Září 13, 201410 r Zdravím páni, chcem sa spýtať ohľadom lakťovej opierky, mám síce Rapida, ale to bude rovnaké,ako u FII,R. Mám ju tam namontovanú originál z výroby. Potrebujem doštelovať ručnú brzdu o pár závitov v strednom tuneli. Ako sa tam dostanem? úplne rozobrať a vybrať lakťovú opierku?? Alebo sa to dá urobiť aj jednoduchšie? Dík.
Únor 8, 201510 r http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-ii-facelift/interier-doplnky/skoda-fabia-07-roomster-loketni-operka-cz-cerna-id:4161.eshop
Únor 8, 201510 r sem myslel originál ne tenhle šunt. Upraveno Únor 8, 201510 r od Pawouk Necituj předchozí příspěvek!
Duben 11, 201510 r Nevíte náhodou někdo číslo toho plastovýho dílu který se zakryje otvor když se loketka demontuje? V bílé barvě. Za rok co auto mám jsem si na ni nezvykl. Pokud je sklopená, špatně se zapíná pás a když je zvednutá je špatnej přístup dozadu.
Duben 14, 201510 r Číslo bylo správné, loketka už je zaplaťpámbůh z auta a díra je zadeklovaná. Díky. Ještě cena příhrádky: 77 kč.
Květen 17, 20187 r ja som kupoval tyzden dozadu. na slovenskom bazosi este minimalne je. samizda za 80 eur. prevedenie koža.
Květen 30, 20187 r Shodou okolnosti se mi sesly dve loketni operky na Fabii II./Roomstera, proto jednu nabizim k prodeji. Jedna se tedy o originalni loketni operku pro Skodu Fabii II./Roomster, plne funkcni, kompletni, kozena, cena 2 000,- Kc. Mozna i pouze vymena meho kozeneho vrchniho dilu za latkovy. EDIT: Loketka prodana, diky za prostor Diky. Upraveno Červen 19, 20187 r od Kamil07
Září 19, 20222 r Ahojte, kdyby někdo měl originál loketku na prodej, případně doporučení na nějakou neorigo, která se kotví na rám vozidla namísto plastu středového tunelu, budu rád za každou radu. Díky moc!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.