Pepa Fiala Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Pokud jsi z Prahy, tak ti to přehraju. Když tak dej vědět. Josef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Zkus ty mapy konvertované z BMW, tam je obyčejné DVD a starší mechaniky s ním nemají takový problém jako s dvouvrstvým DVD. Tohle sice není poslední verze, ale mám ji a nenašel jsem zatím nic neaktuálního. https://uloz.to//!iCVsIiPsvDU4/bmw-middle-europe-2017-for-columbus-iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planck Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Puvodne byl FW v navigaci 4024 a mapy tusim nekdy z roku 2009 verzi netusim... Provedl jsem update na FW 5274 a mapy se z pameti vymazaly (v servsnim menu nebyla uvedena zadna verze). Po zapnuti sem byl vyzvan k vlozeni navigačního DVD, vlozil jsem tedy mapy V16 8536 na Verbatim DL DVD vypaleno rychlosti 2x. Po vlozeni DVD se nic nezobrazilo, mechanika zacala cist DVD podle zvuku a navigace funguje. Po vyjmuti DVD však navigace nefunguje a pozaduje navigacni DVD. Je pravda, ze nekdy navigace vyhodi chybu cteni disku a disk vyjede z mechaniky. Je mozne, ze navigace stále nekde v pozadi kopiruje data z DVD? Ještě me napadlo vyčistit cocku v mechanice. Vyskoci na displeji nejaka hlaska o uspesnem dokonceni nacitani dat z DVD? Mohl bych se zeptat v čem je lepší fw 5274 než 4024? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 před 4 hodinami, Stringo napsal: Zkus ty mapy konvertované z BMW, tam je obyčejné DVD a starší mechaniky s ním nemají takový problém jako s dvouvrstvým DVD. Tohle sice není poslední verze, ale mám ji a nenašel jsem zatím nic neaktuálního. https://uloz.to//!iCVsIiPsvDU4/bmw-middle-europe-2017-for-columbus-iso staci to jen vypalit a nahrat do colombuse a pojedete to?? kdyz jsem daval na dvouvrstve V15 bo V16 tak jsem s tim mel problem. jako ze sem rozjel aktualizaci a pak se to seklo a mel jsem misto mapy jen bilou obrazovku:-/ pak se to vratilo do normalu. Tak to nechci mocka pokouset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Vždycky to má stejný průběh. Vložíš instalační DVD, vyskočí hláška, jestli chceš pouze použít mapové podklady z DVD, nebo jestli chceš mapové podklady instalovat. Dáš instalovat a spustí se instalace. Potom to cca půl hodiny kopíruje data (je nutné mít zapnuté zapalování, aby se auto "neuspalo"). Po cca 35% se ti průběh instalace jakoby zasekne (ten pruh průběhu instalace se nehýbe), po těch cca 30 minutách to skočí na konec a měla by vyskočit hláška o úspěšné instalaci.Pokud ti nepůjde ani tohle z klasického jednovrstvého DVD, nezbývá ti nic jiného, než navštívit někoho, kdo to udělá po kabelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Axmann Vloženo 12. Březen 2019 Sdílet Vloženo 12. Březen 2019 před 12 hodinami, Planck napsal: Mohl bych se zeptat v čem je lepší fw 5274 než 4024? Díky Systém je sviznejsi, rychleji reaguje. U starsi verze fw bylo reakce na dotyky pomala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Axmann Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 V 11.3.2019 na 14:24, Tomas Axmann napsal: Puvodne byl FW v navigaci 4024 a mapy tusim nekdy z roku 2009 verzi netusim... Provedl jsem update na FW 5274 a mapy se z pameti vymazaly (v servsnim menu nebyla uvedena zadna verze). Po zapnuti sem byl vyzvan k vlozeni navigačního DVD, vlozil jsem tedy mapy V16 8536 na Verbatim DL DVD vypaleno rychlosti 2x. Po vlozeni DVD se nic nezobrazilo, mechanika zacala cist DVD podle zvuku a navigace funguje. Po vyjmuti DVD však navigace nefunguje a pozaduje navigacni DVD. Je pravda, ze nekdy navigace vyhodi chybu cteni disku a disk vyjede z mechaniky. Je mozne, ze navigace stále nekde v pozadi kopiruje data z DVD? Ještě me napadlo vyčistit cocku v mechanice. Vyskoci na displeji nejaka hlaska o uspesnem dokonceni nacitani dat z DVD? Ahoj, Tak jsem včera stahnul z internetu starsi verzi map V15 8315 a po vlozeni DVD do mchaniky mi to hned nabidlo jestli chci mapy Instalovat, nebo Pouzit DVD. Tak pravdepodobne jsou ty poslední mapy V16 8536 nejakym zpusobem vadne (nekde na netu jsem se docetl, ze jsou snad konvertovane z map od BMW, ale nemám to overene). