matelkoxxl Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 (editace) zdravim. chcel by som sa opytat, aky FW je najlepsie do Columba dat? Existuje aj nejaky zoznam zmien, ktore jednotllive FW prinasaju? Nerad by som si oddrbal Columba, kedze auto som kupil uz jazdene a neviem napr. ani PIN (ked je ho tu vobec treba, lebo ked som mal predtym megane II, tak napr. po odpojeni radia si pytalo PIN). A este vie mi niekto dat odkaz na cuvaciu kameru, ktora by aj fungovala? Mam Columba bez TV tuneru. edit : tak sa mi podarilo dostat do service menu, len bolo potrebne drzat dalej tlacitko Setup, aj po nabehnut meni AM, FM. tu je vypis: SW DVD Drive Version: VW1_C0_C.4.1 HMI XML: new version - 1.13... Text file version: 24.04.2009 HW DVDDecoder: 004(0x04) SW DVDDecoder: _S0_S7.0 HW DVD Drive Version: A2C53173871 SW DVD Drive Version: VW1_C0_C.4.1 HW Radio: 0006 SW Radio: EUR_CHN_141W Bootloader Radio: SW_DNL141T SW Vehicle: 0x44340016 Bootloader Vehicle: 0x44340001 HW Main: 00010002000501... SW Main: /L2.0_P22 Bootloader Main: 00132020 Delivery Part number: 3T0035680A HW-Version: H42 SW-Version: 2724 SV SW-Version: C_EU_9.242_t500 HW Vehicle: 0xC801 cize ked som z toho dobre pochopil, mam FW ver. 2724? Editováno: 28. Květen 2014, autor: matelkoxxl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 (editace) Mozem dat aj mensu verziu softu mam columbus rok vyroby 3/2014 h:21 alebo23 neviem presne.sw:6270 popripade kde by som zohnal link na tento konkretmi soft potreboval by som ho asi preinstalovat alebo mensiu verziu ak sa to da dakujem cislo dielu:3T0 035 686H Editováno: 2. Červen 2014, autor: ifkoo1131 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Čaute, chcel som na svojom columbovi aktivovat servisne menu (pri podrzani tlacidla setup by malo naskocit, mne naskocilo iba AM,FM) tak som sa rozhodol ze to spravim cez VCDS-ko ale ak som vybral kanal 50 nechcelo mi to zobrat ziadnu novu hodnotu (vypisalo mi to no response from controller) ked som dal najst chyby vypisalo mi toto: Address 37: Navigation Labels: 1T0-035-680.clb Control Module Part Number: 3T0 035 680 A Component and/or Version: RNS-MID H04 266 Software Coding: 000002020201002000 Work Shop Code: WSC 00000 000 00000 VCID: 2E53E83A79B7486E36F-807B 1 Fault Found: 01042 - Control Module; Not Coded 000 - - Columbus dorabal dodatocne predchadzajúci majitel. Podla toho co mi vypisalo VCDS-ko nie je dobre nakodovaný ale vsetko mi na nom funguje. Viete mi poradit čo s tym je, alebo ake najnovsie mapy mozem do toho dostat, popripade zistit aky mam firmware a mapy momentalne?? Som v tom zaciatocnik, mozte kludne poslat SS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 O víkendu jsem domontoval BT-HF. Myslel jsem si, že to fungovat nebude, ale po připojení se v Columbusu aktivovalo tlačítko TELEFON a normálně se s telefonem spároval. Funguje seznam, příjem hovoru, volání, ukončení hovoru... Ale nefungují mi tlačítka na volantu a nefunguje přehrávání AUDIO přes BT... Bude to třeba překódovat, nebo je chyba v nastavení Columbuse? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Čaute, chcel som na svojom columbovi aktivovat servisne menu (pri podrzani tlacidla setup by malo naskocit, mne naskocilo iba AM,FM) tak som sa rozhodol ze to spravim cez VCDS-ko ale ak som vybral kanal 50 nechcelo mi to zobrat ziadnu novu hodnotu (vypisalo mi to no response from controller) ked som dal najst chyby vypisalo mi toto: .... skus drzat dlhsie to tlacitko aj po nabehnuti toho menu AM.FM. u mna to fungovalo, len som musel drzat este par sekund aj po nabuhnuti tohto menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 O víkendu jsem domontoval BT-HF. Myslel jsem si, že to fungovat nebude, ale po připojení se v Columbusu aktivovalo tlačítko TELEFON a normálně se s telefonem spároval. Funguje seznam, příjem hovoru, volání, ukončení hovoru... Ale nefungují mi tlačítka na volantu a nefunguje přehrávání AUDIO přes BT... Bude to třeba překódovat, nebo je chyba v nastavení Columbuse? A