Stringo Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Co se týká displeje (logo, barva), musí se změnit soft. Co se týká podsvícení tlačítek kolem displeje, tam se nic nezmění, musel bys vyměnit LEDky, není to RGB, aby se to měnilo podle softu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senor 01 Vloženo 27. Červen 2019 Sdílet Vloženo 27. Červen 2019 Zdravim nekdo v Praze kdo opravuje Columbuse?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa Fiala Vloženo 28. Červen 2019 Sdílet Vloženo 28. Červen 2019 před 9 hodinami, senor 01 napsal: Zdravim nekdo v Praze kdo opravuje Columbuse?diky Máš soukromou zprávu. Josef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaF Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 (editace) Zdravím, rád bych poprosil zdejší odborníky/nadšence o radu. Mám Superba II myslím z roku 2012, a rád bych občerstvil mapy případně i FW. U obojího mám ale stejný problém: auto je bezklíčkové, a navigace chvíli chroupe, pak vyplivne CD a vypne se, v podstatě zároveň s tím zhasne i displej pod volantem. Když pak naskočí, říká známou hlášku o clamp state... Chtěl jsem si poradit sám, ale dochází mi nápady, takže pokud se najde dobrá duše v Praze, rád přijedu a zaplatím za pomoc. Díky, Honza Editováno: 3. Srpen 2019, autor: HonzaF Překlepy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaF Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 Díky moc, já z Bohnic :) ozvu se. Ale vrtá mi to hlavou, chtěl jsem si s tím o víkendu pohrát, dostanu se i do stavu kdy jsem myslel že mám vyhráno, ale pak se rádio zase nastartuje jako by nic a začne hrát místo instalace. Tak jenom kdyby byly nějaký rady jak si zkrátit čekání na pondělí, tak sem s nima. Díky moc, Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 Chce to vybrat vhodnej FW a postupovat správně. A mapy nejlépe z DVD pokud to jde. Je tam ochrana proti vybití baterky, proto se ti to vypíná. A přes kartu si taky můžeš oddělat navi. Obojí jsem dělal vždycky za jízdy nebo s nastartovaným autem aby nehrozilo vypnutí. Někde tady budu mít i CD a DVD + mám diag pro zapnutí servisního menu a na další blbinky. A dokonce jsem z Bohnic sousede. ? Ale po operaci nohy 3 měsíce nechodím, sotva doskáču o berlích do garáže (ale mám automat, tak jezdím). Hned vedle nás je rolbař - největší odborník v oblasti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaF Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 Mapy z DVD jsem zkoušel jako první (pálil jsem poctivě pomalu na verbatim DVD+R DL), ale nezabralo, čočka už zřejmě potřebuje brejle na čtení. Návody na FW zmiňují že se nemají zapínat klíčky (já mám jenom čudlík :), ale zdálo se že to odpovídá, při zapnutém zapalování hláška s clamp mode, při vypnutém se to na začátku rozjede, chroupe, a pak nic. Moje první pokusy skončily na tý ochraně baterie, dneska to spíš vypadalo tak že se rádio po chvíli restartuje, začne hrát, pak si všimne že má vloženo SWL CD restart, furt dokola. Podle mne se v tom už někdo přede mnou vrtal, na dlouhej stisk setup mi naskočí service menu, obrazovka při spuštění je černá (žádná škoda auto), ale podle toho co jsem zkoumal jsem usoudil že potřebuju FW 5274, ale netvrdím že se v tom nějak vyznám. Jsem schopnej nahrát alternativní FW do mobilu nebo routeru, ale nechci bricknout věc za 20k nebo kolik stojí kvůli nějaký blbosti. Díky za rady a tipy, Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anonima Vloženo 4. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2019 (editace) Čaute Mám skodu octaviu 2 (2011) mám v ňom autorádio COLUMBUS RNS 510 Môj problém je že nechce čítať SD karty skúšal som 4 GB / 8 GB ale nenačíta (CHYBA SD KARTY, PROSÍM ZKONTROLUJTE SD KARTU) Na nete som sa dozvedel že je to kvôli starému firmwaru. Chcem nový firmware ale radio mi nechce zobraziť systemove informacie. Chcel som zobraziť systémové informace v rádiu ale nezobrazuje, Setup som stlačil dlho ale nič. Ako to treba zobraziť ? Editováno: 4. Srpen 2019, autor: anonima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 27. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2019 Zdary chlapci, je tu někdo, kdo poradí s opravou DVD mechaniky ? Nečte mi DVD mapy, CD jsou ok, nějaká DVD s filmy taky, ale mapy musím instalovat přez SD kartu a to mne neba . DíkySent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa Fiala Vloženo 27. