voltys Vloženo 24. Září 2011 Sdílet Vloženo 24. Září 2011 http://forum.skodahome.cz/topic/105574-origo-a-nova-loketni-operka-na-fabii-ii-roomster-za-2300/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikyspf Vloženo 25. Září 2011 Sdílet Vloženo 25. Září 2011 Nevíte na jakých šroubech je ta loketka upevněna, zapomněli mi je k tomu dát A pak bych měl ještě jednu otázku, ta odkládací záslepka na jejíž místo přijde ta loketka se vyndá, nebo se musí vyříznout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 neviete kde na slovensku sa da kupit na opierku len tu vrchnu cast. potreboval by som to kvoli tomu ze sa mi odlomili tie drziaky za co sa to ohybalo a drzalo. za pomoc vopred dakujem. je to inak na Fabiu II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smiegel Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 Nemáte někdo přesný návod na montáž originální loketní opěrky do Roomstera? Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skofa1.2 Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 mikyspf-Ty šroubky jsou tušim M6,s hlavou torx.Mužeš klidně použít imbus.Tím to drží dole a nahoře je M8 zase torx a zase se dá použít imbus.Délky si ovšem nepamatuju . Smiegel-Co přesně nevíš? 1/ povolit a nadzvednout Středový panel (3x torx,2 ve předu,1 v zadu)Skryto pod dnem kulatých přihrádek. Je lepší vycvaknout manžetu řadicí páky(ten stříbrnej kroužek) a pokud máš kožený potah ručky tak směrem dopředu stahnout (vycvaknout tu podlouhlou krytku u ručky) Vepředu ten panel drží na sucháč u pedálů a na druhé straně (odjistit odtrženim do strany) 2/ vycvaknout stávající úložnou kapsu (je jen nacvaklá) 3/ usadit konzoli loketky a dotahnout 4xM6 4/ vrátit středový panel a vše co se rozdělalo 5/ připevnit loketku s nandanym krycim plastem nohy (tim většim) 1xM8 Ten plast tam musí být aby se to dobře spasovalo s výřezem ve středovym panelu 6/ nacvaknout druhou část plastu nohy Tak a hotovo,nic na tom neni.Kdyby šlo všechno tak jednoduše,jen se nebát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smiegel Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 Děkuji moc,tak to fakt asi zvládnu sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sipmart Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 (editace) pokud by někdo sháněl originální loketní opěrku s veškerým příslušenstvím, origo krabici a návodem na montáž, černá, onyx, tak mám za 2300,- Editováno: 20. leden 2012, autor: sipmart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 21. Duben 2012 Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 (editace) Tak nakonec jsem zvolil originální loketní opěrku, kterou jsem si objednal od Lukanna. Včera mi přišla,tak jsem ji hned namontoval a je to super . Doporučuji Foto: je normální, že je ta opěrka trochu "nakřivo"? jakoby blíže k sedadlu řidiče? je to myslím trochu vidět i na fotce z citovaného příspěvku Editováno: 21. Duben 2012, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 5. Červen 2012 Sdílet Vloženo 5. Červen 2012 Nikdo nemá v autě loketku? že by se mi podíval, jak to tam má přidělané? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 opěrku mám, zkusím si zítra vzpomenout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 je normální, že je ta opěrka trochu "nakřivo"? jakoby blíže k sedadlu řidiče? je to myslím trochu vidět i na fotce z citovaného příspěvku je normální, že je ta opěrka trochu "nakřivo"? jakoby blíže k sedadlu řidiče? je to myslím trochu vidět i na fotce z citovaného příspěvku Můžou to dělat špatně zacvakané ty plasty...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 plasty jsou zacvakané v pohodě nevím právě, montovali to v servise, to spíš vypadá že je tam vevnitř nakřivo daný ten ocelový bazmek, na který se ta opěrka šroubuje, akorát mi právě nejde do hlavy, jak by tam mohl být daný nakřivo, když se tam přichycuje čtyřma šroubama k tunelu, to by potom musel být křivý ten středový tunel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 spíš špatně nasezená část s s kloubem loketní opěrky, a nebo ohnutý ten spodní držák co se dává na 4 šrouby. Já ji mám naprosto rovně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 jde mi o to, jestli má cenu do toho vrtat ten držák tam jde nasadit špatně? však se to tam šroubuje k tunelu, to by se nemělo dát nasadit nějak špatně, nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 Všechno je předpřipravené,takže jen našroubovat atd. Já jsem taky dodělával sám a úpně v poho. Jenže auto už je prodané... kukal jsem jestli nemám návod,ale ten už je taky fuč... takže sorry ale víc už nepomůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 no právě, že je to předpřipravené, proto je mi divné, že je to křivo, kde by mohli co dát blbě jinak návod tu mám jak píše KoNG, špatně nasazená část s kloubem, tam by to mělo taky přesně zapadnout do sebe podle toho návodu, takže leda křivý tunel nebo ohnutý držák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 přikládám foto, jak to vypadá: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 sundej ty boční plastové kryty a uvidíš třeba to je jenom zle nasazeno na té spodní konzoli jsou tam drážky pro nastavení výšky a jde to dát do 3 poloh tak třeba to někdo špatně zkompletoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Briza5 Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 Zdravim, chtěl bych se zeptat zda se dají koupit zobáčky na vrchní část opěrky ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 (editace) Zdravím, chtěl bych poradit, jestli někdo neví, zda se dá sehnat ve Škodovce taková ta západka z víka loketky (viz. foto) a případně číslo dílu a cenu je to loketka z O1, ale předpokládám, jak jsem zde někde četl, že je ten vrch stejný jako v FII Editováno: 10. Září 2012, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 jo koupíš to jako díl, strč to kapsy a zajeď někam do škodovky a ukaž co chceš. Většinou to mají skladem a stojí to pár korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 JJ tohle je bolest. Me to taky prasklo. Zalepil sem to sekundovym lepidlem a pri otevirani a zavirani ( nesmi se viko nechat spadnout) byl opatrnej a dobry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlovarak Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 Jupí, dneska mě to prasklo taky, povedlo se mě přivřít klíče a bylo. Tak to je dobrá zpráva, že se to dá koupit solo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Kluci, opěrká je boží věc, ale nemá někdo návod na to, aby přestala vrzat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Otec v nové Fábii Champion 1.2tsi ji nechce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.