Leden 23, 200916 r konektory do navigace mam Ja potřebuji 18 pin v jedné řadě a ten konektor ty řady má tři.
Leden 24, 200916 r Tak jsem dnes osobně rozchodil zobrazení parkovacího asistenta na Columbusu 3T0! :w00t1:
Leden 24, 200916 r Ve škodovce jsou,akorát bohužel je v etce asi těžko najdeš a ani pracovníci ti je nebudou schopni vyhledat.Musel bys jim řici číslo a oni ho objednají. Velký mám,z něčeho jsem ho upravil-myslím z nexuse.Ten druhý chceš na co??
Leden 24, 200916 r Autor Někdo mi včera slíbil, že napíše, jak pěkně fungují radary v mapě...snad si ještě vzpomene
Leden 24, 200916 r Mohu jen doporuči ferdu Radary PIO funguji uz konecne zase neco noveho do columbuse
Leden 24, 200916 r Ve škodovce jsou,akorát bohužel je v etce asi těžko najdeš a ani pracovníci ti je nebudou schopni vyhledat.Musel bys jim řici číslo a oni ho objednají.Velký mám,z něčeho jsem ho upravil-myslím z nexuse.Ten druhý chceš na co?? Ten menší ze zadu na Rns 510 a ten větší na couvací kamerovou jednotku.Pepiktdi mi slibyl ten menší,ale mne nebude k ničemu,pokud nebudu mít ten větší.Kabel s pinama k tomu mám,jen ty konektory ne.Ve škodovce o tom nemají ani páru.Když mi to nevyjde s těma konektorama,tak jim dám to bědnávací číslo a nechám si to poslat komplet kábl od nich.
Leden 24, 200916 r Tak jsem dnes osobně rozchodil zobrazení parkovacího asistenta na Columbusu 3T0! :w00t1: vypadá to věru pěkně!!! no mě do rána vykradli scouta a měl jsem tam columbuse....když mi dají novýho tak tam už bude taky ta grafika na parkování nebo ne?
Leden 24, 200916 r no, musí být správná gateway a jednotka parkováků, pak přepinování konektorů na jednotce parkováků, natažení CANu z gateway a pípák na zadní čidla zvlášť.... takže asi to tam mít nebudeš
Leden 24, 200916 r Ten menší ze zadu na Rns 510 a ten větší na couvací kamerovou jednotku.Pepiktdi mi slibyl ten menší,ale mne nebude k ničemu,pokud nebudu mít ten větší.Kabel s pinama k tomu mám,jen ty konektory ne.Ve škodovce o tom nemají ani páru.Když mi to nevyjde s těma konektorama,tak jim dám to bědnávací číslo a nechám si to poslat komplet kábl od nich.sory ja to poplet mam ten velkej s 54 pinama ten malej nemam ale mit muzu kdyby si ho potreboval tak napis sz
Leden 24, 200916 r sory ja to poplet mam ten velkej s 54 pinama ten malej nemam ale mit muzu kdyby si ho potreboval tak napis sz tak znova oprava ted sem doma koukal a mam je oba dva novy nepouzity
Leden 24, 200916 r tak znova oprava ted sem doma koukal a mam je oba dva novy nepouzity Jsou to přesně tyhle dva,co jsou na obrázku? Jeden je dvouřadý,ten příjde do RNS 510 a druhý ten 54 pinovej,tak ten je třířadý.
Leden 24, 200916 r Jsou to přesně tyhle dva,co jsou na obrázku? Jeden je dvouřadý,ten příjde do RNS 510 a druhý ten 54 pinovej,tak ten je třířadý. sou to presne oni do kolumbuse sem ho ted strkal a ten druhej je stejnej taky jednou sem ho uz daval kamosovy do park kamery origo
Leden 24, 200916 r sou to presne oni do kolumbuse sem ho ted strkal a ten druhej je stejnej taky jednou sem ho uz daval kamosovy do park kamery origo Tak mi SZ co za to.
