tomina Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 (editace) Opravdu nemám rád lidi, kteří si nepročtou téma a hned se na něco ptají a snažím se nebýt jako oni. Řekl bych, že téma jsem si prošel snad celé, ale funkční odkaz na odblok obrazu v Columbusovi jsem nenašel. Našel jsem jen jeden u kterého se píše, že nefunguje u škody, nic víc. Jediné, co jsem našel je tohle: Editováno: 20. Listopad 2011, autor: tomina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 sorry, koukam, ze to mezitim nekdo smazal, mas PM... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Opravdu nemám rád lidi, kteří si nepročtou téma a hned se na něco ptají a snažím se nebýt jako oni. Řekl bych, že téma jsem si prošel snad celé, ale funkční odkaz na odblok obrazu v Columbusovi jsem nenašel. Našel jsem jen jeden u kterého se píše, že nefunguje u škody, nic víc. Jediné, co jsem našel je tohle: http://forum.skodaho...17#entry1545817 Koukni na XDA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Díky moc, už jsem to našel. Koukám, že ten odkaz někdo vždy smaže. Stejně bych byl vděčný, kdyby mě ještě někdo navedl na aktualní SW určený pro předface Octu. Nějak si nevěřím, že ho upravím správně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel.r Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 Ahoj kamarádi.Před dvěmi měsíci jsem koupil OII RS 2006.Původní majitel do ní instaloval Columbuse a na střechu dal ploutvičku s dvěmi vývody.Bohužel již jaksi zapoměl propojit rádio s navigací.Dnes jsem rozebral půl auta,abych natáhl zdvojený koax s fakra konektory,vse jsem zapojil ale radio má špatný,nebo žádný signál.Poradíte mi někdo,co s tím provést?Dik Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 máš tam dvě antény nebo frekvenční výhybku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel.r Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 To nevím,jsou tam dva kabely s červeným a modrým fakra konektorem.Původní majitel mi tvrdil,že tam jsou dvě antény,jedna na telefon a druhá na rádio.Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel.r Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 Odblok není problém. Jen jsem pro tebe asi daleko - východní čechy. Ahoj.Mam RS 2006,je tam maxidot,navíc MF volant,dodanej columbus.Na volantě mi nefunguje zesílení rádia atd.Dokázal by jsi to všechno sladit?Jsem z Pardubic.Dík Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 Tak tam nahraj http://www.megaupload.com/?d=KDGDW6L0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 (editace) Ahoj.Mam RS 2006,je tam maxidot,navíc MF volant,dodanej columbus.Na volantě mi nefunguje zesílení rádia atd.Dokázal by jsi to všechno sladit?Jsem z Pardubic.Dík Pavel Ano. Rozběhnout to půjde. Jaký máš volant? Facelift nebo předfacelift? Asi 4-ramenný předfacelift, že? Editováno: 28. Listopad 2011, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 Takže na kódování, odbloky i sw můžete přijet ke mě. Dále mám na prodej jednu navi Nexus a jednu Columbus..3500,- a 9900,- cena je i smontáží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel.r Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 Ano. Rozběhnout to půjde. Jaký máš volant? Facelift nebo předfacelift? Asi 4-ramenný předfacelift, že? Volant tříramenný Rs facelit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 tak to není problém rozchodit, potřebuješ novou gateway a správnou podvolantovku.. náhrát korektní soft do navi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 Volant tříramenný Rs facelit. Není problém rozchodit. Pošli mi kdyžtak soukromou zprávu. Domluvíme se. Jen počítej s tím, že pravá strana volantu nebude v předFL autě fungovat. Vlastně jde jen stisknutím roleru přepínat mezi 1. a 2. pamětí a jde ovládat menu telefonu, když je v autě správná jednotka BT HF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir-14 Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 Zdravím, v columbusu mám málo bodu zájmů,a co jsem tady koukal,tak témata jsou dost starý... máte někdo info odkud a jak je dostat do columbuse,díky L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 (editace) Tak jsem konečně flashnul svého Columbuse na verzi 3974 (původně 1164). Původně se hlásil jako 3T0 035 680 teď je to 3T0 035 680B. Kódování se samo upravilo na 10byte, takže to nehlásilo žádnou chybu (někde jsem se dočetl, že by se mohla objevit chyba kódování). Jelikož mám předfacelift, chtěl jsem nahrát update, který je tady od "ferda25". Jako na potvoru se mi pokazil kabel k VCDS (china) takže si nemůžu aktivovat downgrade softu a tudíž tam teď ten update asi nedostanu :-(. Nahrál jsem si tam mapy verze 7673, které