model BT jednotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 skus drzat dlhsie to tlacitko aj po nabehnuti toho menu AM.FM. u mna to fungovalo, len som musel drzat este par sekund aj po nabuhnuti tohto menu. Zial bohu skusal som to ale nepomohlo.....neviem co s tym je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 A model BT jednotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 Jen k A2DP, tahle jednotka ho neumí, proto ti nemůže jít audio přes BT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 A jakou sehnat jednotku, aby uměla Androida 4.2 (Samsung S4) a audio? Resp, umí něco dalšího jiná jednotka mimo audia oproti téhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Napr 3c8035730 a b d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 A hlavně k těmto typům face budíky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 A hlavně k těmto typům face budíky. Existuje nějaká jednotka, která umí tedy přehrávat audio přes BT, jde do předFL OII a nemusí se nic dalšího měnit? Jestli ne, tak to tak nechám, mam AUX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Neexistuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Doporučuji na android nainstalovat https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android_rsap.rsap&hl=cs A na synchronizaci kontaktu: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android_rsap.irmc&hl=cs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Jak už jsem napsal i zde platí, že neexistuje rSAPová jednotka, která by podporovala starý multifunknční volant a ani neexistuje taková jednotka, která by podporovala A2DP a současně alespoň starý Maxi-Dot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Neexistuje me jde pres BT audio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 No ale ne v autě se starým Maxi-Dotem(kde je telefonní jednotka zobrazena). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 No ale ne v autě se starým Maxi-Dotem(kde je telefonní jednotka zobrazena). mam predface,maxxidot mam stary nic se me nanem nezobrazuje,vsechno je pouze na navi,bt audio jede s androidem uplne v poho,mozna tu resite neco jinyho ja sem pouze reagoval ze me BT jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Jak píšu neexistuje řešení pro starý Maxi-Dot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nik221 Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 (editace) Půjde mi přehrávání přes bluetooth? ikonka bluetooth je jenom prošedivělá (SII 2009 Elegance) (Samsung S4) Editováno: 15. Červen 2014, autor: nik221 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Ne, neumí A2DP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Otázka na Ferdu: Kdybych nechtěl řešit ovládání HF na volantu (vlastně mi vyhovuje ovládat telefon na rádiu a používat ovládání na volantu pro ovládání muziky) a nepotřebuju zobrazovat telefon na MaxiDotu, všechno je vidět na Columbusovi... Jediné co by mi k výměně jednotky nějak táhlo, je to BT pouštění muziky z mobilu, abych ho nemusel pořád připojovat přes AUX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 chlapi a neviete co to znamena, ked mi zakazdym ked pripojim telefon cez BT po urcitom case stale vyhodi hlasku, ze "stazeni telefonniho seznamu nekompletni". ale mne sa zda ze tam mam vsetky kontakty, aj ked som to nikdy az tak podrobne neskumal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 (editace) Chalani, vedel by mi niekto z vás poradiť? Mám problém s mapami 8049. V týchto mapách mi ako keby chýbali výjazdy z cesty R1 - pri výpočte trasy hodí čiaru trasy až niekam do francúzska a späť a dá hlášku k danému cíli nelze navigovat. Na stránke 171 tohto vlákna mal IgorB podobný problém kde bola chyba v starom SW. Môže byť chyba tiež v tom alebo to bude skôr chybnými mapami? Respektíve viete mi poradiť aký najnovší FW môžem doň dať? Mám: O2 fl Delivery part number: 3T0035680A HW-Version: H11 SW-Version: 2664 Editováno: 16. Červen 2014, autor: zelo7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.