Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím páni, chcem sa spýtať ohľadom lakťovej opierky, mám síce Rapida, ale to bude rovnaké,ako u FII,R. Mám ju tam namontovanú originál z výroby. Potrebujem doštelovať ručnú brzdu o pár závitov v strednom tuneli. Ako sa tam dostanem? úplne rozobrať a vybrať lakťovú opierku?? Alebo sa to dá urobiť aj jednoduchšie? Dík.

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Nevíte náhodou někdo číslo toho plastovýho dílu který se zakryje otvor když se loketka demontuje? V bílé barvě.

Za rok co auto mám jsem si na ni nezvykl. Pokud je sklopená, špatně se zapíná pás a když je zvednutá je špatnej přístup dozadu.

• o 3 roky později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Shodou okolnosti se mi sesly dve loketni operky na Fabii II./Roomstera, proto jednu nabizim k prodeji.

Jedna se tedy o originalni loketni operku pro Skodu Fabii II./Roomster, plne funkcni, kompletni, kozena, cena 2 000,- Kc.

Mozna i pouze vymena meho kozeneho vrchniho dilu za latkovy.

EDIT: Loketka prodana, diky za prostor

Diky.

20180531_190412.jpg

Editováno: , autor: Kamil07
  • o 4 roky později...
Vloženo

Ahojte, kdyby někdo měl originál loketku na prodej, případně doporučení na nějakou neorigo, která se kotví na rám vozidla namísto plastu středového tunelu, budu rád za každou radu. Díky moc!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...