Prosinec 4, 200717 r Kuci, nevite jestli s prichodem novyho Superbu nebude jeste jedna verze Columbuse s TV tunerem? Treba jako ma Cosby pro ten Touareg... Uvazuju o koupi, tak abych pak za chvili nezjistil ze uz je verze i s tv tunerem. TV tuner bude, ale netuším jestli bude ten tuner již integrovaný v navigaci a nebo jestli to bude jak u starýho supa, s tunerem v kufru.
Prosinec 4, 200717 r TV tuner bude, ale netuším jestli bude ten tuner již integrovaný v navigaci a nebo jestli to bude jak u starýho supa, s tunerem v kufru. Jsem cekal ze Cosby bude vedet a ono nic... No pokud ma Touareg integrovany, tak se da ocekavat taky v Superbu...?
Prosinec 4, 200717 r potrebujes prevodnik z rgb na kompozit ak chces pouzit uni monitory, niekedy to mal dietz v ponuke, bol urceny na vytiahnutie rgb z orig tv tunera (1din) mometalne ho uz tusim v ponuke nemaju, aspon na nete...
Prosinec 4, 200717 r to jsem taky myslelže ta navi bude mít RGB,ale potřeboval bych schéma zapojení konektoru.Popis na RNS je nahovno
Prosinec 4, 200717 r mam niekde v kompe schemu na touarega s rns510 a tv tunerom, nie z elsy, len ju nemozem najst, asi ju mam v kompe v dielni
Prosinec 4, 200717 r toto vyriesi tvoj problem, o tom to som ti pisal: http://www.conexx-video.de/shop_neu/artike...i_Plus_MFD.html
Prosinec 5, 200717 r No v autosalonu musia cumiet ze to "rozchodil" aj bez ich pomoci. HEH Noo ste sikulky. Upraveno Prosinec 5, 200717 r od jogofogo
Prosinec 5, 200717 r No jasne, TY a JA=)))))))))) Grygy, Cosby: Dziękuję za pomoc !!!!!!!!! Wszystko działa aż miło
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.