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 Pokud jsi stáhl mapy, které se nevejdou na klasické DVD, tak jsou to originální mapy. Předpokládám, že nikdo nebude nazývat originálním názvem jiné mapy. Dával jsem sem mapy konvertované od BMW, sám je mám a používám. Pokud ti nepůjde ani tohle z obyčejného DVD nainstalovat, máš KO mechaniku. Buď si koupíš laser z Číny a vyměníš ho podle návodu na YouTube, nebo si necháš aktualizovat navi od někoho přes kabel. Každopádně jestli jsi to zkoušel už opakovaně několikrát bez úspěchu, je tohle hraní si nejkratší cestou k zabití navigace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clooney Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 (editace) V 7. 2. 2019 na 18:20, Clooney napsal: Můj columbus co občas bouchnul do repráků a vypnul se, pak zase naskočil. Toto se zhoršovalo až se za jízdy vypnul a repraky bouchaly ještě pár minut po dojezdu. Na tlačítko ani nic jinéhe teď rádio nereaguje. Zkusil jsem ho vyndal/zandat jediné co to přineslo bylo, že v rádiu chvilku tikalo. Radio ani neblikne. Nejde reset tlačítky. Po pročtení všeho možného to nevypada na soft ani disk. Je to columbus 2009 v rapidu 2012. Jiné radio funguje normálně. Napadá mě zdroj v rádiu, ale nevím. Neřešil to někdo prosím? Neporadi nekdo nekoho kdo to opravuje? Nechce se mi to posilat nekomu pres bazos atd. Nejlepe z Liberecka, ale neni problem nekam zajet aspon na diagnostiku co s tim je. Editováno: 13. Březen 2019, autor: Clooney Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 Po vložení se má zobrazit zda chceš mapy zkopírovat či používat Data nejsou přítomna na HDD, proto chce DVD Ano, je to pravda Pokud dáš kopírovat tak se kopírují na pozadí Nefunkční čtení je nejčastější problém s kopírováním map Ano, vyskočí hláška o úspěšném zkopírování Jinak kopírování map trvá minimálně 45minut až 1h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 V 11. 3. 2019 na 20:58, Stringo napsal: Vždycky to má stejný průběh. Vložíš instalační DVD, vyskočí hláška, jestli chceš pouze použít mapové podklady z DVD, nebo jestli chceš mapové podklady instalovat. Dáš instalovat a spustí se instalace. Potom to cca půl hodiny kopíruje data (je nutné mít zapnuté zapalování, aby se auto "neuspalo"). Po cca 35% se ti průběh instalace jakoby zasekne (ten pruh průběhu instalace se nehýbe), po těch cca 30 minutách to skočí na konec a měla by vyskočit hláška o úspěšné instalaci. Pokud ti nepůjde ani tohle z klasického jednovrstvého DVD, nezbývá ti nic jiného, než navštívit někoho, kdo to udělá po kabelu. jj jasny, ted sem dobu hledal na foru pac sem si myslel, ze uz sem to zde resil, ale noc sem nenasel:-/ tak popisu co si pamatuju. Kdyz sem vypalil ty mapy na dvouvrstvi dvd a dal do mechaniky, tak to napsalo pouzit nebo instalova. dal sem pouzit, Uz nevim jak to co dalo, ale po par minutach mi zbelala obrazovka misto mapy tak bylo bilo, ani vysunuti dvd a vypnuti radia nepomohlo. Po par dnech sem zkusil navigaci a mapy byly zpet, tak uz sem to nechtel pokouset. I ted mocka navigaci nepouzivat, spis vubec, jen me prislo, ze neni spatny mit cenu dvd novy mapy, kdyby origo bylo za 500 koupim origo,ale pri te cene to nema smysl, kor kdyz ji nevyuzivam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 Mě ce nahrály mapy za 38minut (bez POI) BMW mapy za méně než 30minut.Clooney: Rolbař je z Prahy, Milhausek z Humpolce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 17. Březen 