Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ty mám taky, fungujou v pohodě.

Ty mám taky, fungujou v pohodě.

Jo? A jsou tam servisy Skoda na mape? Jaky ti to ukazeje cislo mapy (verze)?

Jo? A jsou tam servisy Skoda na mape? Jaky ti to ukazeje cislo mapy (verze)?

Doli, jak zjistím verzi té mapy?

Doli, jak zjistím verzi té mapy?

Pri startovani mapy podrzis tlacitko setup (asi 10s). Pokud se ti zrovna nebude startovat staci zmacknout setup+eject+mikrofon (vedle eject) navigace se restartuje...

Rád bych objednal ten odblok,ale Grygy má plnou schránku na SZ.

No taky sem měl problém to tam narvat, ale šlo to asi po hodině nervačení

kable si mozete zaobstarat aj sami z ebay, cena za tuner je hore

kable si mozete zaobstarat aj sami z ebay, cena za tuner je hore

no a moh bys ho sehnat

no a moh bys ho sehnat

mas sz

bylo by foto?

Ked pridem do auta, stale mi to toci DVD aj pri vypnutom zapalovani a RNSky. Robi to aj vam, alebo je to chyba?

Ked pridem do auta, stale mi to toci DVD aj pri vypnutom zapalovani a RNSky. Robi to aj vam, alebo je to chyba?

Navigace je myslim v "pripravnem rezimu", taky mi pri vypnutem zapalovani bezela...Vypne se asi az po pul hodine....

měl jem stejný pocit jako ty,jde o to že je opravdu v potovostním režimu pak se vypne ale jakmile otevřeš dveře probudíš ji a opět točí,nech si stažené okno a poslechni si ji tak po 2 hodinách neměla by běžet

Jojo, nech to vypnutý někde na sídlišti, s otevřeným oknem.. za chvilku se to točit nebude... bude to ukradený :)

To s tím pohot. režimem je nejspíš pravda, dělaly mi to jak Blaukpunkt Freestyler i Nexus...

Nezkoušel jste někdo prosím měnit HDD v RNS 510 za větší?.Fyzicky žádnej problém je tam 2,5 HDD PATA z notebooku , ale nedaří se mi zkopírovat obě partition z původního HDD. Teda zkopíroval sem je v Partition magicu ,ale autoradio pak nevidi partition pro mapy.

• Autor
Nezkoušel jste někdo prosím měnit HDD v RNS 510 za větší?.Fyzicky žádnej problém je tam 2,5 HDD PATA z notebooku , ale nedaří se mi zkopírovat obě partition z původního HDD. Teda zkopíroval sem je v Partition magicu ,ale autoradio pak nevidi partition pro mapy.

Chce to Norton Ghost....8 verzi a máš to tam raz dva.

Chce to Norton Ghost....8 verzi a máš to tam raz dva.

A ne a ne a ne...Tak sen to udelal dle tve rady a nic. Partition s navigaci nevidi a mapu tam nelze nakopirovat.Delal se kopii disku disk to disk.Neni nahodou treba pak data na fat partition vymazat?

• Autor
A ne a ne a ne...Tak sen to udelal dle tve rady a nic. Partition s navigaci nevidi a mapu tam nelze nakopirovat.Delal se kopii disku disk to disk.Neni nahodou treba pak data na fat partition vymazat?

Hmm tak to nevím, ještě bych zkusil:

http://www.zive.cz/Titulni-strana/Klonujem...00/default.aspx

Je to teda nějaká partition, která neodpovídá žádnému standardu...Norton Ghost snad běhá na všem....(Zkoušel jsi to i přes disketu - režim DOSu?)No tak jedině tam dát novej disk...nahrát pak novej firmware - očekávám, že se při tom ten disk nastaví dle potřeby navigace a nacpat mapu přes DVD. No nebo tam dát disk a skočit do servis módu a najít zda to tam nekdě něco nenabízí.

Hmm tak to nevím, ještě bych zkusil:

http://www.zive.cz/Titulni-strana/Klonujem...00/default.aspx

Je to teda nějaká partition, která neodpovídá žádnému standardu...Norton Ghost snad běhá na všem....(Zkoušel jsi to i přes disketu - režim DOSu?)No tak jedině tam dát novej disk...nahrát pak novej firmware - očekávám, že se při tom ten disk nastaví dle potřeby navigace a nacpat mapu přes DVD. No nebo tam dát disk a skočit do servis módu a najít zda to tam nekdě něco nenabízí.

v Dosu sem to delal. Vim ze to jde koukni sem http://vwnavi.com/forums/showthread.php?t=6901

maj tam napr 80 Gb hdd, ale i vetsi. Budu dal badat ,poslal sem dotaz neoficialni cestou i do vyvoje do Skodovky jestli neco nevedi. Kdyby sem vyhral tak dam urcite vedet.

Určitě to jde.Kámoš z Rachotu do udělal.Bohužel své Know How nechce říci

• Autor
Určitě to jde.Kámoš z Rachotu do udělal.Bohužel své Know How nechce říci

Nebo nastavit Ghost:

Tak co Vy na to??

Tak bohuzel ani jedna z vasich rad nefunguje. Ale jedno sem zjistil. S orig. HDD je v servisnim menu videt typ a cislo HDD a z u noveho jsou tam jen pomlcky.Bude zrejme treba udelat v pristroji incializaci HDD a vse bude vyresene.Ale jak???? Chudak RNS uz sem ho asi 1000 krat rozebzal!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.