Leden 11, 201015 r od j0ska
Leden 11, 201015 r pokud chceš, aby se ti zobrazovala bluetooth sada na Columbovi budeš potřebovat novou jednotku BT HF, "B" nebo Premium.. pokud budeš mít Columba s posledním softem budeš potřebovat novou gateway a pokud hlasové ovládání navi tak i propojit mikrofon s Columbem...
Leden 11, 201015 r Interiérová anténa existuje. Nabízím takovou v sekci bazar.Anténa na rádio bude pasovat. Ještě budeš potřebovat plastový rámeček okolo, protože Audience má jiný rozměr. Potom možná i gateway (taky můžu dodat i namontovat) záleží jaké máš auto. Bluetooth handsfree nemusí být kompatibilní. Zjisti číslo na jednotce pod sedaldem spolujezce. a za kolko to ponukas mam octavku II a mam tam tu sadu ale s drziakom
Leden 13, 201015 r Na aukre som objavil neaku navigaciu SKODA CONTINENTAL co je to za navigaciu a lepsia ako columbus
Leden 13, 201015 r tak dej odkaz ne??žádná navi continental neexistuje.Continental je jméno fabriky co to vyrábí
Leden 13, 201015 r asi mysli toto http://www.aukro.cz/item881150653_skoda_co...ro_octavii.html Vypada to na 1Z0 ...
Leden 18, 201015 r Co tam das za kameru? Zo Superba alebo daco z VW koncernu? Tak to uz budes mat iny luxus.....
Leden 19, 201015 r Jak (rychle) vymazat MP3 soubory v rootu (koren. adresari) pevneho disku v Columbusu ? Pri kopirovani z SDHC karty se me nejakou zahadou (prestoze jsem daval kopirovat cely adresar) "nasypaly" jednotlive MP3 soubory misto v celem adresari primo do korenoveho adresare disku, a nemohu najit zadny rozumny zpusob, jak to hromadne vymazat - nechci to mazat v zadnem pripade po jednom souboru, je jich velmi, velmi hodne. Mohu smazat i cely disk (resp. sektor pro user data - tj. MP3ky), to by nevadilo. Jinak ten problem se me stal vicekrat, vzdy za tech velkych mrazu, nema nekdo podobnou zkusenost ?
Leden 21, 201015 r Ako zistím PIN kód pre Columbus??? predchádzajúci majiteľ auta ho zabudol... SÚRNE...
Leden 21, 201015 r zabudol....? ha ha ha.. čo sa rehoceš??? mám v aute čo som kúpil Columbus a neviem k nemu kód... chcem ho pre prípad potreby vedieť...
Leden 21, 201015 r do škodovky.Podle VIN a čísla columbuse ti ho zjistí,nebo já,ale musel by jsi přijet
Leden 22, 201015 r Jak (rychle) vymazat MP3 soubory v rootu (koren. adresari) pevneho disku v Columbusu ? Pri kopirovani z SDHC karty se me nejakou zahadou (prestoze jsem daval kopirovat cely adresar) "nasypaly" jednotlive MP3 soubory misto v celem adresari primo do korenoveho adresare disku, a nemohu najit zadny rozumny zpusob, jak to hromadne vymazat - nechci to mazat v zadnem pripade po jednom souboru, je jich velmi, velmi hodne. Mohu smazat i cely disk (resp. sektor pro user data - tj. MP3ky), to by nevadilo. Jinak ten problem se me stal vicekrat, vzdy za tech velkych mrazu, nema nekdo podobnou zkusenost ? NIKDO NEVÍ ?
Leden 22, 201015 r Ahoj všem. Budu tady mezi Vámi asi malinko za joudu. Mám Columbuse od léta, ale nějak se mi až do teď nechtělo řešit detaily. A mám tedy několik otázek, pokud se bude někomu chtít, budu rád za jakoukoli pomoc/radu. 1) můj Columbus se liší od všech jiných co jsem viděl na fotkách. Můj má namísto tlačítka PHONE, tlačítko MUTE(viz.foto). Myslím si proto, že můj Columbus nemá BT HF - je to tak ? Ve své podstatě mě to až tolik netrápí, protože jak je na fotce vidět, mám v popelníku Parrota ... 2) je zde několik příspěvků věnujících se odblok.obrazu, zobrazování park.senzorů a zobrazování klimatizace na displayi Columbuse. Všude se dočtu, že je potřeba nová Gateway, jenže bohužel jsem jouda a vážně nevím, o co jde. Ohledně zobrazování senzorů a ovl.klimy, že je potřeba ovládání z faceliftu ... atd ... Mohl by mě prosím někdo zasvětit do detailů, co vše a jak udělat ? Opravdu o tom všem vím pendrek :-( ... díky moc Samsulak
Leden 22, 201015 r Autor http://www.chinacarforums.com/forum/showthread.php?t=5249 http://img.autohome.com.cn/upload/spec/500...04416449140.jpg V originál jazyce to je mnohem zajímavější.... Upraveno Leden 22, 201015 r od ferda25
Leden 22, 201015 r Ahojte, chcem sa opytat ako dlho po vypnuti kluca bezi alebo by malo bezat chladenie Columba lebo ten moj sa chladi aj 12 min po vytiahnuti kluca a zamknuti auta a to sa mi zda trochu dlho... dik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.