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2019 (editace) Ahoj, mechaniky .............................................................. Editováno: 27. Srpen 2019, autor: Pawouk Nepovolená reklama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2019 Příspěvek upraven pro nedovolenou reklamu na výdělečnou činnost. Pokud máš zájem takto inzerovat své služby, kontaktuj administrátory fora pro další informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Naiman Vloženo 1. Září 2019 Sdílet Vloženo 1. Září 2019 Ahoj chlapi, chtěl jsem si nechat domontovat couvací kameru do Sup II 2009 s Columbusem, ale maník neměl VAGa, tak jsem si zkusil ve Škoda servisu nechat aktivovat couvací kameru v navigaci. To se jim povedlo, ale od té doby přestala fungovat komunikace mezi Columbusem a Maxi-Dotem. Mezi budíkama nemám žádnou volbu z Columbuse (Audio, navigovat, atd.), jinak vše funguje. S jiným Columbusem je to OK, takže mi v servisu řekli, že je potřeba vyměnit Columbuse. Což je blbost. Kdo z vás mi to bude umět dát do kupy? Případně nahrát nový FW či mapy (mám servisní menu i SW VIM). Já Hradec Králové či Praha nebo cokoliv po cestě. Ale můžu dojet i někam jinam. Prosím ozvěte se mi s nějakým kontaktem nebo aspoň radou, co s tím. Díky Karel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusanbe82 Vloženo 2. Září 2019 Sdílet Vloženo 2. Září 2019 Ahoj. Odkódovali, co neměli ;) V Praze můžu zítra nebo víkend. Případně SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tropheus Vloženo 5. Září 2019 Sdílet Vloženo 5. Září 2019 Ahoj. Nezkoušel někdo mapy v17 pro RNS 510? Našel jsem je zde https://gpsunderground.com/forum/forum/car-navi-system/car-gps-systems/volkswagen-seat-skoda/1339405-vw-rns-mfd2-dvd-blaupunkt-ex-v-vx-2019-v17%E2%80%8B-europa-final . Nikde jinde jsem ale nenašel zmínku, že by v17 existovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 6. Září 2019 Sdílet Vloženo 6. Září 2019 To jsou mapy pri RNS2 DVD verze coz byli "Nexus" ve vw passatech miltivanech atd... mas to tam i rozepsane pri jake auta to jde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 15. Září 2019 Sdílet Vloženo 15. Září 2019 zdarec, kdyz pripojim zadni repro, ktery jsem nemel od vyroby, musi se pak nejak donastavovat pres diagnostiku nebo po pripojeni je to "samo" najde u budou fungovat?? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 16. Září 2019 Sdílet Vloženo 16. Září 2019 Je potřeba dokódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusanbe82 Vloženo 16. Září 2019 Sdílet Vloženo 16. Září 2019 některé rádia myslím ani nejdou nakódovat na "pouze přední repro", ale pokud tam má rádio z výroby, tak dané rádio pravděpodobně tuto možnost mít bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 16. Září 2019 Sdílet Vloženo 16. Září 2019 aha, tak to je blby:-/ na to je nejaka "spesl" diagnostika?? to je ten colombus tak blbej ze to nepozna bo to maj schvalne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Žihlo Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 Nemate nekdo radu porad se mi navigace vypina a zapina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusanbe82 Vloženo 19. Září 2019 Sdílet Vloženo 19. Září 2019 -> PcGamer - stačí kterákoliv diagnostika, co umí kódovat, nic extra. I nějaký ten blbinec přes bluetooth jak se spojí přes BT by to zvládnul -> Marek Žihlo - může být SW i HW problém. Dej to raději někomu, kdo s tím má zkušenosti. Chomutov / Praha můžu sloužit. Případně SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Září 2019 Sdílet Vloženo 19. Září 2019 Opravím Humpolec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 19. Září 2019 Sdílet Vloženo 19. Září 2019 mlada boleslav taky muzem dat do poradku ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 19. Září 2019 Sdílet Vloženo 19. Září 2019 před 7 hodinami, Dusanbe82 napsal: -> PcGamer - stačí kterákoliv diagnostika, co umí kódovat, nic extra. I nějaký ten blbinec přes bluetooth jak se spojí přes BT by to zvládnul myslis carista?? tam jsem myslim takovou nabidku nevidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusanbe82 Vloženo 19. Září 2019 Sdílet Vloženo 19. Září 2019 Teď si za boha nevzpomenu na jméno, ale vyrábí to poláci a dá se tam dokódovat další výbava, vypnout start stop, snad i VIM atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.