AntonioB721 Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 (editace) Cenu jsem psal výše 12500 Kč jsou fakt drahý proto jsem se rozhodoval asi 2 měsíce měl jsem strach jak budou sedět a vůbec,nakonec opravdu nelituju skoro se nedá poznat že je to potah. Editováno: 18. Srpen 2008, autor: foromen vymazání citace předešlého příspěvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 No já mám doma prospekt ty přímo škodovácký, vypadají moc pěkně, ale ty ceny, to je masakr, to si za ty prachy to nechám 2x do roka profesionálně vevnitř celé vyčistit a budu 5 let stále v plusu:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 nenarazil jste již někdo na látku shodnou s alcantarou "Pulse" ?... nebo nevíte, kdo pro Roomstera vyrábí originál potahy ?... chci něco provést se "zádama" zadní středové opěrky - ten "šedý koberec" mě rajcuje .... (stolek tam montovat nechci) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 mrmobil:podívej se na tyto stránky www.auto.asp2.cz.Samotnou látku prodají taky už jsem jim psal a není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 (editace) moc děkuji, jdu na ně Editováno: 27. Říjen 2008, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek :o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 jj není zač.Taky se chystám objednat kousek látky,ale zatim se k tomu nějak nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 No na to, ze sou to dodatecny potahy super. Ty obycejny me privadi k zachodove mise.. bohuzel ani standardni ve Style nejsou nic moc a na nahradnim co sem mel puceny byly po 9 tis. vopotrebovany. Bylo to predvadeci, ale i tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 tak jsem dostal odpověď: potah z originál látky "pulse" pouze na záda zadního středového sedadla 1.200,-...pak to nekup, voe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 tak to jsem asi vůl,ale poslal bych je řiti za ty prachy:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 (editace) Ty škodovácký origo potahy si můžou nacpat za tu cenu...jak psal Akrubek...to si radši nechám auto celý komplet vyčistit a umejt a mám to na pár let....zrovna jsem koukal v našem servisu a komplet vč. sedaček a celýho čalounění stojí 1400kč....ani bych tu částku co stojí potahy nepromyl :-) za 5 let půjde zase z domu a hurá nový...auto Editováno: 29. Říjen 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 je teda pravda, že namísto těch 1200,- si dám pár piv a s tím šedým kobercem na zadní opěrce se smířím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Mám prosbu, je zde na foru někdo s kombinací: Roomster Sport x interiér "Pulse" x sklopný stolek na zadní středové opěře z výroby, takový Roomster má totiž zadní středovou opěrku potaženou černou "pulse" látkou a ne pouze šedý koberec ? Něco bych surně potřeboval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raulos Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Přihazuju názor kde si nechat ušít potahy.Velice jsme spokojeni s firmou TASO Mladá Boleslav tam nám šili potahy do Fábky a materiálově jsou suprový takže doporučuju a kdo jste z vých.čech tak doporučuju firmu v Hradci Králové v Kuklenách nepamatuju si název ale najdete ji na netu a myslím že už tady někdo o ní mluvil-brácha je chtěl do Octavie a taky moc spokojenej. Osobně jsem byl taky proti potahum ale jen do doby než nám montovali construct protože pánové neměli čisté pazoury když se opírali o sedačku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raulos Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Jo a ještě takovej malej bonus na zasmání s kterým se musím pochlubit:když jsme byli v tom Hradci tak při objednávce jsme chtěli ušít na přední sedačky logo Škodovky a paní nevěděla jak vypadá logo protože ho tehdy neměli v nabídce(dnes už ho mají) tak se šla podívat ven na svoji Fabii jak vlastně vypadá to logo když s tím autem jezdí každej den do práce každopádně potahy se povedli,navíc vám daj gratis polštářek do barvy potahů a za babku vám je i natáhnout do auti takže pohoda a žádný hádky a nervy s mladou při montáži jako jsem to měl já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 hosi, nebudete nekdo chtit svetle chic z elegance? vim, ze jsou naprd, ale nekomu se to muze libit....kdyz tak dejte vedet, budou k mani pristi tyden z meho vozu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 ...a jeste k nim bude i svetla original loketni operka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kohiinek Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Dobré potahy viz http://www.abena-autopotahy.cz/index.html. Cena na R podle materiálu cca 2000 - 3500 Kč, vč. airbagů, opěrek, kapes... Supr kvalita, velký výběr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuchta Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 No pokud jste z ostravy tak ve futuru primo u pokladen tesca stoji pani a prodava potahy na miru.Pry to jsou pro autosalony a da se sni domluvit.Rikala ze na F2 sport sedadla by to stalo cca 4t.Je tam jeste tyden pak zas jede jinam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Osobne bych si tipl ze to bude to co jsem psal ja. Akorat, ze tentokrat neni v Kauflandu v Zabrehu, ale ve futuru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirkaroomster Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Dobré potahy viz http://www.abena-autopotahy.cz/index.html. Cena na R podle materiálu cca 2000 - 3500 Kč, vč. airbagů, opěrek, kapes... Supr kvalita, velký výběr taky jsem si objednal potahy od firmy abena. Zadní jsem nasadil bez problémů a pasují dobře. S předními to je horší. Nemůžu je vypnout - asi je potřeba je nějak dostat pod plasty na sedačkách - nevíte jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MojeJá Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 (editace) Jak si dopadl ? Editováno: 15. Květen 2009, autor: Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunNer Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 No já mám doma prospekt ty přímo škodovácký, vypadají moc pěkně, ale ty ceny, to je masakr, to si za ty prachy to nechám 2x do roka profesionálně vevnitř celé vyčistit a budu 5 let stále v plusu:))) mas pravdu, ze su to nehorazne ceny, ale pokial neparkujes kdesi v garazi, tak v lete na slnku sa ti latka na sedackach na miestach uplne rozpadne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buko2760 Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Mám možnost koupit tyto potahy na svého Roomstera za 4.000 Kč. Jsou jako nové nijak nepoškozené. Původní cena prý byla 8.000Kč. Ví někdo co je to zač, jestli za tu cenu stojí? Vypadají opravdu dobře a kvalitně. Díky za názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrisa Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 (editace) No a co bys rád slyšel- z fotky- vážně skvělá koupě( ? ).....promiň, nerozumím otázce- jestli se ti zdají dobré a kvalitní tak je kup, ne?? Editováno: 2. Srpen 2010, autor: petrisa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Myslím že ho zajímá, jestli to někomu dle foto něco neříká, a nebyla jejich skutečná pořizovací cena třeba 3800, a majitel ho netahá za nos, asi tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.