Volvak Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 PIN 4,5,7 pojistka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revolucionar Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 PIN 4,5,7 pojistka sory ale asi te porad nechapu. myslis pojistky kdyz otevru dvere u ridice tak na boku palubovky?? nebo jake pojistky? tohle jsem nikdy neresil tak sorry za hloupe dotazy.... Dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 jo a pojistku v radiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revolucionar Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 jo a pojistku v radiu Jako primo uvnitr radia jo?? No ja sem prave myslel ze to bude mit neco spolecneho s tou komfortkou kdyz to pred tou vymenou hralo a po vymenne ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Jedna je z boku palubky a druha je u konektoru radia.Zkus vratit puvodni konfortku a uvidis kde je problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revolucionar Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Jedna je z boku palubky a druha je u konektoru radia.Zkus vratit puvodni konfortku a uvidis kde je problem. jj zkusim to ale byla to pakarna nez sem prisel na to jak ji vymenit Ok. zkusim a uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Ahoj, rad bych si dodelal origo dalkove ovladani k origo centralu, ktery mam z vyroby. Koukal jsem na svoji komfortku, ta ma koncove oznaceni 959 433 H, mohl by mi prosim nekdo poradit, co vsechno tahle jednotka umi? Ve vyse uvedenem seznamu neni, protoze je to auto uz po faceliftu. Predem diky za jakoukoliv informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 tak jsem to asi nasel... Mela by umet el. okna, ale dalku na central asi ne. Je tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Je to tak, ja som ju mal ako pôvodnú a menil som ju za 433E, aby som mal centrál s DO na 434 MHZ a ovládače trojtlačítkové 1J0.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Škoda.... Kdybych tam měl tu správnou, tak bych si to urcite dodelal... Takhle se asi priklonim k nejakymu univerzalnimu dalkaci... Preci jenom-jednotka... To je tak tisicka navic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 origo je origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 To je pravda origo je origo a navic je to hezky za neorigo dalku dam tak 800,- za origo 800,- za klic, cca 200 za vybrouseni, a 1000,- za komfortku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Chlapi pouzivate i samostatny tlacitko na otevirani kufru? Ja totiz nemuzu sehnat 1J0 klice ale pouze 1K0, takze odskok samotnyho kufru by mi nefungoval Proto jsem se chtel zeptat, jak hodne je to uzitecny Mám to ozelet a koupit 1K0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Odskok kufru nemá chybu, kup 1J0. Např. Jsi parkovišti před nákupkem a když vracíš nakupní košík, tak nemusíš odemykat celý auto a hlavně po zabouchnutí kufru se auto samo opět zablokuje na SAFE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Hmm, tak uzitecny to urcite je... Tady na foru prodavaj vsehovsudy klice dva clenove, ale 1J0 nema uz ani jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Kontaktuj JendaT4 Bude mít nejspíš všechno a za dobrou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Klíče bych tu měl, poslední dva kusy. http://www.aukro.cz/item671425946_posledni...c_vw_skoda.html Nový, třítlačítkový, nevyfrézovaný, kompletní vystřelovací klíč SKODA - Imobilizer 3 generace Dálkové ovládání 1J0 959 753 AH - frkvence 434 MHz Cena 1000,- kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 jj, samostatné otevírání kufku je občas k "nezaplacení". Otevřeš kufr, položíš si klíče do auta, zabouchneš kufr, auto se zamkne .... a je po prdelce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Wittmann: Jsem asi paranoik a proto nosím u sebe neustále 2 vystřelováky , abych se nedostal do situace kterou popisuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 jj, samostatné otevírání kufku je občas k "nezaplacení". Otevřeš kufr, položíš si klíče do auta, zabouchneš kufr, auto se zamkne .... a je po prdelce. Já osobně nepokládal klíče do auta ani u Š120 a u Fabie už vůbec, protože když odejde mikrospínač ve dveřích a auto se po 30s zamklne. Máš útrum tak jako tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 To se mi doufám nestane Kazdopadne kdyz uz to dodelavam a davam do toho prachy, tak chci aby to bylo kompletni, takze jsem objednal 1J0 ovladace, sice krapet drazsi, ale zato s kompletnima funcema Takze doufam, ze to do patka vsechno prijde-i komfortka a pres vikend to snad uspesne namontuju a pristi tejden akorat sehnat sikovnyho zamecnika, kterej mi vybrousi planzetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Já osobně nepokládal klíče do auta ani u Š120 a u Fabie už vůbec, protože když odejde mikrospínač ve dveřích a auto se po 30s zamklne. Máš útrum tak jako tak. já taky ne, ale pak jsou tu lidé jako manželka, děti, stárnoucí dědeček .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 já taky ne, ale pak jsou tu lidé jako manželka, děti, stárnoucí dědeček .... nemusíš bej stárnoucí děda, dítě ani žena a jednou se ti to stane, otevřel jsem kufr dálkaáčem ještě zadní dveře a klíč šel do kapsy u bundy, naklonil jsem se až za za sedačku spolujezdce a klíček vyklouz za sedačku řidiče, já si toho ani nevšim a v klidu zabouch dveře a kufr. A potom šáhneš do bundy a ono hovno a ne klíček a jen slyšíš ono proklínané cvak cvak cvak cvak cvak. A jsi asi tam............... Naštěsí jsem si zaolal domu pro druhý klíče a druhej den ráno tam přijeli. A od tý doby se ti to zaručene niky nestane :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 NECHCI ZAKLADAT NOVE TEMA,HLEDAM KDO DOKAZE PREHRAT SOFT V KOMFORTCE NEBO PORADI CIM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 VDS PRO to umí,je potřeba DOS.Co chceš přehrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.