snad fungují korektně. Ale někde jsem viděl fotku, kde byly podrobnosti POI (tuším, že Pražský hrad) a tam byla i fotka toho POI. To ale nemůžu nikde najít, kde to přesně je? Protože jsem se nikde nedočetl, jak je to přesně s těma dvěma anténíma vstupama (o co se který stará), zeptal jsem se přímo u zdroje. Primární je ten, u kterého je zobáček. Ten druhý je sekundární. Tzn. na tom primárním (se zobáčkem) by měla být připojena anténa s lepším příjmem - ve většině případů tedy střešní prut. Sekundární anténa slouží pro skenování dostupných stanic a alternativních kmitočtů a v případě výpadku signálu primární antény ji zastupuje. V ideálním případě je zpracováván signál z obou antén současně a tuner je v diverzitním režimu a výsledná kvalita příjmu je lepší než při přijmu z jedné antény (i v případě použití výhybky). Protože jsem nechtěl kupovat výhybku za 2000Kč, tak jsem přemýšlel, jak udělat druhou anténu. Měl jsem doma starší střešní anténu se zničeným závitem a jeden anténní svod. Zesilovač z antény jsem tedy vyndal, naletoval jsem na nej cca 40cm drátu a ten jsem natáhl podél C sloupku na zadní okno (combi). Zesilovač jsem zatím schoval pod plasty. Když připojím jen tuto anténu, příjem je samozřejmě horší než při použití střešní antény, ale chytnu všechny dostupné stanice. Což pro použití jako sekundární anténa stačí. Hlavně mě to nic nestálo, jen asi dvě hodiny práce. Až to budu mít komplet, tak pošlu fotku jak to vypadá. Editováno: 29. Listopad 2011, autor: tomina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djac Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 Já to vyřešil tímhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 (editace) Jo, na to jsem taky koukal. Proč kupovat výhybku za 2000Kč, když existuje tohle za pár kaček :-) Nevim no, nejsem si moc jistej funkcí téhle "redukce". Ještě se zeptám, jak aktivovat Video vstup? V menu je pořád šedivý. Editováno: 29. Listopad 2011, autor: tomina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mircak Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 Zdravim, narazil jsem na problem, Columbus cestoval do novejsiho vozu O II s FL(2011), navic mam Soundsystem a ovladani na volantu. Zrejme bude problem s kodovanim, radio nevyda ani hlasku Predchozi nasazeni bylo OII maxidot(2008). Pomuze nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 Musíš nakodovat Colubus na SS. Odkus jsi? Je tu sousta lidí který to uměj - Rolbař, Vaša, j0ska, ferda25, Milhausek, cosby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djac Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 Jo, na to jsem taky koukal. Proč kupovat výhybku za 2000Kč, když existuje tohle za pár kaček :-) Nevim no, nejsem si moc jistej funkcí téhle "redukce". Ještě se zeptám, jak aktivovat Video vstup? V menu je pořád šedivý. Funguje to úplně v pohodě, ani žádná chyba mi nevyjela A problém s přijmem nemám vůbec žádný, takže za sebe doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel.r Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 To sice chápu,tuhle redukci jsem už viděl,ale já mám z antény(ploutev) výstupy dva.Jeden červený a druhý modrý fakra konektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djac Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 U ploutve jsou 3 vývody ne? červený telefon, modrý gps a bílý rádio..A z příspěvků jsem nepochopil, co je u tebe špatně. Píšeš : zapoměl propojit rádio s navigací.Dnes jsem rozebral půl auta,abych natáhl zdvojený koax s fakra konektory,vse jsem zapojil ale radio má špatný,nebo žádný signál.. Kam jsi tohle natáhnul a napojil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel.r Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 U ploutve jsou 3 vývody ne? červený telefon, modrý gps a bílý rádio..A z příspěvků jsem nepochopil, co je u tebe špatně. Píšeš : zapoměl propojit rádio s navigací.Dnes jsem rozebral půl auta,abych natáhl zdvojený koax s fakra konektory,vse jsem zapojil ale radio má špatný,nebo žádný signál.. Kam jsi tohle natáhnul a napojil? Propojil jsem columbuse(dvojitý fakra konektor) dvojitým koaxem s antenou,ale ta má pouze červený a modrý konektor.Je to možné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djac Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 (editace) Já zatím zapojoval vždy s 3 konektorama, jestli je se dvěma 100% neřeknu. Pokud jsi to zapojil takhle, tak ti to musí v řj hodit chybu. Ty barvy jsou tak, jak jsem psal a na FM je barva bílá, leda, že by to předchozí majitel prohodil. http://www.skoda-for...rces/image/1171 Editováno: 30. Listopad 2011, autor: djac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.