Stringo Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 No mě to dělal Ferda (to logo) a flashlo se to (tedy měl jsem chvíli prdelku staženou, když se to dojelo a neudělalo to žádnou hlášku o dokončení, ale povedlo se. Jinak když to chce mít člověk opravdu odšéfované, říkal Ferda, že je lepší to logo dát do celého SW a přehrát to celé. Rozhodně nedoporučil ten nástroj na netu, jak to vytvoří logo, pro nás co máme Columbusy v OII a upravované SW pro naše starší auta, tak to právě je velká pravděpodobnost že to umře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 no sem si to myslel tak na to prdim a necham to tak,me to nechtel ani vasa nahrat kdyz sem tam byl,zepry to vubec nedela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Ferda taky říkal že to "nemusí" klapnout, ale jinak jak jsem psal, stačí to připravit s novou instalací kompletní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 (editace) logo jsem si delal vcera a ok.. ale popravde kdybych si to co pises precetl vcera tak asi do toho nejdu ani by me nenapadlo ze tim mužu neco pokazit kdybych to ted nečetl asi by bylo lepsi to mit primo vlozeno do sw a nainstalovat najednou..ale uz do toho radeji nešaham.. sw jsem si upgradoval pak to logo pridal a plus uprava pro predfacelift oII od ferdy ted uz na to ani nesahnu jak to čtu jedine co bych jeste časem chtel je nak dodelat parkovaci kamerku ale tech penez co za to chcou ve škodovce no fuj... cetl jsem ze potřebuju jednotku kabelaž a kameru nejde to nejak natvrdo jen kameru a kabelaz ? to by asi nerozpoznalo ze mam zpatečku a musel bych to pouštet manualne co ?? Editováno: 11. Březen 2015, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Kamarád objednával kameru s jednotkou v Chině,cena cca 2500 a nestačil jsem se divit jaký kvalitní obraz i v noci.Hledej na Aliiexpressu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 (editace) Diky kouknu na to odkaz asi nemas co ?? je jich tam vic nez moc jen me matou ty činske verze rns510 . toto je asi k ničemu co ? http://www.aliexpress.com/item/Number-Plate-Lamp-holder-Parking-Camera-for-08-09-10-12-Skoda-Octavia-with-RNS315-510/1244599135.html Editováno: 12. Březen 2015, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 nemám odkaz bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 zatim jsem tam objednal ochrannou folii na displej columbuse ( RNS510 RCD510 Anti-Scratch Clear LCD Screen Protector Cover Guard) http://www.aliexpress.com/item/Volkswagen-RNS510-RCD510-Anti-Scratch-Clear-LCD-Screen-Protector-Cover-Guard/1976670190.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Já bych tohle nekupoval, ne kvůli funkčnosti, ale protože zrovna tahle verze na těch světýlkách je hodně vidět a láká to zkusit utrhnout, už jsem viděl 2x jak to viselo z auta, prostě to hodně láká idioty a já osobně, když mám parkováky, tak ta kamera je mě osobně tak nějak navíc. Jo kdyby to bylo jako u VW, že to mají schované, tak to by bylo super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Taky me to napadlo jsou dve verze bud do svetylka nebo na madlo otevirani patych dveri.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugi Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 (editace) Čaute ľudia, mám otázočku, viete mi niekto povedať aká je posledná verzia FW na Columbusa? Mám Oll mr 2006 mf volant a verziu fw 2664 čo je asi pekne stará (3T0035680A). Máte niekto upravenú najnovšiu verziu? Editováno: 12. Březen 2015, autor: gugi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Ja daval 5238 plus upravu pro OIIpredfacelift . nejnovejsi je asi 6276 ale pokud si cetl prizpevky na tomto vlákně tak bych to tam nedaval... je to pro nejnovejsi columbusy a mužes ho tim zabit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Tak odpověd: Dobrý den pane,děkujeme Vám za Váš email a k Vašemu dotazu Vám sdělujeme:Výrobce navigačního systému Columbus nemá v ČR oficiální servis. Všechna problematika s tímto navigačním systémem se řešíprostřednictvím autorizované sítě ŠKODA, a to dodáním nového RNS Columbus.Jinak si vás dovolujeme odkázat na neautorizované opravny, které se touto problematikou zabývají.Litujeme, že Vám v dané věci