2019 Sdílet Vloženo 17. Březen 2019 Columbus r.v 22.6.2010 v Continental 1Z0035680A HW:H05 SW:1024 Jde o verzi s LED display ? a co umí ? a dám ji do Octavie 2 2007 bez problému,teď tam mám amundsena+ a gateway 1K0907530S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 17. Březen 2019 Sdílet Vloženo 17. Březen 2019 S Columbusem přijdeš o BT konektivitu, pokud tedy nemáš BT modul pod sedačkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 17. Březen 2019 Sdílet Vloženo 17. Březen 2019 jj já vím,ale potřebuji zda jde o LED verzi,co umí tento soft a zda lze pouze přehodit za amundsena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cabry Vloženo 23. Březen 2019 Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 Zdravím, mám problém s mechanikou. Minulý týden jsem upgradoval FW na verzi 5238, následně jsem chtěl nainstalovat mapy WEST V16 ale vložené DVD+R DL to nenačetlo, tak jsem zkusil jen na zkoušku vložit staré mapy V14 ty už se začaly istalovat, ale neměl jsem moc času, tak jsem to vypnul. Tento týden jsem zkoušel znovu a už mi mechanika nenačetla ani jedno DVD s navigačními daty (i mapy V14), ale když vložím do mechaniky CD s mp3 nebo DVD s filmem, tak normálně funguje. Problém je jen u navigačních dat. Věděl by někdo, co by to mohlo být? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Březen 2019 Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 MP3 nebo film neobsahuje tolik informací v zápisu, to ti klidně může fungovat, ale mapy už to nerozlouská. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Jansta Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 V 24. 12. 2018 na 23:30, ondys napsal: Logo uděláš tady: http://www2.netdata.be/iso/?old=skoda Chci se zeptat jak to udělat. Jak se snažím tak se snažím , ale stránky už asi nejdou. Dá se to nějak jinak udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 před 1 hodinou, David Jansta napsal: Chci se zeptat jak to udělat. Jak se snažím tak se snažím , ale stránky už asi nejdou. Dá se to nějak jinak udělat? nedelal bych to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Tak určitě si tu přečetl, že to při špatně vytvořeném instalačním souboru, dokáže umrtvit navigaci... Osobně bych to nechal udělat někoho kdo to umí v rámci kompletní instalace FW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Jansta Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 Jsem člověk čeho se nic jen tak nebojí a jdu do hodně věcí po hlavě.? soft i mapy se mi podařily na poprvé. A touha po vlastním logu je doopravdy velká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 Mapy ti s navi nic neudělaj. Pokud dáváš univerzální 5238, tak se v podstatě taky nemá co stát. Ale u toho loga máš tak 80% pravděpodobnost, že si z navi uděláš těžítko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 Jedna věc je, že je mu to jedno a chce to, druhá věc je, že už dneska těch online softů moc nefunguje. Zkoušel jsem teď 2 o kterých jsem věděl a jsou off... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Jansta Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 (editace) Já dával teď 5274. Mapy V16. To samé jsem dělali u známého a po mapách jsem musel znova natáhnout soft, protože se ji nechtělo naběhnout. Vyskočilo jen logo a zase zhasla. Možná asi jak vás poslouchám tak se na to vyprdnu a budu rád, že vše dobře dopadlo. Jinak doopravdy nic co bylo na netu nefunguje. Asi to bylo varování ? Editováno: 1. Duben 2019, autor: David Jansta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogobelo Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 jedna rýchla otázka : Ako to je keď chcem použiť Colombus z VW pre škodu , zmení sa podsvietenie a logo podľa auta, alebo sa musí meniť soft ? Je tam 5238 modifikovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.