Leden 24, 200916 r podle mě je ten 54 PIN konektor stejný jako k BT jednotce - 84Kč jmenuje se to pouzdro, protože je k tomu asi potřeba ještě ten vnitřek, ale ten jsem nenašel a ten druhý k navigaci je asi tento -140Kč
Leden 24, 200916 r Jo,to je ono,aspoň to tak vypadá Upraveno Leden 24, 200916 r od Doli Další citace s obrázkama!
Leden 25, 200916 r Tady je pár mých poznámek k rozfungování zobrazení parkovacího asistenta na Columbusu 3T0. Potřebné díly: - jednotka parkovacího asistenta (1Z0 919 475 A) - kompatibilní gateway (v mém případě 1K0 907 530 P) - CAN vedení cca 10m (budou potřeba asi 4m) (000 979 987) - reproduktor (8E0 919 279) +svorkovnice 2 pólová (4B0 972 623) - kontakty (000 979 009) (lze použít ustřižené kontakty z pinů 1,7,9,6,10,12) - vodič průřez 0,35 asi 10m - spousta izolačky Postup: ------- 1) Svorkovnice T16 s oranžovo/hnědým drátem-pin 7 a oranžovo/zeleným na pinu 14 - Vyndat piny 3,7 a 14 a izolovat (nejsou vyžadovány) (staré CAN vedení (piny 7 a 14) by šlo napojit do gateway, ale musela by se nastavit délka 2) Napojit CAN vodič - zeleno/žlutý (CAN High) na pin T16/6 - bílo/žlutý (CAN Low) na pin T16/15 3) Vést vedení do Gateway - CAN-High - zeleno/žlutý na T20e Pin 16 - CAN-Low - bílo/žlutý na T20e Pin 06 4) Přední repráček - na piny 3 a 4 (přední repráček) prostřední svorkovnice T12 (přední čidla) - přepojit piny ze svorkovnice T16/2 a T16/10 - repráček je možné nechat ve sloupku u řidiče nebo vést někam do palubovky 5) Pravá svorkovnice T12 (zadní čidla) - spojit piny 1,7,8,9 do pinu 8 - spojit piny 6,10,11,12 do pinu 11 - tady zbydou kontakty které můžeme použít pro připojení reproduktoru 6) Zadní repráček - spáchat kabeláž s 2 vodiči průřezu 0,35 dlouhou asi 2,5m (aby dala od jednotky park.asistenta do stropu k anténě) - na jednom konci dva kontakty a na druhém také + svorkovnice do repáčku - natáhnout od jednotky ke střešní anténě - nalepit repráček oboustranou páskou vedle střešní antény a připojit konektor - připojit dva kontakty na T16/2 a na T16/10 7) Kódování - 19-Gateway - přihlásit 10-Assist. parkování a zrušit 76-Park. pomocník - 10-Assist. parkování kódovat na 000004 nebo na 000002 - 37-Navigace - Byte_0 Bit_3 - Parking Aid/Park SteerAssist Monitoring active Obrázek není moje práce. Výsledek:
Leden 26, 200916 r Tam toho není moc co fotit. Musí se oddělat spousta plastů a to je popsáno v dílenské příručce. To je 80% práce. Taky jsem vyhodil sedadlo řidiče , protože se pletlo.
Leden 26, 200916 r něco jsem dal do instal.manuálu,tak se podívejte tam ne??Je to tak složité nebo co pohledat??
Leden 26, 200916 r Nedávno jsem tady od tebe něco viděl, ale jaksi se to ztratilo a v instalačních manuálech to není. Téma se jmenovalo " *** něco trinax **" a podtitul "že bych byl první v ČR komu to jde?", ale nikde to už nemůžu najít. Rozhodně jsi tam ale nic nerozepisoval. Jen pár fotek + obecné info - nic konkrétně.
Leden 26, 200916 r Už si nepamatuji,ale fotky byly a info nebylo potřeba,protože tady bylo jak jsem to dělal,tak nevím,proč se to samé omílá 100× dokola. Jinak taky jsem to svoje téma hledal a nemůžu najít.Že by to někdo smáznul??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.