nemůžeme podat příznivější odpověď.S pozdravemJan Šmelhaus, Péče o zákazníka / Customer Care / KundenbetreuungŠKODA AUTO a.s., Tř. Václava Klementa 869, 293 60 Mladá Boleslav, Czech Republicinfo@skoda-info.cz , www.skoda-auto.cz , www.skoda-auto.comŠkoda - Simply clever.Please consider the environment before printing this email.Prosím, zvažte dopad na životní prostředí před tiskem tohoto mailu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Tak to je dobre jednoduse receno kupte si novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropin Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Kdo poradí čím to může být když mě rádio při přehrávání DVD píše přehrávání DVD přerušeno?? Díky předem všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Za jízdy? V klidu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropin Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Mischicka vklidu pri nacitani..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domm Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Chtěl jsem se Vás zeptat, jaké máte zkušenosti s převodem videa do DVD formátu pro Kryštofa. Na samotný převod videa používám ConvertXToDVD 5. S programem je práce velmi jednoduchá i výsledek je super. Ale chtěl jsem vytvořit jedno DVD s videoklipy, tak aby při vložení DVD do Kryštofa videoklipy se automaticky přehrávaly. Tak jsem použil nastavení menu: Automatické přehrávání, sekvenční přehrávání, přeskočit menu. Po vypálení DVD a vložení do Kryštofa přehrávání začne v pořádku, běží jeden videoklip za druhým, jak jsem chtěl. Ale pokud přeskočím při přehrávání nějaký videoklip, tak daný videoklip se přehraje dokonce a začne hrát první videoklip a pořád dokola. Nevím, co dělám špatně, nastavení Kryštofa, programu ConvertXToDVD 5 nebo Nera. Pak se musí DVD vysunout a vložit znovu, aby probíhalo automatické přeskakování videoklipů. Díky za Vaše příspěvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 ja na to pouzival Alcohol a bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Já to nepoužívám vůbec, mám pár originálních DVD (pohádky pro prcky) a neřeším to, stejně pořád řídím, takže koukat nemůžu. Raději kdyby někdo přišel na to, jak přehrát .avi z paměťovky... přece to musí jít nějak obejít , když to zvládne DVD... Nebo alespoň přehrát DVD z paměťovky, na těch našich cestách se DVD akorát tak seká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Musis tam mit neco, co bude avi dekodovat/prevadet, v sw to neni a nikdy nebude:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 (editace) tak jak říkám, stačilo by aby uměl najít cestu DVD souborů (Video_TS / Audio_TS) místo z mechaniky z karty... Vždyť mapy se dají taky nainstalovat z karty a šlo to dřív jen z DVD Editováno: 21. Březen 2015, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 (editace) Na DVD funguje spolehlivě Nero Vision...vytvářet DVD bez titulků a je to. Editováno: 21. Březen 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domm Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 (editace) Díky všem za odpovědi. Ještě jsem se chtěl zeptat, co přesně znamená, když Columbus ukazuje na mapě autíčka viz. fotka. Já myslel, že to znamená, že se na komunikaci vyskytuje kolona! Ale pokaždé, když jsem takovém označeném místem projížděl, tak cesta byla úplně volná. Samozřejmě TMC vypínat nechci, ale kvůli tomuto navigace chce měnit trasu, úplně zbytečně a celý smysl TMC jde do háje. Já jsem viděl na navigaci PCM 3.1, jak označuje kolony barevnýma šipkami a šipka označovala směr, začátek a konec kolony přesně! Columbus kolony označuje tak, že autíčka a šipka označuje začátek a směr kolony viz. fotka a přesnost kolon bude závislá z RDS vysílání? Máte taky takové zkušenosti? Editováno: 22. Březen 2015, autor: Domm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Tohle se mi zrovna stalo minulý týden, NAVI mi hlásila změnu trasy a na trase autíčka kolony, projel jsem úplně bezproblémově... Ale jinak to většinou hlásí dobře, stačí když je na silnici hlášená dlouhodobá uzavírka a ono to hlásí a přitom tam zrovna v dobu průjezdu kolona být vůbec nemusí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.